6 ponuda fasadera s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Lana K. , Zadar

Hvala Vam puno što ste nam pomogli pronaći prikladnog fasadera u našoj lokalnoj sredini. Ponude koje smo dobili od Vaših izvođača su kvalitetne, a neki od njih imaju zaista vrlo dobre reference. Radnici su susretljivi i pedantni te slijede dobivene instrukcije.

Pohvale za sjajnu poslovnu ideju! Doista ste nam uštedjeli vrijeme osiguravši nekoliko ponuda fasadera na jednom mjestu. Onaj kojeg sam odabrala je profesionalan, točan i diskretan. Trenutačno smo u sredini procesa obnove fasade, a zasad je sve dobro.

4,5
Petar A. , Karlovac

Hvala što ste nam pomogli pronaći zaista kvalitetnog fasadera. Cijena je bila vrlo razumna i obavio je jako dobar posao.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Fasaderi u Hrvatskoj

Nedavni upiti za fasadere

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 135
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za izradu fasade na adresi Franje Laurana Vranjanina 7, Dubec, Zagreb . m2, jednobojno, 12-14 cm izolacije, stiropor . Iskop temelja, izolacija i čepasta membrana, te zasipavanje šljunkom. Uz to je moguće i uređenje dvorišta postavljanjem tlakovaca.80 m2. Lijep pozdrav

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 230
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ponudu za sanaciju fasade. Potrebno bojanje fasade-sepa te ostale radove. Kuća se nalazi u zapadnom dijelu Zagreba. Sva pročelja kuće treba obojati, uz to treba ličenje stolarije (ulazna vrata i velika staklena stijena), te lakiranje drvene lamperije,rogove-strehe. Za dva pročelja istoka-zapad potrebna je skela površine cca 95m2. Te je potrebno farbanje betona-krova šupe površine cca 42m2. Sa radovima se može započeti odmah, trenutno se radi zamjena krovišta-crijepa. Lijep pozdrav

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, treba mi sanacija fasade na obiteljskoj kući koja je katnica. Trenutno je stara fasada stara oko 40-ak god. Izvana je dosta vlažno i crno na mjestima. Kvadratura je okvirna, treba napraviti detaljnu izmjeru.Treba mi savjet oko izbora fasade i debljine izolacije. Majstor bi trebao doći pogedati posao. Stojima na raspolaganju za dodatne informacije. Unaprijed hvala.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, kupujemo kuću staru 30 godina koju je u dogledno vrijeme potrebno izolirati stiropor fasadom. Slika kuće je u prilogu. Za kvadraturu fasade nismo u potpunosti sigurni pa bi bilo dobro d amajstor napravi detaljnu izmjeru. Danas se sastajemo sa vlasnicima koji bi nam trebali predati papire kuće tako da ćemo moći dostaviti papire po potrebi. Stavili bismo najmanje 10 cm stiropora, možda čak i 12 cm. Molim ponudu, hvala.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za sanaciju fasade. Objekt starije gradnje u centru grada , sitna cigla, potrebno obiti cca 20tak kvadrata stare žbuke. Izolacija stiropor 20 cm. Što se tiče ugradnje vanjskih klupčica, nije siguran da li to bi išlo prije fasade ili bi on to naknadno sam odradio? Lijep pozdrav

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, nakon adaptacije unutrašnjosti kuće u Varaždinu, građene krajem 70-ih godina došao je red i na vanjsku adaptaciju. Tražimo ponude za izradu fasade (cca. m2), 2 alternativne ponude - 10 cm stiropor ili 10 cm kamena vuna, najbolje s gotovim fasadnim sustavima pouzdanih proizvođača. Bit će potrebna i hidro/termo izolacija velike terase, kao i limarski radovi, tj. radovi na drvenom potkrovu/žljebovima pa bi dobro bilo da se jave izvođači koji mogu ponuditi i ponešto od toga. Preferiram kontakt e-mailom. Lijep pozdrav

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim vas ponudu za izvedbu fasade (rad + materijal), sam rad i sam materijal. Može i ponuda bez završnog sloja(akril boja). O projektu; kuća 15x10 m , visina fasade 4m, prvi kat (potrebna skela) ravna površina (cigla) sa 4 prozora (2xx) i (2xx). Plaćam gotovinom, nalazim se u okolici Sesveta.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 343
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, kupio kuću ,zidovi od čiste opeke izvana ,dakle nije nikad rađena fasada želio bih stiropor 10 cm ,obradu kamenih klupčica oko prozora (cca 11 kom) obrada ćoškova PVC kutnicima i okapnim lajsnama ,također grundiranje završnog sloja ljepila i nanošenje fasade u boji 1,5 cm Molim ponudu, hvala.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 350
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Sanacija pročelja prizemnog školskog objekta, ukupne površine cca m2. Potrebni radovi: obijanje stare nabubrile otpadajuće žbuke s pročelja fasade površine cca m2, na obijenim dijelovima izrada cementne žbuke (1-2,5 cm), impregnacija te jednokratno bojanje fasadnom bojom kompletne površine, završno čišćenje sa odvozom šute na gradski deponij. Radove izvesti bez postavljanja skele jer je najvećim dijelom visina objekta do 2,5 m. Na kraćem pročelju koje je veće visine riješiti obijanje i žbukanje koliko je moguće sa tla ili ljestvi, a ostatak samo prebojiti (detalji u dogovoru s investitorom i prema sugestiji izvođača). Molim ponude samo Zagreb i bliža okolica firme.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, sanacija fasade na istočnoj strani zgrade - Hoto Ville. Stiropor se odlijepio od cigle tako da je potrebno kompletno cijelu stranu skinuti i ponovno zalijepiti stiropor i navuć fasadu. Radilo bi se po etapama cijela zgrada ovisno koliko se novaca skupi u pričuvi. Ovo je prvi dio. Planirani radovi su za proljeće. Molim ponudu. Hvala.