Usluge

Primjeri upita

Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za etažiranje, te geodetski elaborat za evidentiranje objekta u katastru i zemljišnim knjigama objekata na k.č.br.: 6/3, k.o. Savudrija. Parcela se sastoji od dva objekta, jednog površine cca 63m2 (A), drugog površine cca 55m2 (B), te te dvorišta. objekat A je jednoetažni, dok je objekat B dvoetažni (kat). Na parceli je provedena legalizacija, posjedujemo Rješenje o izvedenom stanju. Hvala. LP, .
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba utvrditi međe puta između moje i susjedove parcele. Put je upisan u katastru i zem. knjizi nakon sto je proveden postupak po avio snimku. Radi se o K.O. Sukošan adresa je Put Vrisja 32 kao vlasnik je upisan Vladimir a suvlasnici susjedne nekretnine su Milka i Joso Šarić, ne znam broj čestice puta. Ako je moguće pošto ne živim u Sukošanu posao obaviti 02.11. kada cu biti u Sukošanu.
Geodeti, Geometar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postojeći objekt sastoji se od prizemlja, suterena i prvog kata. Između nivoa suterena i prvog kata trebalo bi izvesti nekakve stube ili slično te samu nadogradnju u napisanoj kvadraturi sa npr. 3 sobe, wc+kupatilo, kuhinja i dnevni prostor, kao i uvučeni balkon. Trebam ponudu geodeta. Benkovačka 7, Split.
Geodeti, Geodetski snimak
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebali bi završiti davno započetu (pa prekinutu) legalizaciju manjeg objekta u Velom Lošinju. Objekt je površine 11,45 m četvornih a naslanja se (kao dvorišni ulaz) na staru jednokatnicu površine (prema katastru) 46 m četvornih. Dobili smo obavijet da nadopunimo dokumentaciju. k.č. /3, k.o. Veli Lošinj.
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je geodetski snimiti k.č. /9 k.o. Valtura. Snimak mora sadžavati objekte, prometnice, okna spremnika, slivnike, rešetke i poklopce kanalizacije. Svaka namjena neka bude u posebnom layeru koji ima naziv namjene. Podloga je namjenjena projektiranju bez izrade geodetskog projekta. Srdačan pozdrav
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Želim graditi kuću na čestici (Varaždinbreg /3) gdje se već nalazi stara kuća koju bi srušio. Pošto je čestica mala trebao bi parcelizaciju dviju susjednih čestica (Varaždinbreg /1 i /2) ali samo djela koji se nalaze u građevnoj zoni. Nakon toga bi trebao geodetski projekat za zamjenski objekat ali uz proširenje tlocrtne površine. Zanima me ponuda za usluge.
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Potrebno je utvrditi međe u kat. općini Motovun na prostoru/terenu između postojećih, novoigrađenih kuća i bespravno započete gradnje objekta za koji je pokrenut postupak pred nedležnim institucijama RH. Na terenu ne postoji geometrijska i stvarna podudarnost međa sukladnih izvodima iz pregleda katastarskih čestica i planova. Broj k.č /2 , , /2,/3, , , k.o Motovun.
Geodeti, Uređenje međe
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Vlasnica sam nekoliko parcela zemljišta u Vignju na pol Pelješcu . Imam potrebu samo da se obilježe krajne točke mog vlasništva zemljišta Zemljište je na 2 lokacije . Zanima me ponuda izlaska geodeta i samo označavanje na terenu. Zemljiste planiram očistiti od izraslog bilja. Ne znam gdje su međe stoga bi bilo poželjno da geodet bude na terenu dok sam ja prisutna, a to bi bilo otprilike u periodu od 15 do 25 listopada. ( točan datum je upitan). Jedna lokacija k.č. 15,16, 17, 18,19, 20, 22, 23, 24, 25, drga lokacija k.č. , , k.o Viganj Pozdrav i hvala.
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, gradio bih kuću u Lovranu s 3 apartments, prizemlje 1 apartman u kamenom ,a na drugom katu 2 apartmana u drvu. Imam ideju ali bih trebao projekt u skladu s Vašim zakonima. Za to imovina mora biti mjerena i registrirana u uredu. Sve sam poslao u prilogu. Molio bih da komunikacija bude na engleskom ili njemačkom jeziku. Hvala
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
K.o. Galgovo, k.č./18 dva su vlasnika, želim napraviti parcelaciju zemlje (podijeliti jednako na dva dijela), jedan vlasnik je pokojni u ovom slučaju Jaga, sa njezinom rodbinom nismo u dobrim odnosima. Od uvijek se zna da je njihov donji dio, naš gornji dio Oranice, ali mi se želimo papirnato(upisom u zk) odvojiti, da možemo na svoji dio upisati još jednu osobu s kojom bi u buduće dijelili tu svoju polovicu. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu