6 ponuda za knauf radove s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Dragica T. , Dubrovnik

Radnici su obavili vrlo dobar posao. Došli su na teren kada su i rekli. Počistili su za sobom i sklonili materijal. Jako sam zadovoljna sa svojim novim spuštenim stropovima, zidovima ma svim kanuf radovima.

5,0
Hrvoje B. , Vinkovci

Roh bau vikendica, bili smo završili s instalacijama i došli do knauf radova u kući, od oblaganja zidova i spuštenih stropova. Jako dobar knaufer, nije bilo zavlačenja, držao se svih dogovora.

5,0
Branka J. , Poreč

Zamislila sam police od knaufa. Super su ispale, stvarno lijepo figuraju. Knauf radovi su izuzteno dobro prošli. Sve je očisto za sobom, jako uredan i pristojan izvođač. Kasnije mi je preporučio kooperante za neke druge radove. Susretljiv i pristupačan.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za knauf radove u Hrvatskoj

Nedavni upiti za knauf radove

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Preuređujem stan potrebni knauf radovi:(odrađena voda prva faza) - jedan zid min.debljine sa dvostrukim knaufom 2,6x4m sa otvorom za vrata cca 9-10 m2 -kupaonski zid dvostruki zeleleni knauf- konstrukcija i druga strana postavljeni cca cca 5 m2 -zarvaranje geberita dvostruki knauf cca 2 m2 -tri nadvoja nad vratima cc a 1m2 -izatvaranje iznad kutije od prozora cca 1m2 -zatvaranje plafona na postavljenu konsrukciju drvene grede -ubačena vuna samo knauf-cca 4m2 -oblaganje ventilacije cca 1m2 potrebno praćenje međusobno sa strujom ŽURNO

Izrada spuštenih stropova

 • Površina: 35 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Knauf radovi 1. Spušteni strop (spušteni rubovi 1m) sa ugrađenim svjetlima - cca 4mx4m 2. Spušteni strop hodnik (ravni sa ugrađenim svijetlima) - cca 2mx1m 3. Gletanje stropa stropa - 4mx4m 4. Geberit zatvaranje sa knaufom wc dolje 5. Geberit zatvaranje wc-a gore velika kupaona 6. Geberit zatvaranje wc-a mala kupaona 7. Zatvaranje pregradnog zida na postojeću konstrukciju WC 2,5m x 3m

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani potrebno nam je preuredenje kompletnog potkrovlja u 2 prostorije,jedna je vec napravljena ali bi srusili zid i prosirili, na samom tavanu su grede,ali bi mi to sve obukli u knauf, a u sobi je sve oblozeno parketom zidovi,to bi takoder sve trgali i da bude sve obucenu i knauf, i ugradivali bi na krov 1 prozor

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Mali zahvat. Srušiti siporeks slabo armirani zid debljine 10 cm u dužini cca 2 m. Izbaciti iz stana i propisno deponirati (ne ostaviti otpad ispred zgrade!) srušeni materijal i dio materijala zida koji sam već srušio (1,6 m duljine istog zida). Sagraditi novi zid od knaufa u dužini 1,9 m x 2,6 m visine, oko 10 cm debljine, jednoslojni sa obje strane sa kamenom vunom kao izolacijom, uredno povezati mrežicama sa postojećim zidovima i obojati u boju (imam u stanu boju). Radovi su na 4. katu zgrade bez lifta.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U novo izrađenom podkrovlju postavljena je toplinska izolacija. Folija je pričvrščena na drvene grede i postavljeni su kablovi za struju podkrovlje je jednim malim dijelom ide u koso cca 20m2 ostalo je ravni strop na koji treba postaviti knauf do faze ličenja cca m2 mogućnost dogovora za ostale radove ličenje stropa i svih zidova, ....

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 7
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pregradni zid od 10cm debljine s ugradnjom vratiju i premještanjem štekera. Zid ide ispod krovnog prozora, pa treba tih 50ak cm zida staviti pod kutem kako bi ostavili prozor s vanjske strane zida. Šteker treba preseliti 10ak cm dalje/bliže. Na slikama se vidi ograda, ona ostaje, ali zid ide ispred nje cijelom dužinom, a vrata bi trebala biti na početku stepenica.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 42
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molim ponudu za izradu knaufa u potkrovlju. 1.Spušten horizontalni strop 67m2(-10cm kamene vune) 2. Kosine krova 46m m2 (15cm kamene vune između rogova) 3. ljepljenje knaufa na zid 42m2 4.Oblaganje zabata i nadozida na konstrukciju od knaufa( 5cm vune) 72m2 5. zid 10cm, potkonstrukcija 5cm, 2x 2 ploče -42m2- unutar zida se nalazi ukupno 5 otvora za vrata širine 80cm.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan na IV (četvrtom) katu, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupaonice, WC-a , predsoblja, hodnika, lođe i balkona u ukupnoj površini 54m2 koji je potrebno potpuno opremiti namještajem ugraditi sustav centralnog grijanja, nanovo izvesti kupaonu te zamijeniti pozicije spavaće sobe i dnevnog boravka. Cilj rekonstrukcije je stvoriti ugodan stan za život dvoje ljudi.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno mi je spustanje stropa u dva hodnika (jedan 8m2, drugi 7m2) i priprema za rasvjetu (kao u prilogu box) u stropu i led u ormaru, spustanje stropa u kuhinji s rasvjetom kao sa slike i produzivanje jednog zida za cca 10cm. Spustanje u hodniku bi isla na minimanu razinu spustanja jer bi samo struju provlacila. Pozeljno da nude i usluge elektricara da ekipa obavi sve odjednom.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kupio sam kompletan materija (staklena vuna, gipsane ploče,građevinska folija,parna brana, CD profili,UD profili, spojnice, vijci, tiple, glet masa, bandažna traka, i dr.) za toplinsku izolaciju potkrovlja i oblaganje knaufom. Majstor mi se razbolio i ništa od dogovorenog posla. Napominjem da se radi o staroj kući.