D-OM BOJE, OBRT ZA ZAVRŠNE RADOVE, VL. DENIS OMEROVIĆ

Zagreb
Podne obloge, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
5,0
16 ocjena

16 ocjena za tvrtku D-OM BOJE, OBRT ZA ZAVRŠNE RADOVE, VL. DENIS OMEROVIĆ

Ocjene

5,0
Ines P. , prije 6 mjeseci

Htjela bih izuzetno pohvaliti obrt D-OM BOJE. Kod samog dogovaranja posla su pokazali puno strpljenja za sve naše zahtjeve. Posao bojanja unutarnjih zidova i sanacije od potresa je obavljen odlično i u ugovorenom roku. Cijena je korektna i primjerena za obavljeni posao. Gospodin Denis je čak dao preporuku i za dodatne radove koje smo trebali. U svakom slučaju bilo tko treba uslugu bojanja zidova može se sa punim povjerenjem obratiti obrtu D-OM BOJE i gospodinu Denisu.

5,0
Domagoj J. , prije 10 mjeseci

Jako sam zadovoljan, majstori su sve napravili prema dogovoru, stan je nakon njih čist i uredan. Svakako ću ih angažirati ponovno!

5,0
Brankica B. , prije 11 mjeseci

Jako sam zadovoljna uslugom obrta D-OM BOJE, OBRT ZA ZAVRŠNE RADOVE, VL. DENIS OMEROVIĆ i trebam.hr. Gospodin Denis je profesionalan sve smo dogovorili u 5min. Pristupačan je sa cijenom brz i efikasan. U 3 dana je završio posao i prezadovoljna sam. Tople preporuke.

5,0
Filip Z. , prije 2 godine

Oduševljen sa uslugom, brzinom i izvedbom. D-OM BOJE je za svaku preporuku. Osim vrhunske usluge, vlasnik Denis nam je uvelike pomogao i u odabiru željenih tonova za našu kuću. Super simpatična ekipa i pritom vrhunski profesionalci.

5,0
Mato Š. , prije 2 godine

Vrlo zadovoljni sa svime što je napravljeno, a bilo je puno posla nakon zamjene vanjske stolarije. Od samog početka odnos više nego korektan, brzo se postigao dogovor, predlagali su rješenja ne bi li u konačnici dobili bolji rezultat, osobito kod jednog problematičnog zida zbog kojeg su došli i nekoliko dana ranije kako bi provjerili hoće li predložena boja sve kvalitetno prekriti. Na kraju završili i dan ranije od prvotnog plana. Sve u svemu preporuka.

5,0
Ivana P. , prije 2 godine

Super su momci, zaista korektni i profesionalni. Jako se lako dogovoriti s njima što mi je od iznimne važnosti.

5,0
Valentina P. , prije 2 godine

Izvođač je za apsolutnu svaku preporuku! Kvaliteta je nebrojeno, od kvalitete izvedenih radova, do dodatnih dogovora oko neplanskog posla, do cijene, pridržavanja rokova, promptnog javljanja o tijeku radova, urednosti, kvaliteti korištenih materijala. Vlasnik je susretljiv, srdačan, pristojan i vrlo profesionalan. Garantiram da nećete požaliti odabirom ovog izvođača.

5,0
Maja B. , prije 2 godine

Pravo osvježenje. Izuzetno korektni, točni, brzi u obavljanju posla, a nakon njihova posla skoro da ne treba ništa počistiti. I namještaj vrate na mjesto. Još jednom bez pretjerivanja odlični su. Za preporučiti onima koji su izgubili živce čekajuci " svojeg" majstora da nađe vremena da obavi dogovoreni posao.

5,0
Irena C. , prije 2 godine

Sve prošlo izvrsno! Brzi i nekompliciran dogovor oko svega; termin i dogovorena cijena ispoštovani! Posao odrađen super. Maler Denis jako simpa! Toplo preporučam!

5,0
Zvjezdana Z. , prije 2 godine

Najiskrenije preporuke. Majstori su točni, precizni, brzi, korektni. Na raspolaganju su za eventualne popravke, dorade i slično, sve naravno prema potrebi i dogovoru. Samo neka ostane ovakav kakav jest jer u današnje vrijeme teško je doći do takvog majstora. Omjer cijene i usluge je više nego zadovoljavajući, a uz sve to majstori su vrlo pristojni i zrače visokom razinom ljudskosti. Zvjezdana i Božica

Prikaži više

Usluge: Bojanje fasade, Soboslikari, Soboslikarski radovi, Ličilac, Bojanje zidova, Bojanje škole ili vrtića, Ličilački radovi

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani! Potrebno je bojati zidove u bijelu boju u dnevnom boravku, gledanje stropa obavezno i zidova po potrebi. Potrebno je pomicanje namještaja. Okvirna površina zidova je 50 m2 Mjesto izvođenja rada je Velika Gorica. A okvirni rok za početak rada bi bio u roku mjesec dana. Unaprijed se zahvaljujem na ponudama!

