D-OM BOJE, OBRT ZA ZAVRŠNE RADOVE, VL. DENIS OMEROVIĆ

Zagreb
Podne obloge, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
5,0
16 ocjena

16 ocjena za tvrtku D-OM BOJE, OBRT ZA ZAVRŠNE RADOVE, VL. DENIS OMEROVIĆ

Ocjene

5,0
Ines P. , prije 1 godinu

Htjela bih izuzetno pohvaliti obrt D-OM BOJE. Kod samog dogovaranja posla su pokazali puno strpljenja za sve naše zahtjeve. Posao bojanja unutarnjih zidova i sanacije od potresa je obavljen odlično i u ugovorenom roku. Cijena je korektna i primjerena za obavljeni posao. Gospodin Denis je čak dao preporuku i za dodatne radove koje smo trebali. U svakom slučaju bilo tko treba uslugu bojanja zidova može se sa punim povjerenjem obratiti obrtu D-OM BOJE i gospodinu Denisu.

5,0
Domagoj J. , prije 1 godinu

Jako sam zadovoljan, majstori su sve napravili prema dogovoru, stan je nakon njih čist i uredan. Svakako ću ih angažirati ponovno!

5,0
Brankica B. , prije 1 godinu

Jako sam zadovoljna uslugom obrta D-OM BOJE, OBRT ZA ZAVRŠNE RADOVE, VL. DENIS OMEROVIĆ i trebam.hr. Gospodin Denis je profesionalan sve smo dogovorili u 5min. Pristupačan je sa cijenom brz i efikasan. U 3 dana je završio posao i prezadovoljna sam. Tople preporuke.

5,0
Filip Z. , prije 2 godine

Oduševljen sa uslugom, brzinom i izvedbom. D-OM BOJE je za svaku preporuku. Osim vrhunske usluge, vlasnik Denis nam je uvelike pomogao i u odabiru željenih tonova za našu kuću. Super simpatična ekipa i pritom vrhunski profesionalci.

5,0
Mato Š. , prije 2 godine

Vrlo zadovoljni sa svime što je napravljeno, a bilo je puno posla nakon zamjene vanjske stolarije. Od samog početka odnos više nego korektan, brzo se postigao dogovor, predlagali su rješenja ne bi li u konačnici dobili bolji rezultat, osobito kod jednog problematičnog zida zbog kojeg su došli i nekoliko dana ranije kako bi provjerili hoće li predložena boja sve kvalitetno prekriti. Na kraju završili i dan ranije od prvotnog plana. Sve u svemu preporuka.

5,0
Ivana P. , prije 2 godine

Super su momci, zaista korektni i profesionalni. Jako se lako dogovoriti s njima što mi je od iznimne važnosti.

5,0
Valentina P. , prije 3 godine

Izvođač je za apsolutnu svaku preporuku! Kvaliteta je nebrojeno, od kvalitete izvedenih radova, do dodatnih dogovora oko neplanskog posla, do cijene, pridržavanja rokova, promptnog javljanja o tijeku radova, urednosti, kvaliteti korištenih materijala. Vlasnik je susretljiv, srdačan, pristojan i vrlo profesionalan. Garantiram da nećete požaliti odabirom ovog izvođača.

5,0
Maja B. , prije 3 godine

Pravo osvježenje. Izuzetno korektni, točni, brzi u obavljanju posla, a nakon njihova posla skoro da ne treba ništa počistiti. I namještaj vrate na mjesto. Još jednom bez pretjerivanja odlični su. Za preporučiti onima koji su izgubili živce čekajuci " svojeg" majstora da nađe vremena da obavi dogovoreni posao.

5,0
Irena C. , prije 3 godine

Sve prošlo izvrsno! Brzi i nekompliciran dogovor oko svega; termin i dogovorena cijena ispoštovani! Posao odrađen super. Maler Denis jako simpa! Toplo preporučam!

5,0
Zvjezdana Z. , prije 3 godine

Najiskrenije preporuke. Majstori su točni, precizni, brzi, korektni. Na raspolaganju su za eventualne popravke, dorade i slično, sve naravno prema potrebi i dogovoru. Samo neka ostane ovakav kakav jest jer u današnje vrijeme teško je doći do takvog majstora. Omjer cijene i usluge je više nego zadovoljavajući, a uz sve to majstori su vrlo pristojni i zrače visokom razinom ljudskosti. Zvjezdana i Božica

Prikaži više

Usluge: Bojanje škole ili vrtića, Bojanje fasade, Ličilac, Ličilački radovi, Soboslikarski radovi, Bojanje zidova, Soboslikari

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 540
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuca se sastoji od 3 stana cca 60 kvadrata. Prizemlje 1.kat, potkrovlje koje je obuceno u Knauf i hodnik iz medju katova. Bojanje 3 vrata na 1.katu. Balkonske ograda konstrukcija za tendu više ata od zidnog ormara u prizemlju. Kuca je u Komizi na Visu. Smjestaj bi bio omogucen i placen put. Hvala unaprijed G. V.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zidovi su u vrlo dobrom stanju, ne treba ih gletati a farbati treba kuhinju, sobu i dnevni boravak, kupaonicu i hodnik nije potrebno farbati. Kuhinja je sada ofarbana u blijedi oker, dnevni boravak u blijedo rozu, a soba u blijedo zelenu boju. Zidove svakako treba impregnirati prije nanošenja boje. Sve navedene prostorije ofarbale bi se u bijelu boju s minimalnim dodatkom žućkaste, tek toliko da nije čista bijela. Po jedan zid u svakoj prostoriji bio bi obojen u tamniju intenzivniju boju - vjerojatno toplu žutu -boravak, sivu ili smeđu - kuhinja, plavkastu - soba. Molim ponudu za ovako obojene zidove. Dodatno, molim i ponudu u kojoj bi ova tri zida intenzivnijih boja bila oslikana classic dekorativnom tehnikom. Molim pogledati sljedeći link :https://www.jub.hr/unutarnje-boje-i-dekorativna-obrada/dekorativne-tehnike/classic-fino-zamagljene-linije Radovi bi započeli kroz 10-15 dana.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Stan na Vidicima u Šibeniku Potrebno bojanje zidova i plafona cca m2 sa sitnim popravcima. Čišćenje i gletanje na 2 prozora po cca 1,2 m x 0,3 m ispod klupćice (prodor kiše između štoka i zida Skidanje cca 2-3 m2 papirnatih tapeta, gletanje i bojanje Silikoniranje ili kitanje uz stolariju prema potrebi

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 380
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

-sobni stan, star 10g, površine 88m2, visine zidova cm. Izračunata ukupna površina za bojanje m2. Dnevni boravak, 3 spavaće sobe i 3 kupaonice. Bijela boja. Treba gletati oko prozora i na mjestima gdje su popucali zidovi. Također 55 m2 treba skinuti staru perivu boju i nanijeti novu na taj dio.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imam kuću sa četiri apartmana. Svake dvije, tri godine po potrebi obnavljam zidove, drvenu stolariju, metalne ograde i drveni namještaj. Ove godine bih trebao ofarbati 8 vanjskih grilja (iz smeđe boje u bijelu), popraviti dvostruku drvenu kliznu stjenu i 6 prozora, osvježiti jupolom (jedna ruka) dva apartmana (netto površina oko 90m2), ofarbati desetak komda uglavnom drvenog namještaja (stolovi, stolice i kredenca) te obojati pod terace od 12 m2 u bijelo.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim izvođača za bojanje podrumskih prostorija stambene zgrade. Vjerovatno ima do 50 m2 površine. Neophodno je gletanje i brušenje zidova uz prethodno skidanje stare piture s pojedinih dijelova niskog stropa. Neophodno je zaštiti pod i vrata dva lifta kod pituravanja. Nakon struganja i brušenja bilo bi dobro temeljito očistiti prostor da ne dođe do onečišćenje obojanih zidova. I čišćenje ulazi u cijenu. Možete me kontaktirati radi izvida prostora. Neophodne su mi pismene ponude jer je riječ o zajedničkom prostoru i plaćanje ide preko upravitelja, Tehnoplast.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 2
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, jučer su mi dovršeni radovi stavljanja nove stolarije na 4 prozora i jedna balkonska vrata. Ostalo je oštećenja oko svih tih radova jer je stara gradnja u centru Zagreba, na jednom sumjestu iznad prozora cigle ispale pa je privremeno popunjen prostor stiroporom. Tako da trebam taj dio sanirati i prefarbati bijelom bojom. Molim vas ponudu, Hvala unaprijed, Srdačan pozdrav,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 550
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Krečenje stubišta manje zgrade u naselju Špansko u bijelom tonu sa toniranjem manje katne zidne plohe u postojećem tonu (žuta, crvena) sa krpanjem mjestimičnih oštećenja zidova iz knaufa . Uz dodatak izrade revizije knauf na spuštenom stropu dim. 60x60cm. U slučaju potrebe dostaviti ćemo fotografije sadašnjeg stanja.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 198
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je obojati zidove i plafon dvosobnog stana u Zagrebu, Avenija Marina Držića, površine 66m2, visina stropa cca 2,5 m. Postojeće stanje je dosta uredno, ali radi promjene vlasništva, želim osvježiti sve novom bojom. Boja klasična, bijela... Stan je bez stvari, bez namještaja (osim kuhinje ...). Na podu su parketi koje je potrebno dobro zaštititi prilikom rada. Također, očekujem da se na kraju sve dobro očisti kako ne bi ostalo tragova boje i tragova rada. Početak je moguć u kratkom roku, za 7-10 dana. Svakako navesti procijenjeno vrijeme trajanja radova. Unaprijed zahvaljujem na Vašoj ponudi, Lp Jerončić

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Bojanje zidova u stanu, zadnje bojanje i obnavljanje svih zidova pred 5g, tako da treba samo osvježiti boju. Jedan zid je svijetlo zeleni i boja se u sivi. 1 je svijetlo plavi i ostaje takav. 2 su taupe boje i ostaju takva. Ostali bijeli. Osim bojanja, očekuje se zaštita svog namještaja, tepiha i parketa i ostalog potrebnog.