Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Otvorenu terasu i prilazno stubište treba pretvoriti u zatvoreni prostor. Dimenzije: 4x4 met Za sada je na terasi sa dvije strane zidana ograda iz siporeksa 5cm. Terasa se drži uz kuću. Treba dozidati zidove, ugraditi 2 prozora dimenzije x cm i napraviti krovište. Unutra ožbukati ili obuči u knauf, izvana fasada.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Draganić
Površina krova (u m2): 200
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, Tesarski radovi: Krov kuce dvije vode oko m2 koja je pokrivena sa šindrom koju treba ukloniti, ispod šindre su daske, vanjski dio krova koji se vidi treba popodit sa brodskim podom cc.70m2, na jednoj strani krova se nalazi se mali krov na krovu sa prozorom cc25m2 koji treba ukloniti tj. vise nece biti tog malog krova. Onda staviti pp. foliju letve i crijep. Limarski radovi ; Podesiti postojece limove iste staviti ,oko dva dimnjaka, dva oduska ventilacije podesiti za crijep,na spiravce postaviti nove limove. Zanima me samo cjena posla materijal moj. Grust ili skela bit ce postavljeni i lift za dizanje materijala. LP
Fasade, Obnova fasada
Privlaka
Površina fasade (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Termo fasada bijele boje, debljina 5cm. Na objektu postoji stara spric fasada stara oko 40 godina. U privitku mozete vidjeti kako je fasada izgledala kad je napravljena prije 40 godina. Ukupna povrsina fasade je m kvadratnih - prizemlje + visoko potkrovlje. Objekat je 6x8m tlocrtno sa jednom sobom na zapadnoj strani kao ekstenzija. Soba je 2.5x3m. Sa druge strane nema nista osim jedne nadstresnice. Prilozit cu i te slike. Objekat je u naselju Sabunike, opcina Privlaka, Zadar.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Skidanje krova 80 m2, skidanje kamenih zidova do ravnine ploče cm visine 70 cm debljina te 30 m duzine kamenih zidova, izrada međukatne ploče 60m2. Zidanje visokog potkrovlja ciglama cm., izrada betonske lindre te vraćanje istog krovišta nazad. Ako bi se radovi mogli pocet izvodit početkom mjeseca ožujka. Hvala unaprijed. LP
Krovopokrivači, Izolacija krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 200
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna je renovacija postojećeg krova (deka ne postoji, nego su drvene daske i grede na stropu). Ravna površina je 20 m x 9 m. Znači postavljanje betonskog vijenca, (postavljanje deke po potrebi) podizanje 60 cm ozida i postavljanje krova (uporaba mogućih drvenih djelova starog krova krovišta). Molim ponudu. Zahvaljujem
Krovopokrivači, Izolacija krova - Vukovar
Vukovar
Površina krova (u m2): 50
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u pitanju je garaža koja je pokrivena valovitim azbestnim pločama koje su dotrajale i na mjestima propuštaju. Garaža se nalazi u sklopu 12 garaža i zadnja je u nizu i krov je kosi na jednu vodu. Nije poletvana niti podšivena i ima samo noseće grede za ploče. Molim Vas ponudu za najjeftiniju varijantu pokrova što znači da to ne mora biti limeni pokrov kako je navedeno. Unaprijed hvala i lijep pozdrav.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 155
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Bitumenski pokrov/šindra
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Doprema i montaža skele i dizalice, skidanje postojećeg pokrova salonit ploča, skidanje žljebova, štafli i brodskog poda, spuštanje na građevinski deponij, pokrov šindra sa svim potrebnim priborom za ugradnju (paropropusna i vodonepropusna folija, OSB ploče, V3 ljepenka po OSB pločama), limarski radovi.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Varaždinske Toplice
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Krov sada prekriven biber crijepom .Zbog starosti i nosivosti odlucio sam se za limeni krov u obliku crijepa CR24 sa poprtnom limarijom,obsavni limovi,zlijebovi, ispusni kotlici,obujmice,izolacija i drugo potrebno. Molim odgovor o cijeni radova,vremenu izvedbe i kada bi se ,ovaj mjesec i ostali termini.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Zagreb-Novi Zagreb
Ukupna površina objekta: 210
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuca prizemnica mjera +/- 10x11. Na prizemlju veliki ulazni prostor (hodnik), spavaca soba, malo kupatilo sa wcom, i veliki dnevni boravak i kuhinja sve otvoreno i stepeniste na kat. Kat se sastoji od 4 spavace sobe, velikog kupatila i hodnika. Trazim kvalitetne majstore koji se drze dogovora i koji posao mogu odraditi kvalitetno i brzo jer mi je cilj krajem godine useliti u kucu.
Samobor
Ukupna površina objekta: 200
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
prizemnica sa garažom za 2 automobila. Projekt koji Vam šaljem je projekt napravljen za montaznu niskoenergetsku kucu. No, nakon sto smo otklonili neke nase dvojbe u vezi montazne kuce, treba nam ponuda izgradne kuce takvih dimenzija i karakteristika, ali gradjene u klasicnoj gradnji. To vjerojatno znaci da bi, uz gradjevinare, trebalo traziti ponudu i od krovopokrivaca. Znaci, od gradjevinara, ponuda za iskop, temelje, zidarske radove, ugradjenu stolariju i suho zbukanje ( knauf ), a od krovopokrivaca krov sa toplinskom izolacijom i crijepom. Nadam se da sam uspio objasniti sto bi nam trebalo, ali ako vam treba jos kakva dodatna informacija, rado bih vam je posalo. Hvala i pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu