Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se od izgradnji obiteljske kuće na adresu ulica Bl. Marije Petković br.1 u gradu Splitu, planira se izgradnja odnosno nadogradnja dvije etaže od cca m2 na već postojećem objektu koji se sastoji od prizemlje i prvog kata, te uz obiteljsku kuću u dijelu suterena izgradnja poslovne zgrade površine cca 90m2 visine prizemlja.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o gradnji kata kuće na postojećem objektu pri čemu je dio s ravnim krovom, a dio kosi krov. Stambeni prostor je cca 90 m2 i stepenice 12 m2. U prilogu vam se nalazi troškovnik i nacrt objekta. Ukoliko ste zainteresirani nazovite ili pošaljite ponudu na mail pa se dogovorimo za sastanak. Hvala
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, gradnja garaže na mjestu gdje je srušen stari objekt. Objekt dimenzija 8X6 metara. 5x6 je zatvorena garaža, a 3x6 je nadstrešnica zatvorena samo sa zadnje strane, a bočno je zid od garaže. Visina je 2 metra na zadnjoj strani i 3,20 na prednjoj. Jednostrešni krov od lima s daskama ili sendvič ploče. Gradnja od betonskih blokova širine 20 cm. Otvor za garažna vrata 3x2,3 metra. Skica je u prilogu. Molim ponudu. Hvala.
Zagreb
Ukupna površina objekta: 389
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Tražimo građevinsku tvrtku za izvedbu građevinsko-obrtničkih radova obiteljske kuće u Zagrebu/Jankomir. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata sa ukupnom brutto površinom m2. Glavni projekt i troškovnici su gotovi, građevinska dozvola se očekuje kroz tjedan dana. Planiran je početak gradnje odmah nakon izdavanja građevinske dozvole. Zainteresirani smo i za ponude izvođača za vodovod i kanalizaciju te za strojarske radove. Moguće i "ključ u ruke" ponude. Hvala.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Jastrebarsko
Ukupna površina objekta: 200
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim vas ponudu za gradnju kuće prema tlocrtima / presjecima, troškovniku u privitku. Tražim ponudu koja uključuje sve radnje i predradnje za izvedbu „do pod krov“. (Sve radove na izgradnji iskopa i betoniranje temelja, armiranje i betoniranje svih ploča etaža, armiranje i betoniranje svih horizontalnih i vertikalnih serklaža, zidanje obodnih i pregradnih zidova u količini po projektu, izrada i obrada građe za krovište, izrada konstrukcije krova sa postavom i uklopom crijepa, postavu limarije, prijava gradilišta, izrada zaštitne ograde gradilišta, vođenje građevinskog dnevnika, završno izvješće izvođača, kao i poštovanje svih građevinskih uzanci te pravila građevinske struke, uzimanje i analiza betonskih kocki te prikupljanje sve potrebne atesne dokumentacije kako nalažu postojeći zakoni). Lijep pozdrav
Zagreb
Ukupna površina objekta: 250
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molimo vas ponudu za izgradnju obiteljske kuće za koju postoji građevinska dozvola. Arhitektonski glavni projekt i troškovnik se nalaze u prilogu. Voljeli bi vidjeti u ponudi (umjesto kamene vune) mogućnost korištenja slame ili konoplje (ili nekog drugog prirodnog materijala) za izolaciju i kod unutrašnjih prostora (umjesto gips kartonskih ploča) glinenu žbuku na drvu. Vanjska oplata treba biti izvedena od hrastovih planjki. Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan Radi se o nadogradnji privatne kuće na Viškovu, gdje bi se za sad izvela prva faza, gradnja stupova i greda, te natkrivanje izoliranim metalnim panelima u obliku i boji crijepa (mpc u Izoforma paneli - Rijeka kn/m2, vijci 12 kn/m2 - https://.com/it/linea-coppo/isocoppo-piano-pannello-strutturale-coibentato-stampato-a-forma-di-). U privitku su: Slika terase i skalina s desne strane terase od kud bi trebalo napraviti pristupnu skelu / konstrukciju (do vrha skalina kamion može normalno doći), Troškovnik 1. faze, te mini projekt. Unaprijed zahvaljujem
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju manjeg objekta. Radi se o manjoj adaptaciji suterenskog prostora (veseraj) cca 18m2. Prostorija bi se koristila za sastanke stanara. Potrebno je sanirati i okrečiti zidove, popravak sanitarnog čvora ili prenamjena (ovisno o konačnom dogovoru) i popravak/izrada drvenog "prozora" cca 0.60mx 1.50m, odnosno od prozora napravit vrata. Unaprijed zahvaljujem na vašim ponudama.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam adaptirati jednostavan objekt na otoku Šolta. Hidro i termoizolacija vanjskog zida. Otkopati s vanjske strane do temelja i izolirati protiv vlage + XPS 30mm. Dužina 15m. Dubina 1.3m – cca 20m2. Napraviti odvod 30m + 3 odvodna jama Napraviti Kulirplast Cokal ili običnu fasadu (sa izolacijom 30mm) – cca 15m2 Kuhinja Sanirati kapilarnu vlagu u stijeni - 6m Napraviti novu, vodoodbojnu (Weber) žbuku – cca 24m2 Soba Sanirati kapilarnu vlago v steni - 6m Povećati rupu za prozor iz 80x50 na 80x 80. Izgraditi predijelnu stijenu cca 9m2 sa otvorom za vrata 70x cm Napraviti novu, vodoodbojnu (Weber) žbuku – cca 22m2 Položiti pločice cca 16m2 Kupatilo Izrezati betonsku stijenu za vrata x80cm – 3x Izgraditi predijelnu stijenu cca 9m2 sa otvorom za vrata 80x cm Žbuka cca 20m2 Pod i pločice cca 6m2 Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju kuće. Imam potrebu za renovacijom kuće u blizini Maksimira. Prvi i osnovni uvjet je kvaliteta te bez dobrih referenci i kontakata ne možemo niti početi suradnju. Drugi je rok za početkom renovacije. Volio bih početi čim prije. radi se o velikoj investiciji (za fizičku osobu) pa sam spreman na detaljne razgovore i kvalitetne prijedloge. Projekti su već gotovi, dozvole gotovo sve izdane i tražim kvalitetnog izvođača koji će znati podržati ovaj projekt. Lijep pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu