Cijene usluga
Fasade
Stiropor fasade

Koliko košta stiropor fasda?

 • 240280 HRK/m2
  Izrada fasade (15 cm stiropora)
Zatraži ponude

Provjerite informativne cijene stiropor fasada. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.


Izrada fasade (12 cm stiropora)

 • 200280 HRK/m2

Cijena vrijedi za izradu cijele fasade tj. za izolaciju, žbukanje i bojanje fasade. Najviše je uvjetovana vrstom izolacije koju odaberete. Ova vrsta fasade je lagana i slabo upija vodu, što znači da će kuća biti otporna na plijesan i truljenje. Izolacija debljine 12 centimetara pogodna je za primorske i toplije dijelove zemlje. Izvođači će vam za izradu fasade (12 cm stiropora) naplatiti od 200 HRK/m2 do 280 HRK/m2.

Zatraži ponude

Izrada fasade (15 cm stiropora)

 • 240280 HRK/m2

Izrada fasade uključuje fasadnu izolaciju, žbuku i bojanje. Cijena najviše ovisi o vrsti izolatora. Stiropor je jedna od povoljnijih opcija jer slabo upija vodu čime štiti vašu fasadu od plijesni. Optimalna debljina izolacije od stiropora je 17 cm za unutrašnjost Hrvatske. Prosječna cijena izrade fasade (15 cm stiropora) je 260 HRK/m2. Raspon cijena je između 240 HRK/m2 i 280 HRK/m2.

Zatraži ponude

Izrada fasade (20 cm stiropora)

 • 280320 HRK/m2

Izrada fasade uključuje izolaciju fasade, žbukanje i bojanje. Cijena najviše ovisi o toplinskom izolatoru – stiropor je jedna od povoljnijih opcija. Stiropor za fasade lagani je izolacijski materijal izrađen od sitnih kuglica polistirena. Ima prilično visoku toplinsku vodljivost i nisku propusnost pare, što znači da će vaša fasada biti otporna na plijesan. S izolacijom debljine 20 cm i više stvorit ćete niskoenergetsku kuću i dugoročno uštedjeti na troškovima grijanja. To će također smanjiti vaš utjecaj na okoliš. Za obalne dijelove zemlje ne preporučuje se takva gusta izolacija. Izradu fasade (20 cm stiropora) ćete u prosjeku platiti 300 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za stiropor fasade

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 85 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Obnova postojeće fasade s pjeskovitom površinom 85m2: impregnacija, armiranje staklenom mrežicom, gletanje (2 puta), bojanje (2 puta) - boja po zelji narucitelja (svjetlo zuta nijansa). +obojiti dimnjak 1m2 , sreditii zbuku uz kameni okvir za jedna vrata, spalet na jednom prozoru. Kuća je u nizu, ima prizemlje i dva kata, (slike u prilogu).

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 35 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Susjed je srušio staru kuću koja je bočno bila nalijepljena na dio moje kuće (cca 35 m2). Na tom dijelu bi trebalo staviti stiropor debljine 5 cm, mrežicu i ljepilo. Završni sloj tj. edelputz za sada ne bih stavljao jer je novi susjed najavio zidanje kuće koja bi bila također nalijepljena na moju, ali ne znam hoće li ju raditi ove ili slijedeće godine pa bih napravio samo ovo što sam prethodno napisao. Lp.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade: 280 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobava i izrada neventilirajuće ETICS termoizolacijskog fasadnog sustava vanjskih zidova. Ploče toplinske izolacije od EPSa toplinske vodljivosti λ<=0, W/mK debljine 15cm i izrada termoizolacijskog sokla EPSa toplinske vodljivosti λ<=0, W/mK debljine 10cm lijepljenjem mineralnim ljepilom (5-6 kg/m2). Na ploče se nanosi sloj polimerne armaturne mase (5 – 6 kg/m2) u koji se utapa arm. mrežica. Nanošenje impregnacije za organsku žbuku. Završni sloj žbuke pojačan silikonskom smolom krupnoće zrna 1,5 u tonu. U cijenu je uračunata ugradnja spojnih lajsni između fasade i stolarije na svim otvorima. Napomena: Projekt je prijavljen i sufinanciran od strane FZOEU.

