6 ponuda za postavljanje knaufa s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Branko C. , Trogir

Trebao sam postavljanje knaufa na strop i zidove i predao sam upit na Trebam.hr. Dobio sam više ponuda. Što se tiče odabranog knaufera, sve je bilo po dogovoru. Zadovoljan sam odrađenim poslom.

4,8
Denis F. , Čakovec

Bio mi je potreban izvođač za izradu spuštenog stropa iz knaufa u hodniku stana na i pronašao sam ga preko Trebam.hr. Odabrani knauf majstor držao se dogovorene cijene, sve je bilo ok.

5,0
Ervin C. , Kraljevica

Bilo mi je potrebno oblaganje zidova i stropova u nekim prostorijama u starijoj obiteljskoj kući u Kraljevici. Odabrao sam kvalitetnog izvođača. Definitivno su dečki prva liga.Profesionalnost na najvišem nivou. Sve je bilo super!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za postavljanje knaufa u Hrvatskoj

Nedavni upiti za postavljanje knaufa

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Radovi koji su mi potrebni: -postavljanje knauf zida debljine 11.5 cm, površine cca 7m2 -postavljanje knauf zida debljine 12 cm, površine cca 6 m2 -postavljanje laganog spuštenog stropa u hodnik i kuhinju, ukupno površine cca 27 m2 -krečenje hodnika, kuhinje i 3 sobe ukupno površine cca. m2 (bit će potrebno na pojedinim zidovima i stropovima zakrpati i poravnati zidove) -ugradnja vrata 3 kom (85*cm) Potreban mi je račun i garancija na izvedene radove kao i način plaćanja AMEX na rate. Trebam bih ponude na mail u pisanom obliku. Hvala.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 39
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam postavljanje knaufa na zidove stare hrastove kuće, koja nam služi kao vikendica. 3 su prostorije u pitanju, prva je površine cca. 28 m2, gdje treba obložiti zidove na grede. Kupaona je površine cca. 3 x 2m te još jedna manja prostorija površine cca. 1,5 x 3 m. Molim ponudu, Hvala.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 18
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Postavljanje knauf zida sa izolacijom vuna izmedju svog stana. (Zagreb- Centar) i susjedovog radi slabe zvučne izolacije do 10cm max. Dimenzije:Duzina sobe 6m,visina stropa 3m. Trebam okvirnu informaciju cijena ‘ključ u ruke’ sve kako bi znao financijski isplanirati ovu stavku i odlučiti se za najzanimljiviju ponudu. Lp,

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 9
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potkrovlje (kosi krov) plafon ytong ploče i betonske grede kao nosači. Postavljanje knauf ploča na plafon od ca. 9m2, sa kompletnom obradom i ugradnjom u isti 6 led svjetala. Obrada špaleta oko dva postojeće krovna prozora dimenzije ca. 0.6x0.8m. dletovanje i farbanje svih zidova, ukupno ca. 27m2. molim informativnu ponudu za navedeni posao. Hvala i Lp,

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Samo bih trebala dovrsetak zapocetkog posla. Postavljanje 1 police u kuhinji i postavljanje knaufa na malu povrsinu u kuhinji. U privitku se nalaze slike. Polica desno nije postavljena kao na slici. Od knaufa treba izvuci plavi zid kao na slici, ali samo do visine radne ploce. Na tom mjestu je sada rupa.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radove uređenja potkrovlja planiramo pred kraj ljeta. Skidamo drvenu lamperiju sa stropa te trebamo izolaciju te naposljetku postavljanje knaufa tako da grede ostanu vidljive. Trebamo majstora koji kao izolator koristi pur pjenu. Lokacija je Jagodno naselje u okolici Velike Gorice. Očekujemo Vašu ponudu. Lp

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 43
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuća u adaptaciji na stropu je trenutno trstika i zbuka, ispod toga grede i daske. Ja mislim maknuti sloj trstike i zbuke, pa bi volio da se s knaufom zatvori strop. 1. opcija kompletno svih 43 kvadrata 2. opcija postavljanje knaufa izmedu greda samo (problem neznam koliko je povrsina jos i koji je razmak) - okvirno me zanima kada je ova opcija isplativa a kada nije. (ako uopce)

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim ponudu za postavljanje toplinske izolacije krovišta u debljini 16cm + postavljanje knaufa duž cijelog krovišta. Površina krovištaa je m2 a najviša točka je hcm. Projekt se nalazi u Mikulićima te je očekivani početak rada 1-2 mjeseca. Moguć dogovor oko daljnje suradnje na projektima uređenja interijera. Ponudu molim nasloviti na Ana Pintarić. lp,

Uređenje potkrovlja

 • Površina: 70 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebalo bi mi postaviti knauf u obiteljskoj kući na katu. Tri spavače sobe i hodnik. Ukupno oko 70 m2. Sada je tamo postavljena lamperija koja je više od 20 godina. Da li bi je trebalo odstraniti ili samo djelimično otvoriti za nosače knaufa. Molim vas vašu ponudu za postavljanje knaufa - sa ili bez materijala , odnosno kako vi predlažete. Nadalje, ako bi trebalo ukloniti staru lamperiju , molim vas vašu ponudu ili da ja to sam učinim sa susjedom prijateljem. Unaprijed hvala. Pozdrav,

Uređenje potkrovlja

 • Površina: 120 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potkrovlje, 16m x 7.5m tolocrtne povrsine. Potrebno postavljanje knaufa na kosine krova i zidove + izrada pregradnih zidova od knaufa. Povrsina krovnih kosina cca m2 + vertikani i pregradni zidovi cca m2. Na kosine ide jedna laga na podkostrukciju od alu profila, dok na vertikale i pregradne idu dvije lage knaufa. Molim ponudu za radove, ukljucujuci i gletanje. Takodje, ako moguce, odvojeno i ponuda za impregnaciju, brusenje i malanje zidova.