6 ponuda za izolaciju fasade s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Sara P. , Bjelovar

Vrlo sam sretna što sam pronašla Vašu web stranicu. Nakon što sam predala upit za izolaciju fasade, u roku od samo tri sata kontaktiralo me pet tvrtki. Zadovoljna sam kako je odabrana tvrtka odradila posao, sve je bilo brzo i vrlo kvalitetno.

4,5
Luka O. , Kaštela

Vrlo sam zadovoljan s izolacijom fasade koju mi radi izvođač kojeg sam odabrala preko Vaše web stranice. Zasad sve ide bez ikakve poteškoće. Definitivno ga preporučujem!

5,0
Petar V. , Vinkovci

Zasad je ekipa profesionalna i ljubazna, troškovi su razumni, a radovi dobro napreduju. Jedno veliko hvala ekipi iz Trebam.hr koja mi je pomogla pronaći ovog izvođača.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za izolaciju fasade u Hrvatskoj

Nedavni upiti za izolaciju fasade

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 2640
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o uredskoj zgradi gdje se planira toplinska izolacija fasade s mineralnom vunom debljine 20 cm, zadržavaju se postojeći prozori (ranije su zamijenjeni). Jedina posebnost fasade je da su stupovi izvana na fasadi, dubine su 80 cm, širine 30 cm i treba ih obložiti s mineralnom vunom debljine 5 cm i to izvesti sve do prozora (ukupna razvijena širina stupova je cm). Treba napraviti i novu prozorsku klupčicu za ukupno 45 cm razvijene širine na dužini 2,40 na pozicije prozora. Zgrada je visine 7 katova ili ukupno 28 m. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 2600
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, riječ je o stambenoj zgradi u gradu Hvaru. Potrebna izolacija fasade i završni sloj. Molimo 2. varijante: 1. varijanta stiropor 5 cm 2. varijanta kamena (min.)vuna 10 cm. Molimo cijenu ključ u ruke (uključena skela). Ja sam stanar, ponude ću dati predstavniku stanara koji će riješiti način plaćanja : kreditom i pričuvnim sredstvima zgrade. Hvala, T.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 350
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani Obiteljska kuca izgrađena 70 godina te je potrebna toplinska izolacija fasade i promjena pvc ili alu stolarije. Prizemlje je obuceno u kamen pa trebam savjet za izolaciju, prvi i drugi kat i dio potkrovlja u vunu 15 cm. S prednje fronte je 6 prozora cca 2.10 sirine - 1.10 visine s kutiom za rolete i 3 prozora manja na potkrovlju. Procelje su ulazna vrata i 3 balkonska vrata cca 70 sirine i 2.20 visine. Straznje strane 6 prozora cca 70 sirine i 50 visine s mljecnim staklom (3 stubiste i 3 kupaone). 1vrata s prozorom izlaz na terasu i 1 balkon koji bi mozda zatvorili ako prijedlig bude povoljan i dobar. Radove planiramo u rujnu. Na lokaciji Zagreb. Hvala lp

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Površina fasade (50 _60 m2 ) Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca Poštovani, treba mi izolacija fasade debljine . I kat, kao sav ostali potreban rad i materijal. Ljepljenje fasadnog stiropora građevinskim ljepilom za fasaderske radove, dodatno ojačanje udarnim tiplama, nanošenje 1_2 ruke ljepila, uz utapanje mrežice u prvi sloj, grundiranje i nanošenje završne silikatne žbuke. Bojanje fasade u bijelu boja. Molim ponudu Hvala

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Toplinska izolacija fasade sjevernog pročelja stambene zgrade ( tri etaže visina 9 m), Koprivnica, trg kralja Krešimira 10. Mineralno kamena vuna ili stiropor debljine 12 cm, nakon, ljepljenja pričvrščen pričvrsnicama minimum 6 kom/m2, na što se nanosi polimerno-cementno ljepilo, u koje se utiskuje tekstilno staklena mrežica s ugradnjom kutnih profila za špalete prozora i vrata, zaštitno dekorativna žbuka krupnoće 2 mm bijele boje, te izrada i postava klupćica na prozorima.

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 155
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Prizemna kuća se nalazi u Kaštel Štafiliću i potrebna je termoizolacija fasade kamenom vunom debljine 6 cm sve kompletno sa završnom obradom silikatnom žbukom kao i izrada "cokula" površine 11 m2 sa postavljanjem "stiradura", a završna obrada " kulir". Fasada je ranije bila premazana nekakvom plastificiranom masom koja je mjestimično popucala i otpala pa me zanima da li je potrbno u potpunosti je skinuti, cijenu tih radova, ili se termoizolacija može raditi preko toga.

Sanacija fasade

 • Površina fasade: 100 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, Treba mi od 20.8. sanirati fasadu na kuci od m2 tlocrta i obnoviti krov. Trenutno je izolacija fasade perlit te je fasada na mjestima popucala. Uzeli bismo neku krem-bijelu boju fasade, 10ku stiropor, i par dekoracija od stiropora. Krov ima staklenu vunu ispod starog crijepa, ali trebali bi pogledati u kojem su stanju i grede. Takodjer bi trebalo skiniti plocice sa terase (popucale su), poravnati terasu i postaviti nove plocice. Moze obaviti jedna firma ili vise njih. Hvala! visine 4 m, dimenzije 8x6

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

U kratko, radi se o stanu na 1. katu koji je ukupne površine 70 kvadrata. Dio stana se nalazi iznad prolaza. Naravno na tom dijelu nam je po zimi prohladno pa planiramo postaviti izolaciju. Visina tog stropa iznad prolaza je oko 5 metara i na njega bi postavili izolaciju. Moramo postaviti kamenu vunu zbog nekih protupožarnih standarda obzirom da se radi o zgradi od 10 katova. Molim Vas ponudu za fasadni sustav od kamene vune na površini od cca 40 metara kvadratnih ili ako se i susjed složi na još dodatnoj površini od 40 kvadrata tako da bi onda to ukupno iznosllo oko 80 kvadrata. Zahvaljujem. LP

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Radovi bi trebali biti u periodu od Travnja do Svibnja. Procjena kvadrature je moja slobodna odokativna. Trebamo. 1. Sanaciju fasade gdje je ispucala 2. Sanaciju stepeništa 3. Navlačenje hirofe gdje fali 4. Sanacija temelja i ako je potrebno rubnjaka uz temelj 5. Oko ulaznih vrata bi poljepili kameni uzorak 6. Finalno bojanje fasade ... ne bi stavljali stiropor

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Napravljena je krovna kućica na dužini od 6m i visine 1,2m te je tu potrebno postaviti fasadu sa 10cm stiropora u boji trenutne, imam jednu kantu fasade sa točnom oznakom boje, ali treba vidjeti da li se ona može iskoristiti jer je stara 10 godina. Na krovnoj kućici su 2 prozora dimenzija xcm i xcm. Također na čeonom dijelu kuće su izbijena dva otvora dimenzija x i 90x i ugrađeni su prozori. Potrebno je obraditi oko prozora i u dogovoru oko tih okvira staviti tamniju ili svjetliju nijansu postojeće fasade. Također na sva 4 prozora idu granitne klupice koje su već nabavljene.