6 ponuda za stiropor fasadu s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Tamara M. , Trogir

Imala sam puno pitanja vezano za odabir izolacije. Zahvaljući ovom majstoru odlučili smo se za stiropor fasadu. Savjetovao me i za debljinu izolacije. Radovi su krenuli onaj dan kada je bilo i dogovoreno. Jako brza ekipa kojoj upućujem sve moguće pohvale. Samo tako dalje.

5,0
Anđela S. , Šibenik

Jako lijepo odrađena stiropor fasada. Isporučeno je ono što je obećano. Jako odgovorni prilikom izvođenja radova i to u dogovorenom roku.

Činjenica da imaju dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenta kojima su radili stiropor fasadu je svakako olakšlala odabir. Sada nakon što su kod nas radovi gotovi pridružujem se pohvalama jer sam još jedan od zadovoljnih klijenata. Čista 5!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za stiropor fasade u Hrvatskoj

Nedavni upiti za stiropor fasade

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 400
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Namjeravamo obnoviti fasade na dvije kuće u Delnicama, svaka površine cca m2. na jednoj je potrebno zidati lastavicu i zidom zatvoriti vanjske stepenice Na istoj bi debljinu stiropora 5 cm. Na drugoj kući bi samo zadnji zid u stiropor fasadu debljine 10 cm, prednji struganje i popravak postojeće žbuke te završni sloj. Molim ponudu, Hvala.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 230
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Stiropor fasada (EPS), debljine 15cm, prvi red bi išao XPS. Radi se o novogradnji, dvije etaže, ravni krov s parapetom koji se također oblaže stiroporom, išle bi dvije nijanse sive boje. Na garažu bi išlo 5cm EPS (40m2), a kuća je cca m2. Želja je sad postaviti stiropor i pregletati ga pa na proljeće staviti završni sloj.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 480
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Izrada stiropor fasade na dvoetažnom objektu u Podstrani, prizemni dio stari objekt, prva etaža novogradnja. Fasada sa stiroporom debljine 5cm i završnim slojem akrilatne žbuke i ostalim međuslojevima. Materijal Samoborka sa završnim svijetlim tonovima. Površina fasade m2. U ponudu uključiti i dobavu i ugradnju aluminijskih klupčica za 16 prozora (duljina 16m) i kamenih klupčica za ulazna i balkonska vrata (duljina 9m)

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dio utora na zgradi od 9 katova veličine 1,6m2 ( ispod prozora) × 22 komada= 35m2 sa 10cm kamene vune, mrežica, fasadna boja. Drugi dio je m2 farbanje fasadnom bojom 2× , grund prije toga, sanacija par rupica.... Prizemlje prolaza stiropor fasada cca 50m2 na istoj zgradi. Molim ponudu na mail. Unaprijed hvala.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

stiropor fasad ili fasada s kamenom vunom od cca 10 cm (ovisno i o vašem prijedlogu) na postojeću tzv. termofasadu (Samoborka sa stiropor granulicama), koja je, stara 20 godina i u dobrom stanju. Ova obnova fasade je vezana na Poziv za obnovu fasada uz Poticaj od Fonda za okološ... i bila bi okvirno aktualna u kasnu jesen ili rano proljeće ... Lijep pozdrav,

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Na kući je navučena SEP fasada stara 30 godina ali u odličnom stanju. Potrebno je na nju postaviti 15 cm stiropor fasadu sa završnim slojem u sivom tonu. Kuća ima prizemlje, 1. kat i visoko potkrovlje. Sa svih strana je dostupna za skelu. Stolarija je PVC na cijeloj kući. Kuća se nalazi u Samoboru u blizini sajmišta. Želja je da se sa izradom fasade počne krajem 8. mjeseca ili u 9. mjesecu. Cijena ima bitnu ulogu. Lp, .

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ispod postojeće fasade se nalazi instalacija za klima uređaj (cijevi, kabeli) koju u treba izvući vani na način da se proreže postojeća stiropor fasada po visini i instalacija izvuće vani. Nakon toga potrebno je prorezani kanal sanirati (zatvorit sitiroporom) i obojati fasadu tako da bude sve kao i prije. Radovi se izvode na balkonu.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 600
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna izrada stiropor fasade na obiteljskoj kući. Ukupna površina fasade iznosi cca m2, a visina kuce je veca od 8metara. Debljina stiropora bi bila 8 cm, moze i ponuda sa grafitnim stiroporom od 5-6 cm, a zavrsnica bi bila Zanima nas: 1. ponuda izrade sa vasim materijalom (koji materijal koristite) i skelom, te sa izmjestanjem klima uredjaja (ako to radite) uz izmicanje klupica, oluka i prozora 2. ponuda za izradu s nasim materijalom i sa vasom skelom. Hvala i lijep pozdrav

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 360
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Površina fasade (u m2): Okvirni rok početka projekta: unutar šest mjeseci Poštovani, trebam ponudu za izradu stiropor fasade 10-12cm preko postojeće "šerane" fasade. Ponuda po m2 sa materijalom,skelom, dakle konačna cijena (pdv uključen). Također molim informaciju s kojim sustavom (proizvođačem) radite te kolika je pismena garancija na izvedene radove. Lokacija je grad Zadar. Ovisno o mogućnostima, financiranje bi bilo dijelom preko fonda, ukoliko bude raspisan natječaj i zadovoljim uvjete. Hvala!

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stiropor fasada debljine 10 cm. Početna limena letva, stiropor debljine 10 cm, svaka stiropor ploča fiksirana s 7 tipli, ljepilo, mrežica, ljepilo, impregnacija, akrilat. Prije toga treba izvesti instalacije za 2 klima uređaja, instalacije za 3 kamere i instalacije za 2 tv antene. Cokla 2 cm stirodur, tiple, ljepilo, mrežica, ljepilo i kulir. Oko objekta je ograda dužine 50 metara na koju bi trebalo navući ljepilo, mrežicu, ljepilo, impregnacija i završni sloj (akrilat). Radilo bi se sa sistemom Rofix. Boja bi bila bijelo-siva.