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
 • Dodatne usluge: Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Farbanje stubišta zgrade sa 5 katova. Uz to farbanje metalnih djelova ograde (šipke) istog stubišta. I farbanje troja vrata drvenih u prizemlju zgrade. Treba doći na adresu Rijeka, F. Matkovića 16 , vidjeti postojeće stanje, uzeti mjere i dati dvije ponude :jeftiniju varijantu u kombinaciji sa uljenom bojom i skuplju sa kulirplastom.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 325
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno je pofarbati etažu kuće i stepenice prema prvom katu, sveukupno m2 (izmjereno od strane soboslikara koji je prije radio). Nema gletanja, osim u hodniku gdje treba skinuti 4 m2 zidne obloge i pogletati knauf. Sve bijelo, osim jedne sobe koja bi se lagano tonirala i treba postaviti 2 role tapeta na ravan zid u spavaćoj sobi. Sve je knauf ali u odličnom stanju, farbano prije 4 godine.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam hitno soboslikara za krečenje kuhinje u centru Zagreba. Prostorija je oko 15m2 i radovi bi bili zahtjevniji jer treba prekriti površinu na jednom zidu koja je u boji vina. Također je zid lagano ispucan na par mjesta. Taj zid u boji vina bi htjela prefarbati u zlatnu boju i primijeniti tehniku zamagljenih linija - dakle, sve skupa trebam malo iskusnijeg soboslikara. Prilično mi je hitno jer mi je prethodni slikar naglo otkazao

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 240
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani Zanimala bime ponuda za farbanje zidova u stanu u Sesvetama u bijelu boju. Stan je 80 m2. Neki zidovi su u bijeloj boji, međutim ima i zidova ljubičaste i crvene i bordo boje. Na par mjesta bi trebalo i malo pogletati zid ( nekoliko rupica u zidovima) Okvirni početak radova za mjesec dana Hvala vam.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 85
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je obojati dvije dječije sobe Jedna mala 2,7×2,1x3,5visina Jedna veća 2,7x4,0x3,5visina Dva zida u većoj sobi potrebno obojati bojom protiv vlage/gljivica Potrebno pogletati manja oštećenja nastala korištenjem prostora (rupe od šerafa na mjestu starih polica i sl.) Rok izvedbe - prije 9.mjeseca ako je ikako moguće Hvala!

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 45
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Nakon nevrijemena u Zadru osteceni su Strop u kuhinji 14 m2 Strop dnevna soba 20 m2 vrata kuhinjska x 90 cm vrata u kuhinji ugradjeni ormar x cm 3 vratnice kuhinjskih elemenata 2 m2 noge od 4 stolice Mjere su priblizno mjere. Lijepi pozdravi Spire Brusine 9 Zadar

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Prostor površine 20m2 sa 3 prozora (1x1,2m) i 3 vrata (0,9x2m) . Potrebno djelimično gletanje i 2 sloja boje (dvije nijanse sive). Strop treba gletanje spojeva gips ploča i novu bijelu boju. Sve površine su gipsane ploče. Potrebna također priprema i ličenje stolarije lazurnom bojom. Molim cijenu sa i bez materijala za bojanje. Dubrovačko-neretvanska županija.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 68
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je okrečiti cijeli stan koji se sastoji od ulaznog prostora (predsoblje), spavaće sobe, dječje sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone i wc-a. Stan je zadnji put krečen prije 3 godine. Na nekim mjestima potrebno je nešto malo pogletati i eventualno pokitati. Kreči se pretežno u bijelu boju, osim jednog zida u dnevnoj sobi i jednog i pol zida u predsoblju. Također, kod ulaznih vratiju potrebno je "iznivelirati" zid oko vratiju jer je štok na donjem dijelu na nuli a na gornjem iza zub od oko 1-1,5cm pa je potrebno to izravnati.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Stan na Jarunu, ukupne površine 49 m2. Potrebno mi je krečenje unutarnjih zidova i stropova bijelom bojom. Zidovi su u solidnom stanju, većinu ih samo treba prijeći dodatnim slojem boje. Stan je ispražnjen, jedino što je u njemu je par kuhinjskih elemenata. Molim za procjenu/ponudu. LP M.