6 ponuda za izradu spuštenih stropova s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Boris P. , Rijeka

Preko Trebam.hr sam dobio više ponuda za izradu spuštenih stropova. Jako sam zadovoljan izvođačem. Dobro rade. Sve je bilo u roku, kako smo se dogovorili. Jako su profesionalni.

5,0
Marija O. , Vrbovec

Koristila sam Vašu web stranicu jer sam trebala majstora za izradu spuštenih stropova u mom stanu. Vaši su izvođači reagirali brzo s ponudama. Posao je obavljen profesionalno.

5,0
Josipa K. , Omiš

Radnici su obavili vrlo dobar posao. Došli su na teren kada su i rekli. Počistili su za sobom i sklonili materijal. Jako sam zadovoljna sa svojim novim spuštenim stropovima kao i s Vašom uslugom. Ako opet budem nešto trebala, neću se ustručavati ponovno koristiti Vašu stranicu - već je označena!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za izradu spuštenih stropova u Hrvatskoj

Nedavni upiti za izradu spuštenih stropova

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, to je visoko potkrovlje budućeg ruralnog obiteljskog hotela.Trebat će izolacija potkrovlja, izgradnja pregradnih zidova,spušteni stropovi itd.uglavnom sve što se tiče suhe gradnje.Imam projekt kojega vam mogu donijeti jer sam u Zagrebu ,pa da vidite što mi trebate sve uraditi i na te radove ponuditi cjenu. Lijep pozdrav. Martinović

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, uređujem potkrovlje pa bih molio ponudu za navedene radove: -gkf bočni zid 10cm izolacija i strop 80m2 -gkf izolacija 10cm 30m2 spušteni stropovi -pregradni zid ,10cm zvučna izolacija vuna, 40m2 -pregradna stijena od vodootpornih ploča 30m2 -kosi dio potkrovlja iza zabatnih zidova 70m2 -u kupaonici 5m2 kosi dio zidovi-vodotporno Radovi nakon 1.5. Molim vašu ponudu. Hvala

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za postavljanje knaufa s unutarnje strane vanjski zidova, te izrada spustenih stropova Radovi bi bili kroz mjesec dana. Ovo su mjere za potrebe knaufa hodnik 3,5*3.2 sjeverni zid 0,8*1,2 stepenište sa kosinom 4*2,45[+_]10÷ima prozor istočni zid 2,9*2,45(prozor1*1,2) južni zid 1,95*8,5 jugozapadni zid A 6,5*2,4 -kosina30÷(prozor1,2*1,4) ....... B 4,*2,4(prozor(1*1 +balkonska vrata2*0,75 sseverni zid 3,5*1,8 Spušteni stropovi 8*10[+_]10÷ knauf 10 cm od zida 8 cm mineralne vune strop 20 cm mineralne vune. LIjep pozdrav

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U novo izrađenom podkrovlju postavljena je toplinska izolacija. Folija je pričvrščena na drvene grede i postavljeni su kablovi za struju podkrovlje je jednim malim dijelom ide u koso cca 20m2 ostalo je ravni strop na koji treba postaviti knauf do faze ličenja cca m2 mogućnost dogovora za ostale radove ličenje stropa i svih zidova, ....

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 7
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pregradni zid od 10cm debljine s ugradnjom vratiju i premještanjem štekera. Zid ide ispod krovnog prozora, pa treba tih 50ak cm zida staviti pod kutem kako bi ostavili prozor s vanjske strane zida. Šteker treba preseliti 10ak cm dalje/bliže. Na slikama se vidi ograda, ona ostaje, ali zid ide ispred nje cijelom dužinom, a vrata bi trebala biti na početku stepenica.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 42
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Molim ponudu za izradu knaufa u potkrovlju. 1.Spušten horizontalni strop 67m2(-10cm kamene vune) 2. Kosine krova 46m m2 (15cm kamene vune između rogova) 3. ljepljenje knaufa na zid 42m2 4.Oblaganje zabata i nadozida na konstrukciju od knaufa( 5cm vune) 72m2 5. zid 10cm, potkonstrukcija 5cm, 2x 2 ploče -42m2- unutar zida se nalazi ukupno 5 otvora za vrata širine 80cm.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan na IV (četvrtom) katu, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupaonice, WC-a , predsoblja, hodnika, lođe i balkona u ukupnoj površini 54m2 koji je potrebno potpuno opremiti namještajem ugraditi sustav centralnog grijanja, nanovo izvesti kupaonu te zamijeniti pozicije spavaće sobe i dnevnog boravka. Cilj rekonstrukcije je stvoriti ugodan stan za život dvoje ljudi.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno mi je spustanje stropa u dva hodnika (jedan 8m2, drugi 7m2) i priprema za rasvjetu (kao u prilogu box) u stropu i led u ormaru, spustanje stropa u kuhinji s rasvjetom kao sa slike i produzivanje jednog zida za cca 10cm. Spustanje u hodniku bi isla na minimanu razinu spustanja jer bi samo struju provlacila. Pozeljno da nude i usluge elektricara da ekipa obavi sve odjednom.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kupio sam kompletan materija (staklena vuna, gipsane ploče,građevinska folija,parna brana, CD profili,UD profili, spojnice, vijci, tiple, glet masa, bandažna traka, i dr.) za toplinsku izolaciju potkrovlja i oblaganje knaufom. Majstor mi se razbolio i ništa od dogovorenog posla. Napominjem da se radi o staroj kući.

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molila bih punudu za izvodenje radova spustanja stropa. Spustit bi se trebalo oko m2 na minimalno, dakle samo radi izolacije. Grubi građevinski radovi su jos u tijeku te na spustanje stropa bi se cekalo jos dva tjedna. Potrebno je raditi i pregradne zidove te odmah saljem upit i zavtu ponudu. Lijep pozdrav!