6 ponuda za termo fasadu s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Mladen B. , Vodice

Angažirali smo firmu preko preporuke Trebam.hr. Momci su odlični, znaju svoj posao, dolaze na vrijeme, sve uredno ostave za sobom. Zadovoljan sam kvalitetom i samim učinkom napravljene termo fasade. Velika mi je sada razlika u toplini kuće.

5,0
Zoran R. , Županja

Imao sam samo žbukanu fasadu i sada sam se odlučio za termo fasadu. Pronašao sam odličnog izvođača. Odmah na licu mjesta je definirao sve faze, od same skele do završnog sloja. Dao mi je očekivani rok uz mogućnost odstupanja. Na kraju je sve prošlo u redu. Moja preporuka svima koji traže pouzdanog majstora.

5,0
Franjo D. , Valpovo

Izvođač me savjetovao, dao prijedlog na koji tip termo fasade ćemo ić. Ponuda je bila prihvatljiva i opravdana. Radovi su išli svojim tokom. Moram pohvaliti napravljeni troškovnik, naznačeni radovi po svim stavkama i konačna cijena. Ugovor je naravno bio potpisan.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za termo fasade u Hrvatskoj

Nedavni upiti za termo fasade

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 230
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Prije par godina smo rekonstruirali staru obiteljsku kuću i proširili je, međutim nismo napravili fasaderske radove. Rekonstruirani objekt ima oplošje grijanog dijela zgrade (m2) ,60, a obujam (m3) ,00. Vanjski zid je građen dijelom od stare, pune opeke (stari dio kuće ) i nove, šuplje opeke. Molim ponudu za fasaderske radove za navedeno oplošje i koje sve tipove fasada preporučate za ovakav objekt. Molim da navedete ukupnu cijenu (materijal i ruke) za sve vrste fasada (stiropor, termo fasada ). Hvala.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 370
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, treba mi termo fasade. Kuća ima cca m2 površine i dvije drvene ograde koje bi micali i stavili zidane od siporeksa sa navučenom fasadom. Jedna ograda ima 12m dužine i bila bi standardne visine, a druga je 6 m dužine. Osim navlačenja fasade na stari dio kuće, površinu na novom dijelu koji ima termo fasadu bi bojali u boju kakva će biti i fasada. radi se o cca. 50 m2 vanjskog zida za bojanje. Stavljali bi cokl koji izgleda kao pijesak a ne boja ( ne znam kako se zove) Molim u ponudu uključiti materijal i ruke. hvala unaprijed

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 500
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, zanima me izrada termo fasade, stiropor debljine 5 cm. Fasada ima nešto preko m2,prozore i vrata nisam odbijao. Tu su još i balkonski zidići dužine m i cokl na kući cca 25m2 (kulir) .Molim Vašu ponudu s materijalom i bez. Trebam oko m klupčica na balkonskim ogradama i na par prozora. Hvala

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 185
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, molio bih ponudu za izradu termo fasade debljine 10 cm te ako je moguće za opciju sa grafitnim stiroporom ESP i „običnim“ stiroporom. Postojeća podloga je žbuka koja je dobro (ravna i bez pukotina) izvedena. Ukupna površina fasade iznosi m2. Zahvaljujem i lijep pozdrav, , ing.građ.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 500
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Molim ponudu za manju stambenu zgradu, visine 10 m, pravilnog oblika, na pogodnoj i pristupačnoj lokaciji za skelu, materijal i manipulaciju. Potrebna termo fasada, stiropor, 5-7 cm debljine, sa mrežom i završnom silikat fasadom, svijetle boje. Ponuda treba sadržavati cijenu sa uključenom skelom, montažom i demontažom. Ponuda treba biti okvirna i svi detalji će biti naknadno dogovoreni. Postojeća fasadna je tradicionalna žbuka, obloga je homogene, sa manjim oštećenjima i pukotinama. Nema tehničkih i kvalitataivnih nedostataka u smislu postojanja na utjecaj ljepila i sličnih kemikalija pri ljepljenju stiroporne fasade. Pri obračunu potrebne investicije molim samo nuditi materijal koji se trži i onaj min. koji zahtjeva struka. Srdačan pozdrav.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, za kuću sa 4 apartmana na otoku Ugljanu, mjesto Ugljan nam je potrebna ponuda za izradu termo fasade sa izolacijom ( staklena vuna ili knauf debljine 10 cm). Početak radova ovisi o dogovoru, ocjenite sami kada je pogodno vrijeme čim malo padne temperatura (listopad). Hvala puno unaprijed!

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Obiteljska kuća otvorena sa 3 strane (na četvrtoj spojena sa susjednom kućom), plošne dimenzije kuće 9 x 8 m, prizemlje, prvi kat, potkrovlje (visina sljemena cca 11 m), termo fasada stiropor 10 cm, dvije boje (bijela m2 i lagano tonirana siva 80 m2). Molim ponudu sa prijedlogom fasadnog sustava i kompletnim materijalom. Hvala.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Termo fasada bijele boje, debljina 5cm. Na objektu postoji stara spric fasada stara oko 40 godina. U privitku mozete vidjeti kako je fasada izgledala kad je napravljena prije 40 godina. Ukupna povrsina fasade je m kvadratnih - prizemlje + visoko potkrovlje. Objekat je 6x8m tlocrtno sa jednom sobom na zapadnoj strani kao ekstenzija. Soba je 2.5x3m. Sa druge strane nema nista osim jedne nadstresnice. Prilozit cu i te slike. Objekat je u naselju Sabunike, opcina Privlaka, Zadar.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

-termo fasadu od m2 od kamene vune ROCKWOOL dabljine 10cm - termo fasadu od 55 m2 od stiradura debljine 5cm - kuća se nalazi u Stubičkim Toplicam - plaćanje u gotovini kešom što znaći što je moguće popusta (koliko rabata %) - pošaljite mi ponudu za gore navedeno ključ u ruke. LP

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 647
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

na postojeću termo fasadu završno je izveden sep. na postojeći sep se nanose slijedeći slojevi: premaz SN ili kontakt podloga, navlači se tankoslojna polimercementna kleba armirana staklenom mrežicom debljine prosječno 3-max 5 mm, na koju se izvodi silikat sa silikatnom podlogom. potrebna skela je cca m2. na balkonima se dodatno postavlja profil okapnice 76 m dužnih. postojeća fasada je što se tiče vertikalnosti i ravnina u izrazito zadovoljavajućem stanju. vlasnik zgrade je ovlašteni inženjer graditeljstva koji će izvođaču biti pri ruci što se jednostavnosti i kvalitete tiče.