6 ponuda knauf majstora s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Zlatko S. , Zadar

Svi bi prihvaćali velike poslove. Ja sam samo trebao zatvoriti jedan ulaz i nikako nisam mogao doći do slobodnog knauf majstora. Gospodin Ante se javio, došao kroz par dana po dogovorenom terminu i po kratkom postupku sve riješio. Jako sam zahvalan. Cijena je bila korektna.

5,0
Pavel O. , Bjelovar

Na vrlo poslovan, profesionalan i nenametljiv način ugovorili smo uslugu. Majstor za knauf se držao rokova, cijena, dao je svoje sugestije, bio vrlo susretljiv i brz.

5,0
Željka M. , Velika Gorica

Obratili smo se Trebam.hr za pomoć. Tražili smo knauf majstora. Htjeli smo nekog pouzdanog. Dobili smo par ponuda ali nam je prvi izvođač odmah sjeo i prihvatili smo ponudu. Opravdao je naše povjerenje. Uredno je sve odradio.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Knauf majstori u Hrvatskoj

Nedavni upiti za knauf majstore

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 12
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je knauf majstor za završetak izrade spuštenog stropa, postavljena je konstrukcija i samo je potrebno montirati knauf. Završiti klizna vrata u zidu od knaufa, već je postavljena kazeta. Zatvoriti 2 grede od knaufa, postavljena je konstrukcija. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina: 300 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam knauf majstora koji će osim postave knaufa na zidove i stropove kuće u Posedarju, i nove površine pod knaufom (cca m2), ali i ostatak zidova (cca 80 m2) dovesti u funkciju (struganje starog sloja, impregnacija, dvokratno gletanje (u prvu ruku utisnuti staklenu mrežicu) te dvokratno bojanje. Plaćanje 50% po istovaru materijala u Posedarje, ostatak kod primopredaje radova.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina: 15 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Lijep pozdrav, trebala bih knauf majstora radi izgradnje pregradnih zidova na tavanskom prostoru. Imam jedan kosi zid koji dolazi do visine 2,10, povrsine cca.4 m2, jedan zid dimenzija 1,80xv2,10 povrsine cca. 4 m2 i jedan zid povrsine cca. 3m2 na kojem se trebaju montirati ulazna vrata. Slike su u prilogu. Na mjestima drvenih letvica, treba napraviti knauf zidove. Molim ponude na mail... Hvala!

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani potrebno nam je preuredenje kompletnog potkrovlja u 2 prostorije,jedna je vec napravljena ali bi srusili zid i prosirili, na samom tavanu su grede,ali bi mi to sve obukli u knauf, a u sobi je sve oblozeno parketom zidovi,to bi takoder sve trgali i da bude sve obucenu i knauf, i ugradivali bi na krov 1 prozor

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Mali zahvat. Srušiti siporeks slabo armirani zid debljine 10 cm u dužini cca 2 m. Izbaciti iz stana i propisno deponirati (ne ostaviti otpad ispred zgrade!) srušeni materijal i dio materijala zida koji sam već srušio (1,6 m duljine istog zida). Sagraditi novi zid od knaufa u dužini 1,9 m x 2,6 m visine, oko 10 cm debljine, jednoslojni sa obje strane sa kamenom vunom kao izolacijom, uredno povezati mrežicama sa postojećim zidovima i obojati u boju (imam u stanu boju). Radovi su na 4. katu zgrade bez lifta.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U novo izrađenom podkrovlju postavljena je toplinska izolacija. Folija je pričvrščena na drvene grede i postavljeni su kablovi za struju podkrovlje je jednim malim dijelom ide u koso cca 20m2 ostalo je ravni strop na koji treba postaviti knauf do faze ličenja cca m2 mogućnost dogovora za ostale radove ličenje stropa i svih zidova, ....

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 7
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pregradni zid od 10cm debljine s ugradnjom vratiju i premještanjem štekera. Zid ide ispod krovnog prozora, pa treba tih 50ak cm zida staviti pod kutem kako bi ostavili prozor s vanjske strane zida. Šteker treba preseliti 10ak cm dalje/bliže. Na slikama se vidi ograda, ona ostaje, ali zid ide ispred nje cijelom dužinom, a vrata bi trebala biti na početku stepenica.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 42
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molim ponudu za izradu knaufa u potkrovlju. 1.Spušten horizontalni strop 67m2(-10cm kamene vune) 2. Kosine krova 46m m2 (15cm kamene vune između rogova) 3. ljepljenje knaufa na zid 42m2 4.Oblaganje zabata i nadozida na konstrukciju od knaufa( 5cm vune) 72m2 5. zid 10cm, potkonstrukcija 5cm, 2x 2 ploče -42m2- unutar zida se nalazi ukupno 5 otvora za vrata širine 80cm.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan na IV (četvrtom) katu, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupaonice, WC-a , predsoblja, hodnika, lođe i balkona u ukupnoj površini 54m2 koji je potrebno potpuno opremiti namještajem ugraditi sustav centralnog grijanja, nanovo izvesti kupaonu te zamijeniti pozicije spavaće sobe i dnevnog boravka. Cilj rekonstrukcije je stvoriti ugodan stan za život dvoje ljudi.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno mi je spustanje stropa u dva hodnika (jedan 8m2, drugi 7m2) i priprema za rasvjetu (kao u prilogu box) u stropu i led u ormaru, spustanje stropa u kuhinji s rasvjetom kao sa slike i produzivanje jednog zida za cca 10cm. Spustanje u hodniku bi isla na minimanu razinu spustanja jer bi samo struju provlacila. Pozeljno da nude i usluge elektricara da ekipa obavi sve odjednom.