10 najboljih izvođača za ličilačke radove Čazma, 2021

Odabrala sam firmu "INT-GLAVAŠ". Jako sam zadovoljna, sve je odrađeno kako je i dogovoreno. Komunikacija me posebno oduševila. Svaka čast, za svaku preporuku su.
Željka L.
4.7 | 7 ocjena
DIJASTROM d.o.o., Dugo Selo
Izvođač radova je izvrstan. U vrlo kratkom roku smo se dogovorili oko svih aktivnosti koje je potrebno napraviti, kao i rokovima. Sve je odrađeno prema dogovoru te tako i naplaćeno. Osim korektnog odnosa, mogu reći samo pohvale za ideje oko rješavanja nekih problema u stanu. Sve je napravljeno kvalitetno i brzo, iako je opseg radova bio zaista velik (cjelokupni stan, od instalacija struje, vode i plina do završnih detalja). Svakako je dobro istaknuti samostalnost u radu jer se dečki iz Dijastrom ekipe čine kao uigran tim. Sve je bilo korektno i brzo. Čekalo se više na mene nego na njih.
Robert I.
4.9 | 5 ocjena
BEGEOM INŽENJERING d.o.o., Bjelovar
Super je! Jako sam zadovoljan! Sve je proteklo kako treba.
Kristofor Đ.
4.5 | 5 ocjena
Cupio j.d.o.o., Dugo Selo
Gospodin Alen je profesionalac i svakom bi ga preporučila. Stan je bio uredniji nakon bojanja nego prije. Sav namještaj je vraćen na mjesto. Posao je obavljen u roku i sve je bilo po dogovoru.
Maja B.
Majstor odradio odlično još ću ga angažirati.
Andreja.
4.3 | 2 ocjene
MIVEGRA d.o.o., Ivanić Grad
Izvođač se držao dogovorenog termina i rokova izrade. Nakon obavljenog posla sve po dogovoru očišćeno i napravljeno. Svaka pohvala za cijenu i napravljenu uslugu.
Marina B.
5.0 | 1 ocjena
PINTURA j.d.o.o., Dubrava
Mogu izdvojiti tvrtku Pintura (izvođač g. Marko), kao najozbiljniji. Upravo dovršava radove. Mogu ga preporučiti svakome.
Oto C.
Gledanje ima svoj proces sušenja za ovo doba godine, kako se sušilo tako smo radili. Sve je odrađeno kako treba, cijena i kvaliteta u redu.
Lidija P.
Odmah su došli. Ispoštovan je rok i cijena.
Branislava B.
0.0 | 0 ocjena
VB INTERIJERI j.d.o.o., Čazma
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.