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 70 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan. Imamo stan od oko 70 m2. No ne treba svih 70 m2 radit nego samo jedan dio otprilike 30 do 35 m2. Imamo vlagu i vodu koja nam probija pa sve to treba sanirati da nam ne ulazi ni vlaga ni voda. Stan je u prizemlju. Trebat ce i izvana hidroizolacijom sprijeciti probijanje vlage i vode. Mozda ce trebat hidroizolacija i unutra, ali za to nismo eksperti...Ne bih sada sve to opisivao vec to treba izvodjac vidjeti da se dogovorimo, stoga, nismo sad u stanju priloziti neke slike, slike moze izvodjac uraditi na mjestu izvida mobitelom a onda mozemo detalje i sve sto treba raditi srociti na licu mjesta i napraviti ponudu. Mjere stana su dostupne. Racunamo poceti to raditi negdje oko 10.07. pa se mozemo dogovoriti. Vazno nam je da se radovi izvrse do 01.09. Morat cemo imati i ugovor i dnevnik radova da se mozemo naplatiti preko pricuve i GSKG-a. Mozda ako bude trebalo, radi povrata sredstava, trebat ce i nadzorni strucnjak. Javite se na mobitel, svaki dan iza 11 sati. Ocekujemo Vas poziv cim prije. Hvala.

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 350 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Obična žbukana fasada, siva boja, radi se o zgradi kojoj treba raditi pročelje i začelje i fasada je djelomično popadala tako da je gola cigla vidljiva. Nemam točne dimenzije fasade, zgrada ima 3 kata, pročelje ima visoko prizemlje, 1., 2. i 3. kat, a začelje počinje s podrumom tako da je nešto veće. Stanovi na začelju imaju balkone, 8 balkona veličine cca 2 kvadrata, a betonski je samo pod. Plaćanje ide preko GSKG-a.

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 200 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, dali smo napraviti fasadu prije 3 godine. Svojim neiskustvom smo propustili da majstori dovrse fasadu oko zeljeznih nosaca za pergolu. Oni su postavljeni/zavidani u beton na vise mjesta i nekoliko centimetara oko njih nema fasade. Mi nismo postavili pergolu, a kisa prodire i ostecuje unutrasnjost kuce. Molim Vas za info o nekome tko moze brzo napraviti dovrsetak fasade tih po nekoliko centimetara sa svake strane vec ugradjenih 16 nosaca. Unaprijed zahvaljujem na info. S postovanjem,

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade: 370 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

mjeseca Poštovani, Radi se o novogradnji oko kvadrata u Slavonskom Brodu. Trebao bih ponudu i za stiropor i za kamenu vunu od 12 cm. Potrebna je skela, postavljanje klupica, cokal i farbanje onog dijela ispod krova prije fasade. Radio bih na jesen. Molim ponudu putem maila jer trenutno nisam u Hrvatskoj. Hvala

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 200 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postojeća fasada je izblijedjele plave boje, baumit, izolacija su sendvič ploče heraklit-stiropor-heraklit, 5 cm. Gornji sloj je na mjestima popucao, posebno na uglovima. Vjerojatno će trebati popravak pukotina i odvojenog baumita, impregnacija, pa novi završni sloj. Boja bi bila nijansa sive. Površina m je procijenjena.

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 100 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, Treba mi od 20.8. sanirati fasadu na kuci od m2 tlocrta i obnoviti krov. Trenutno je izolacija fasade perlit te je fasada na mjestima popucala. Uzeli bismo neku krem-bijelu boju fasade, 10ku stiropor, i par dekoracija od stiropora. Krov ima staklenu vunu ispod starog crijepa, ali trebali bi pogledati u kojem su stanju i grede. Takodjer bi trebalo skiniti plocice sa terase (popucale su), poravnati terasu i postaviti nove plocice. Moze obaviti jedna firma ili vise njih. Hvala! visine 4 m, dimenzije 8x6

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 230 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Bijela , stiropor pliće za dio 5 cm za jedan dio a za jedan 8 cm , potrebno je doći i dati savjet. Takiđer potrebno je skinuti grilje sa 3 prozora i 3 balkonska vrata . Te ih ponovo fratiti na kuću nakon fasade te postaviti klupice gdje bude potrebno. Unaprijed tahvaljujem na ponudi i molin da me kontaktirate na mobitel.