6 ponuda za knauf s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Luka M. , Zagreb

Majstori za knauf su korektno odradili posao, nemam zamjerki. Sve što smo dogovorili, bilo je ispoštovano.

4,9
Renato M. , Križevci

Radovi na uređenju potkrovlja su gotovi, a izvoditelj je bio ZZ Interijeri iz Koprivnice. Posao odrađen savršeno, majstori stručni i kulturni. Cjenovno pristupačni.

5,0
Josipa K. , Omiš

Radnici su obavili vrlo dobar posao. Došli su na teren kada su i rekli. Počistili su za sobom i sklonili materijal. Jako sam zadovoljna sa svojim novim spuštenim stropovima kao i s Vašom uslugom. Ako opet budem nešto trebala, neću se ustručavati ponovno koristiti Vašu stranicu - već je označena!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za knauf u Hrvatskoj

Nedavni upiti za knauf

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, jednu prostoriju treba podijeliti na 2 jednake. Sveukupno cca 20 m2 pregradnog zida s 2 otvora za vrata (radi toga je moguća i manja površina) . Obiteljska kuća Zaprešić (6,5 km ), Donja Pušća . Mogući i dodatni radovi lijepljenja knauf obloga na već postavljeni zidni knauf. Molim "ključ u ruke"sistem znači s materijalom . Lijep pozdrav

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Radovi koji su mi potrebni: -postavljanje knauf zida debljine 11.5 cm, površine cca 7m2 -postavljanje knauf zida debljine 12 cm, površine cca 6 m2 -postavljanje laganog spuštenog stropa u hodnik i kuhinju, ukupno površine cca 27 m2 -krečenje hodnika, kuhinje i 3 sobe ukupno površine cca. m2 (bit će potrebno na pojedinim zidovima i stropovima zakrpati i poravnati zidove) -ugradnja vrata 3 kom (85*cm) Potreban mi je račun i garancija na izvedene radove kao i način plaćanja AMEX na rate. Trebam bih ponude na mail u pisanom obliku. Hvala.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 8
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Poslovni prostor se nalazi u Velikoj Gorici, treba napraviti knauf pregradu kako bi se jedna prostorija podijelila na dva djela. Pregrada bi išla od poda do stropa, gdje bi se ostavio prostor za prolaz u veličini vrata. Molim Vas da ponuda uključuje nabavu materijala i postavaljnje pregrade. Molim ponudu, Hvala.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam slijedeće radove: rezanje knaufa, zatvaranje sa knaufom hodnik i dnevni boravak, demontaža knaufa u kupaoni i stavljanje kamene vune, skidanje klime i stavljanje na unutarnji zid gdje je klima kamenu vunu radi bučne izolacije i zatvaranje razvodne kutije za struju sa plastičnim vratima. Molim ponudu i kontakt, Hvala.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 39
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam postavljanje knaufa na zidove stare hrastove kuće, koja nam služi kao vikendica. 3 su prostorije u pitanju, prva je površine cca. 28 m2, gdje treba obložiti zidove na grede. Kupaona je površine cca. 3 x 2m te još jedna manja prostorija površine cca. 1,5 x 3 m. Molim ponudu, Hvala.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 190
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Na lokaciji u gradu Splitu planiramo zahvat u poslovnom prostoru na način da isti uredimo u poslovni prostor sa dućanom. Prostor je cca. m2 , Strop je visine 4m, te su na stropu već postavljene Armstrong ploče, te bi se onda trebalo izvesti hvatanje knaufa za strop s obzirom na postojeće stanje. Mi bi željeli knaufom odijeliti prostorije prema planu iz priloga na način da ubacimo malo i staklenih stjenki pošto je prostor prezatvoren, a meeting room bi većim dijelom odradili sa staklenom stijenkom i staklenim vratima. Na podu smo zamislili laminat (Možda ne u dućanu , ali da u uredima i hodniku). U prilogu šaljemo tlocrt prostora, slike trenutnog interijera i tablicu gdje su deklarativno navedene stavke i jedinice mjere koje nam trebaju za dovesti prostor u željeno stanje, te Vas molimo da nam pošaljete ponudu za izvođenje radova sa uključenim materijalom. Kontakt: Boris Tudor Molim ponudu, Hvala.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna je prepravka postojećeg knaufa. Potrebno je da se napravi niša u postojećem knaufu. Knauf je rađen kao ormar međutim na tom dijelu nalazi se gipsana ploča, odnosno ne postoje nikakve police niti niša, a mi bismo željeli sada napraviti nišu, da nam i taj dio bude u funkciji. Na priloženoj fotografiji sam uokvirila dio gdje bi trebala ici niša (iznad TV-a). Naravno, postojeću rupu sa stražnje strane knaufa bi trebalo zatvoriti. Molila bih vas ponudu.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna nam je izgradnja knauf pregradnih zidova za sobu i walk-in ormar, te postavljanje vrata i 30cm knaufa da se prostor hodnika zatvori. Ukupno je to cca 25m2 s tim da su u toj kvadraturi uračunata i 3 vrata (soba, hodnik i walk-in). Soba je dimenzija 3,25*2,20. Visina stropa je 2,45m. Znači za sobu cca13,5m2. Za walk-in ormar će se koristiti dio postojećeg zida u kojem je bio ugradbeni ormar - tako da je potrebno izgraditi cca 1*1,9m knauf zida (u sredini su vrata). To je cca 7,1m2 knaufa. U produžetu tog zida(1,9m) su i vrata hodnika i ovih 30 cm kako bi sve bila jedna cjelina. Unaprijed hvala na ponudama. početak radova kraj 8. mj. početak 9.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, imamo metalnu konstrukciju, a knauf treba postaviti na visini od cca 3 m i na knauf izolaciju koja je ispod valovitog limenog krova. Kroz knauf treba ostaviti otvor za dimnjak od plinskog kombi bojlera promjera mm. Na knauf treba ići dupli sloj staklene vune ili neke druge negorive izolacije. Radi se o poslovnom prostoru, radovi bi bili u 9.mjesecu. Lijep pozdrav

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Planiram pregraditi prostor između kuhinje i dnevnog boravka pregradnom stijenom od knaufa. Sa kuhinjske strane u nju se treba uklopiti visoki hladnjak pa pregrada treba ići do stropa a u nastavku su kuhinjski elementi i pregrada bi išla do visine cm. Prostor iznad hladnjaka (koji je visok cm) do stropa bi bio ormarić za odlaganje. Molim Vas ponudu. Hvala!