Zatraži besplatne ponude za knauf pregradni zid u Sesvetama

950 izvođača u blizini
73 na raspolaganju

Već 2.785 korisnika iz Sesveta pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih ponuđača knauf pregradnih zidova Sesvete, 2021

129 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Danijela B. , prije 2 mjeseca

G.S.S. INTERIJERI j.d.o.o. uz pristupačnost i ljubaznost odradila svoj posao. Preporuka za bojanje zidova!

5,0
TATJANA P. , prije 8 mjeseci

Nakon razgovora s nekoliko izvođača soboslikarskih radova vrlo brzo sam se odlučila za G.S.S.INTERIJERE. Gospođa Gavran je vrlo ljubazna, objasnila mi je način njihovog rada: zaštita najmještaja, štokova, podova, lustera, dvije ruke ličenja, završno čišćenje. Gospodin je došao na procjenu posla u dogovoreno vrijeme, ponuda je bila prihvatljiva i radovi su počeli i završili u dogovorenom roku. Boja kojom su ličeni zidovi je gusta, bijela i pokrila je sve flekove kao i impregnacija koja je prekrila plijesan na plafonu kupaonice. Majstori su stan detaljno očistili i sada sve blista. Vrlo korektan i profesionalan pristup klijentu, za svaku preporuku!

5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: bojanje škole ili vrtića, ličilački radovi, bojanje fasade, bojanje zidova, soboslikarski radovi, ličilac, soboslikari.

Zatraži ponudu
5,0
Miroslav P. , prije 2 godine

Izvođač se u svemu drži ponude i još pomaže savjetima.

5,0
Katarina J. , prije 11 mjeseci

Izvođač je veoma profesionalan i voljan pomoći savjetima i dati preporuke. Radovi su gotovi u roku i po dogovoru i nemamo nikakvih primjedbi. Ispunjena su sva očekivanja. Cijena jeste malo skuplja u odnosu na ostale ponude koje smo dobili ali razlika je opravadan kroz kvalitetu i poštivanje rokova.

5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: adaptacija stana, knauf pregradni zidovi, adaptacija stana ključ u ruke, knauf, spušteni stropovi, preuređenje stana, knauf majstor, postavljanje knaufa, renoviranje stana, knauf radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Danko A. , prije 7 mjeseci

Sve preporuke: Skoro trenutni odgovor na moj upit, brza i kvalitetna intervencija, umjerena cijena! Svakako zovem g. Pavičića u slučaju ponovne potrebe!

Zahvaljujem!!

5,0
ANTE B. , prije 1 godinu

Gospodin Nikica došao u roku pola sata i riješio problem i to po pristupačnoj cijeni. Tople preporuke.

Zahvaljujem!!

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: vodoinstalaterski radovi, postavljanje keramike, bojanje zidova, knauf radovi, odštopavanje odvoda, renoviranje stana, spušteni stropovi, keramičar, elektroinstalater, bojanje fasade, vodoinstalateri, ličilački radovi, knauf pregradni zidovi, elektroinstalacije, postavljanje knaufa, postavljanje vodovodne instalacije.

Zatraži ponudu
5,0
Mirjana G. , prije 2 godine

Brzina izvedbe radova, kvaliteta, ljubaznost i profesionalnost usluge.

5,0
Jasna H. , prije 2 godine

Odrađeno vrlo profesionalno i na vrijeme.

5+
Godina na tržištu

Usluge: ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, bojanje fasade, knauf pregradni zidovi, ličilac, knauf, soboslikari, knauf majstor, postavljanje knaufa, spušteni stropovi, bojanje zidova, knauf radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Dancing Bear d.o.o. , prije 1 godinu

Brzi, pedantni, lijepo obojano bez curenja i tragova te je sve bilo dobro zaštićeno. Preporučam firmu INTERIJERI KRASIĆ d.o.o.

10+
Godina na tržištu

Usluge: soboslikarski radovi, ličilački radovi, knauf, soboslikari, bojanje zidova, knauf majstor, ličilac, knauf pregradni zidovi, spušteni stropovi, bojanje fasade, knauf radovi, postavljanje knaufa, bojanje škole ili vrtića.

Zatraži ponudu
5,0
Ondina M. , prije 1 godinu

Sve je bilo po dogovoru. Preporučam izvođača.

5+
Godina na tržištu

Usluge: keramičari, postavljanje pločica, čišćenje ureda, bojanje škole ili vrtića, asfaltiranje, spušteni stropovi, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, ličilac, servisi za čišćenje, postavljanje knaufa, knauf, soboslikarski radovi, obrt za čišćenje, keramičar, postavljanje keramike.

