6 ponuda za knauf pregradni zid s 1 upitom

Ocjene klijenata

4,7
Branka G. , Zagreb

Nisam detaljno pregledavala stranicu već samo ono što mi je trebalo. Na vrlo poslovan, profesionalan i nenametljiv način ugovorili smo uslugu. Samo tako nastavite. Majstor za knauf se držao rokova, cijena, dao je svoje sugestije, bio vrlo susretljiv i brz.

5,0
Pejo T. , Zagreb

Što se tiče odabranog mjastora za knauf, sve je bilo OK, po dogovoru i na vrijeme. Sve je uredno napravljeno.

5,0
Barbara R. , Malinska

Bili ste od pomoći. Majstori za knauf su odlično odradili posao. Angažirali smo ih i za neke druge stvari.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za knauf pregradne zidove u Hrvatskoj

Nedavni upiti za knauf pregradne zidove

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebali bismo pokretnu pregradu po mogućnosti. u Centru za rehabilitaciju Silver smo morali razdvojiti terapeute zbog COVID situacije, ne mogu više provoditi zajedno u isto vrijeme terapije kao do sada. Privremeno moramo prilagoditi blagavaonu, potrebna nam je pregrada koja je pomična i prilagodljiva i koja se potencijalno u budućnosti može skinuti. Može li pregrada biti knauf ili neki drugi tvrdi materijal. Primjerice okvir sa knaufom na klizačima. Na koji mail možemo poslati slike i dimenzije? Molimo ponudu rješenja s cijenama materijala i montaže, Također, nas zanima kolika bi bila cijena i fiksne pregrade za ovaj prostor. lp

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani potrebno nam je preuredenje kompletnog potkrovlja u 2 prostorije,jedna je vec napravljena ali bi srusili zid i prosirili, na samom tavanu su grede,ali bi mi to sve obukli u knauf, a u sobi je sve oblozeno parketom zidovi,to bi takoder sve trgali i da bude sve obucenu i knauf, i ugradivali bi na krov 1 prozor

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Mali zahvat. Srušiti siporeks slabo armirani zid debljine 10 cm u dužini cca 2 m. Izbaciti iz stana i propisno deponirati (ne ostaviti otpad ispred zgrade!) srušeni materijal i dio materijala zida koji sam već srušio (1,6 m duljine istog zida). Sagraditi novi zid od knaufa u dužini 1,9 m x 2,6 m visine, oko 10 cm debljine, jednoslojni sa obje strane sa kamenom vunom kao izolacijom, uredno povezati mrežicama sa postojećim zidovima i obojati u boju (imam u stanu boju). Radovi su na 4. katu zgrade bez lifta.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U novo izrađenom podkrovlju postavljena je toplinska izolacija. Folija je pričvrščena na drvene grede i postavljeni su kablovi za struju podkrovlje je jednim malim dijelom ide u koso cca 20m2 ostalo je ravni strop na koji treba postaviti knauf do faze ličenja cca m2 mogućnost dogovora za ostale radove ličenje stropa i svih zidova, ....

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 7
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pregradni zid od 10cm debljine s ugradnjom vratiju i premještanjem štekera. Zid ide ispod krovnog prozora, pa treba tih 50ak cm zida staviti pod kutem kako bi ostavili prozor s vanjske strane zida. Šteker treba preseliti 10ak cm dalje/bliže. Na slikama se vidi ograda, ona ostaje, ali zid ide ispred nje cijelom dužinom, a vrata bi trebala biti na početku stepenica.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 42
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molim ponudu za izradu knaufa u potkrovlju. 1.Spušten horizontalni strop 67m2(-10cm kamene vune) 2. Kosine krova 46m m2 (15cm kamene vune između rogova) 3. ljepljenje knaufa na zid 42m2 4.Oblaganje zabata i nadozida na konstrukciju od knaufa( 5cm vune) 72m2 5. zid 10cm, potkonstrukcija 5cm, 2x 2 ploče -42m2- unutar zida se nalazi ukupno 5 otvora za vrata širine 80cm.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan na IV (četvrtom) katu, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupaonice, WC-a , predsoblja, hodnika, lođe i balkona u ukupnoj površini 54m2 koji je potrebno potpuno opremiti namještajem ugraditi sustav centralnog grijanja, nanovo izvesti kupaonu te zamijeniti pozicije spavaće sobe i dnevnog boravka. Cilj rekonstrukcije je stvoriti ugodan stan za život dvoje ljudi.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno mi je spustanje stropa u dva hodnika (jedan 8m2, drugi 7m2) i priprema za rasvjetu (kao u prilogu box) u stropu i led u ormaru, spustanje stropa u kuhinji s rasvjetom kao sa slike i produzivanje jednog zida za cca 10cm. Spustanje u hodniku bi isla na minimanu razinu spustanja jer bi samo struju provlacila. Pozeljno da nude i usluge elektricara da ekipa obavi sve odjednom.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kupio sam kompletan materija (staklena vuna, gipsane ploče,građevinska folija,parna brana, CD profili,UD profili, spojnice, vijci, tiple, glet masa, bandažna traka, i dr.) za toplinsku izolaciju potkrovlja i oblaganje knaufom. Majstor mi se razbolio i ništa od dogovorenog posla. Napominjem da se radi o staroj kući.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molila bih punudu za izvodenje radova spustanja stropa. Spustit bi se trebalo oko m2 na minimalno, dakle samo radi izolacije. Grubi građevinski radovi su jos u tijeku te na spustanje stropa bi se cekalo jos dva tjedna. Potrebno je raditi i pregradne zidove te odmah saljem upit i zavtu ponudu. Lijep pozdrav!