Zatraži ponudu
5,0
Mičo T. , prije 9 dana

Odlično obavljen posao

Provjereni izvođač

Usluge: soboslikarski radovi, bojanje fasade, bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, ličilac, soboslikari.

Zatraži ponudu

LUPUS ALPHA j.d.o.o.

5,0
3 ocjene
5,0
Darko S. , prije 1 mjesec

Financijski najpovoljniji, drži se rokova i dogovora, kvaliteta standardna. Ostavio čist stan. Preporučam firmu Lupus Alpha j.d.o.o.

5,0
Đurđa D. B. , prije 3 mjeseca

Jako sam zadovoljna sa firmom Lupus Alpha j.d.o.o. Čista petica.

Provjereni izvođač

Usluge: knauf radovi, spušteni stropovi, knauf, bojanje zidova, postavljanje knaufa, soboslikari, ličilac, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, knauf majstor, ličilački radovi, knauf pregradni zidovi, bojanje fasade.

Zatraži ponudu
5,0
Sonja T. J. , prije 8 mjeseci

Izvođač je bio vrlo fleksibilan i u kratkom vremenskom roku pristao izvršiti radove s kojima smo izuzetno zadovoljni. Vrlo profesionalno, uredno. Sve pohvale i preporuke za COMBAJ INTERIJERI j.d.o.o.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje keramike, postavljanje pločica, keramičar, bojanje fasade, soboslikarski radovi, soboslikari, ličilac, bojanje škole ili vrtića, bojanje zidova, ličilački radovi, keramičari.

Zatraži ponudu
5,0
Nenad P. , prije 6 mjeseci

Moja preporuka za majstore, odlično obavljen posao spuštanja stropa sa izolacijom, sve po dogovoru brzo, povoljno i kvalitetno. Sve 5.

5,0
Mario V. , prije 1 godinu

Vrhunski odrađeni posao. Preporučam ih svima!! I ono što nisam vidio-popravili su, svaka čast dečki. Sve odrađeno u roku i bez odgađanja. Poslije radova dečki su počistili za sobom. Eto od mene čista 10-ka! Pristupačni i vrlo brzo se dogovorili za sve radove. Samo ostanite na ovom nivou!

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje knaufa, spušteni stropovi, knauf radovi, knauf, knauf majstor, knauf pregradni zidovi.

Zatraži ponudu

DIJASTROM d.o.o.

4,7
7 ocjena
5,0
Damir P. , prije 1 godinu

Nakon što su nam prvi angažirani radnici razrušili stan i ostavili ga u potpuno demoliranom stanju, tvrtka Dijastrom došla nam je kao melem za dušu. S vlasnikom smo dogovorili sve detalje, radovi su započeli čak i prije dogovorenog roka (što nam je odgovaralo), a sami radovi bili su temeljiti i kvalitetno odrađeni. U Dijastromu nema radnika koji će napola odraditi posao. Svaki od njih zna svoj zanat, strpljivo sluša vaše želje, odnosi se s poštovanjem, a posao se napravi kako spada. Naša je adaptacija bila prilično opsežna - podrazumjevala je sanaciju izuzetno loše obavljenih radova prethodne tvrtke, niveliranje podova, gletanje zidova koji su zbog starosti zgrade bili osobito neravni, postavljanje struje i plina te postavljanje keramike i parketa. Majstor zadužen za postavljanje plutajućeg poda je čak svojom inicijativom (uz, naravno, naše odobrenje) popravio napravljeni nivelirani pod jer nije bio zadovoljan prvotnom izvedbom. Takva je temeljitost pravo osvježenje na tržištu adaptacijskih tvrtka. Ukoliko za adaptaciju trazite tvrtku koja će se držati dogovora i termina, s kojima želite biti u svakodnevnoj komunikaciji i sudjelovati u odlukama oko manjih detalja, koja pronalazi rješenja za vaše želje i nastale poteškoće, ako tražite kvalitetne i temeljite radnike koji znaju svoj posao i brinu o prostoru u kojem rade, najtoplije preporuke s naše strane idu upravo tvrtki Dijastrom.

5,0
Robert I. , prije 1 godinu

Izvođač radova je izvrstan. U vrlo kratkom roku smo se dogovorili oko svih aktivnosti koje je potrebno napraviti, kao i rokovima. Sve je odrađeno prema dogovoru te tako i naplaćeno. Osim korektnog odnosa, mogu reći samo pohvale za ideje oko rješavanja nekih problema u stanu. Sve je napravljeno kvalitetno i brzo, iako je opseg radova bio zaista velik (cjelokupni stan, od instalacija struje, vode i plina do završnih detalja). Svakako je dobro istaknuti samostalnost u radu jer se dečki iz Dijastrom ekipe čine kao uigran tim. Sve je bilo korektno i brzo. Čekalo se više na mene nego na njih.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, renoviranje stana, preuređenje stana.

Zatraži ponudu
5,0
Monika K. , prije 3 mjeseca

Izvođač se potrudio oko pronalaženja točno onog što trebam. Nikada nije postavljao polukomercijalni linoleum i potrudio se maksimalno da sve prekrasno izgleda, u roku par dana od upita mi je postavio. Preporučavam svima firmu Malerija Ivanić i gospodina Maria.

5,0
Jadranka K. , prije 4 godine

Stvarno su bili brzi, došli su na vrijeme, iza sebe ostavili sve uredno. Sve je bilo super, nemam niti jednu zamjerku. Zaista odlično, za čistu desetku!

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017

Usluge: postavljanje parketa, linoleum, ličilački radovi, bojanje zidova, brušenje i lakiranje parketa, bojanje škole ili vrtića, parketari, pvc podovi, sanacija parketa, podne obloge, soboslikarski radovi, postavljanje laminata, bojanje fasade, soboslikari, vinil podovi, ličilac.

Zatraži ponudu

ŽUTI KUTAK j.d.o.o.

4,8
3 ocjene
5,0
Matej Š. , prije 2 godine

Pohvaljujem brzinu i kvalitetu.

5,0
Jasmina F. , prije 2 godine

Hvalim i firmu Trebam.hr i Žuti kutak j.d.o.o. na sva usta. U petak mi je hitno trebalo bojanje sobe, gospodin mi se odmah javio, kada je rekao da će doć tada je i došao, rekao je unaprijed kada će biti gotovo tada je i bilo. Jako brzo i kvalitetno. Oduševljena sam.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: keramičar, keramičari, postavljanje keramike, postavljanje pločica.

Zatraži ponudu

ZIS USLUGE j.d.o.o.

3,7
2 ocjene
5,0
Zdravi O. , prije 11 mjeseci

Nevjerojatna profesionalnost i urednost. Za svaku pohvalu.

2,3
Visnjic D. , prije 7 mjeseci

Zis usluge i vlasnik Zulić je jedan običan neradnik i neznalica. Uzeo je novac i nestao. Na moje molbe se pojavio dva puta i to sitno što je napravio je katastrofa. Izbjegavati u širokom luku.

Usluge: knauf radovi, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, knauf, bojanje škole ili vrtića, preuređenje stana, ličilački radovi, spušteni stropovi, soboslikari, renoviranje stana, iskopi bagerom, bojanje zidova, ličilac, rušenje objekta, postavljanje knaufa, soboslikarski radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Zlatica M. , prije 2 godine

Korektno. Rade uredno i brzo. Cijena povoljna u odnosu na druge i dolaze u dogovoreno vrijeme.

Usluge: fasader, stiropor fasade, knauf, termo fasade, postavljanje knaufa, knauf pregradni zidovi, knauf majstor, izolacija fasade, obnova fasada, popravak fasade, spušteni stropovi, fasaderi, fasade za kuću, knauf radovi.

Zatraži ponudu
4,7
Zdravko T. , prije 5 mjeseci

Zadovoljni smo fasadom koju su izradili.

Usluge: čišćenje stanova, termo fasade, obrt za čišćenje, spušteni stropovi, fasade za kuću, knauf pregradni zidovi, fasaderi, žbukanje, stiropor fasade, knauf majstor, čišćenje ureda, popravak fasade, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, ručno žbukanje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Ivanka J. , prije 5 mjeseci

Prezadovoljni smo! Dečki su dobri!

5,0
Darko H. , prije 6 mjeseci

Fenomenalan poslovni partner. Pouzdan. Korektan u obračunu VTR. Susretljiv i inventivan. Uredan. Mogao bi proširiti svoju uslugu na npr. Ugradnju i montažu kamina.

Usluge: adaptacija stana, renoviranje stana, soboslikari, knauf majstor, knauf radovi, bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade, ličilac, ličilački radovi, spušteni stropovi, soboslikarski radovi, bojanje zidova, preuređenje stana, adaptacija stana ključ u ruke, knauf pregradni zidovi, postavljanje knaufa.

Zatraži ponudu
5,0
Rajko S. , prije 1 godinu

Izuzetno korektni i poslovni. Za istaknuti je poslovnost Zorana Sekulića i stručnost majstora Franje. Za preporučiti ih je.

5+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: knauf, ličilački radovi, bojanje fasade, knauf pregradni zidovi, bojanje zidova, postavljanje knaufa, spušteni stropovi, knauf majstor, ličilac, soboslikarski radovi, knauf radovi, soboslikari, bojanje škole ili vrtića.

Zatraži ponudu
5,0
Ines P. , prije 6 mjeseci

Htjela bih izuzetno pohvaliti obrt D-OM BOJE. Kod samog dogovaranja posla su pokazali puno strpljenja za sve naše zahtjeve. Posao bojanja unutarnjih zidova i sanacije od potresa je obavljen odlično i u ugovorenom roku. Cijena je korektna i primjerena za obavljeni posao. Gospodin Denis je čak dao preporuku i za dodatne radove koje smo trebali. U svakom slučaju bilo tko treba uslugu bojanja zidova može se sa punim povjerenjem obratiti obrtu D-OM BOJE i gospodinu Denisu.

5,0
Miroslav S. , prije 2 mjeseca

Sve su super odradili! Čisti i uredni. Nemam zamjerke.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, bojanje zidova, ličilački radovi, ličilac, soboslikari, bojanje fasade.

Zatraži ponudu

FRANDOLO GROUP d.o.o.

5,0
16 ocjena
5,0
Alen L. , prije 7 mjeseci

Bilo je sve u redu.. Preporučam tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o. Sve na vrijeme, sve uredno odrađeno, bez prigovora.

5,0
ROBERT M. , prije 1 godinu

Apsolutno preporučam! Radili mi na sanaciji oštećenih zidova uslijed potresa. Prethodni majstor (stan sam renovirao par dana prije potresa) je tražio točno 6 (šest) puta veću cijenu. Momci iz Frangola došli su na izvid radova isti dan kada sam zatražio ponude na Trebam.hr a nakon dva dana počeli sa radovima. Angažirao sam ih i na bojenju nekog namještaja, a na osnovu te cijene i cijene sanacije zidova zaključujem da su im cijene abnormalno i neuobičajeno poštene i realne (u usporedbi s prethodnim ponudama). Svi radovi izvedeni su besprijekorno i u dogovorenom (kratkom) roku. Razmišljao sam i o bojanju još jednog starog stola ali mi je ta cijena ipak bila neisplativa. Kada sam drugi dan došao u stan i taj stol je bio ofarban (besplatno). Kažu dečki: „Pa ostalo nam je boje pa smo i njega“. Nevjerovatno. Iz mog iskustva sa majstorima, ovo je rijedak primjer gdje se ja kao naručitelj radova na kraju ne osjećam prevaren i 'izmuljan'. Apsolutno ih preporučam.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: ličilac, postavljanje knaufa, knauf pregradni zidovi, soboslikarski radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikari, ličilački radovi, bojanje fasade, spušteni stropovi, bojanje zidova, knauf majstor, knauf, knauf radovi.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko debeo mora biti zid od knaufa?

  Pri planiranju debljine zidova treba imati na umu da ćete sve kabele i cijevi moći sakriti na određeno mjesto u zidu, zbog čega zid od knaufa mora biti debeo najmanje 10 cm.

 • Kada je prikladno knaufom obložiti zidove?

  Prilikom obnove starih kuća zidovi kuće često se pokažu neravnima ili vlažnima. Tada je dobro obložiti ih knauf pločama koje će ne samo poravnati zid, nego i sakriti eventualne kabele, bilo na zidu ili na stropu.

 • Kako se montiraju knauf ploče?

  Ugradnja knaufa je puno brža i lakša od gradnje žbukanih zidova. Knauf ploče, koje su osnova knauf zidova, na zid se lijepe samo ako je riječ o betonskim oblogama, a u slučaju gradnje sustava suhozida, vijcima se pričvršćuju na metalne profile. Spojevi između ploča moraju se obraditi brtvenim trakama, nakon čega slijedi kitanje i bojenje.

 • Mogu li se knauf ploče postaviti u kupaonicu?

  Za gradnju zida u kupaonici radije odaberite cementne ploče. Klasične knauf ploče nisu otporne na vlagu, pa će takav zid ubrzano propadati. Također treba obratiti pažnju na odgovarajući izbor mase za fugiranje – biramo onu koja je otporna na vlagu. Ploče je na kraju potrebno premazati razrijeđenom akrilnom emulzijom, a nakon toga s još dva sloja hidroizolacijskog premaza.

 • Kako izbjeći pucanje knauf ploča?

  Na mjestima gdje se knauf ploče susreću sa zidovima potrebno je pričvrstiti razdjelnu samoljepljivu traku koja je lijepi na zid (klizni spoj). Oštećenja su najčešće uzrokovane uporabom neodgovarajućih masa za spajanje ploča i zidova.

Nedavni upiti za knauf pregradne zidove, Sesvete

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, prostor se nalazi u sklopu SuperKonzuma Sesvete. Potrebno je napraviti dva stupa (totema u obliku obrnutog slova L) visine 3.5m, širine 80cm, dubine 30 cm. Te stupove je potrebno gletati i pofarbati. Slika u privitku. Umjesto ogledala stupovi bi se farbali.U stupovima se nalaze police na kojima se izlažu okviri (taj dio odrađuje stolar).Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za izvođenje spuštenog stropa u prizemlju obiteljske kuće, s uključenim materijalom i finalnom obradom (bez bojanja stropa). Površina stropa je cca 50m2 i materijal kojim je izveden strop je Ytong (porobeton, gasbeton). Lokacija kuće je Dobrodol/Sesvete. Unaprijed hvala!

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Vršim potpunu renovaciju stana u Sesvetama, Trg Lovre Matačića 8. Trebam : Spustiti strop u dnevnom boravku za oko 10-15 cm. Spustiti strop u ulaznom hodniku za oko 50cm, na visinu od 2,60 m. Akoje moguće trebao bih i ugradnju 5 vrata i zatvaranje nadsvijetla iznad njih. Molim ponudu. Hvala

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 6
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za oblaganje zidova i stropova sobe koja je u potkrovlja (postoji iskošenje). Problem se dogodio zbog dekondenzacije, zid je vlažan i ima gljivice na sebi. Sjeverni je zid, površine 6 m2 otprilike. Izolacija bi išla 8 cm stiropor. Biti će potreban izlazak na teren. Lp

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 220
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

UNUTARNJI RADOVI (GIPSKARTON) Jedinica Ukupno Sustav poda od suhog estriha m2 65,5 - 2cm elastificiranog EPSa - gipskartonska ploča suhog estriha debljine 2.5cm Unutarnji pregradni zidovi od GK ploča m2 38 - gipskartonski zidovi s podkonstrukcijom 75mm i dvostrukom pločom s obje strane Unutarnji pregradni zidovi od GK ploča m2 5 - gipskartonski zidovi s podkonstrukcijom mm i dvostrukom pločom s obje strane Spušteni strop na metalnoj podkonstrukciji s izolacijom 5 cm, alumiziranom parnom branom i jednostrukom GK pločom m2 77,5 Obloga gipskartonskim pločama krovnih kućica (jednostruko) m2 9 UNUTARNJI RADOVI (OSTALO) Jedinica Ukupno Gletanje porpbetonskih zidova m2 77 - (ove zidove je potrebno isto tako obući u knauf)

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 44
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1.) Jednu sobu treba pregraditi sa knaufom v=2,70 m š=2,60 m. Na taj knauf idu dva manja prozora. 2.) Na već postojeći knauf zid treba ugraditi vrata. 3.) Druga soba se radi od dnev. boravka, dimenzije bi bile v=2,70 m š=3,10 m i V=2,70 m š=2,30 m. Na širi zid idu vrata, na drugi zid dva manja prozora.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, Trazim osobu koja moze odraditi nadogradnju zida. Nadogradnja zida je 27 cm sirine i 2 m visine (za dva zida). Nadogradnja zida se radi u unutarnjem prostoru koja se nadovezuje na vec postavljeni knauf. Kunotrukcija moze biti drvena na koju se prvo stavlja iveral ploca pa zatim knauf. Struktura mora biti dosta cvrsta za nosivost do 30 kg ili jednog veceg televozora. Slika prostora u prilogu.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina: 28 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je obložiti, odnosno zvučni izolirati sobu u novijem manjem stanu. Ideja je da se na dva zida i strop postavi mineralna vuna i knauf ploče. Prema prijedlogu izvođača, može i drugi materijal. Cilj je zvučna izolacija. Jedan zid je unutarnji cigleni, dimenzija je 4,1m x 2,7m. Drugi zid je pregradni, veličine je 2,7m x 2,7m. Na njemu su vrata, 0.98m x 1.8m. Strop je 4,1m x 2,7m. Na zidovima su ukupno tri utičnice, prekidač za svjetlo i luster koje bi trebalo prilagoditi kako bi se mogli koristiti i nakon dorada. Trebala bi kompletna usluga - odabir odgovarajućeg materijala, nabava, dostava  i ugradnja, rješavanje ostataka. Molim za ponudu s prijedlogom materijala koji bi se koristili i izračunom troškova.