Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 260
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, trebamo izradu projekta obiteljske kuce s apartmanom i poslovnim prostorom. Zelja nam je izgraditi kucu na 2 etaze s tim da bi u prizemlju bio poslovni prostor, kuhinja s blagovaonicom te dnevna soba, a na katu sobe, kupatila i apartman cca m2, dvije etaže - ukupno cca m2.Također nam je u planu izgraditi bazen te vanjski natkriveni roštilj. Zemljiste je ukupne povrsine cca m2 Molim vasu ponudu. Unaprijed zahvaljujem, lijep pozdrav!
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 27
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o postojećem objektu (maloj obiteljskoj kamenoj kući) vanjskih dimenzija x cm,kojoj je izgrađeno samo prizemlje i betonirana betonska deka sa montom (gredice i ispuna).Za sve to kao i za krov, koji nije nikad izgrađen je ishodovana i sada važeća građevinska bih želio nadograditi još jednu etažu, po mom mišljenju najbolje je visoko potkrovlje i za to bih trebao dodatni projekat i građevinsku dozvolu ishoditi, znači radi se o nadogradnji. Molim vašu ponudu što prije. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o starom stanu u zagrebu. Želimo ga kompletno adaptirati,mijenjanje rasporeda prostorija,rušenje 2-3 pregradna zida,probijanje jednog za vrata,struja ,voda,grijanje. Za par dana sam u zagrebu pa bih se odmah i našao s Vama. Molim vašu ponudu za izradu projekta. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebamo projekt za preuređenje prvog kata obiteljske kuće koji je nadogradnja na staroj kući, sa stupovima, nema betonske stropove nego staklena vuna/drvene letvice. Potkrovlje nije uređeno, tavan ne koristimo, ali je izolacija napravljena. 1 kat Ima uski ulaz iz boravka iz prizemlja, drvenim stepenicama, tako da nije odvojen stan. Želja nam je napraviti 2 odvojena stana, gornji preurediti, maknuti 1 veći I 2 manja zida/cigla, pregrade, napraviti kuhinju - koje sada nema, ulaz izvana, tj. iz natkrivene veranda (otvaranje veranda na krovu I dodavanje novog otvora -ulaza na katu), stepenice iz veranda na kat, (tako da je sve natkriveno) a iz (prizemlje) maknuti stepenice. Za prizemlje trebamo projekt uređenja interijera, rasporeda novog namještaja, boja zidova I sl. Za gornji kat to nije potrebno. U prizemlju su 2 velike sobe, kuhinja, hodnik I mala kupaonica. Na katu su sada 3 sobe , hodnik, kupaonica I wc. Uredili bi boravak, kuhinju tako da dobijemo : boravak, kuhinju, manju kupaonicu, odvojen wc, spavacu sobu I još jednu sobu. Prizemlje bi se uredilo modernije za mladi par, a kat adaptirao, osvježio I preuredio za 3 osobe. Upit: project adaptacije 1.kata I uredjenje interijera za prizemlje. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam ponudu za elaborate za parcelaciju zemljišta, odnosno za spajanje više čestica u jednu. Riječ je o vlasništvu nad nekretninom i zemljištem na otoku Ravi, Vela Rava koja se nalazi na slijedećim česticama: - k.č. /40 i /38 k., Rava bb Cilj je imati vlasništvo nad cjelovitom česticom, a ne nad njenim dijelovima. Zahvaljujem na odgovoru i lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 56
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u planu nam je podizanje stropa do greda krova , sanacija/ izolacija krova iz unutarnje strane, proširenije na terasu od 20m2, rušenje zidova i izmjen arasporeda prostorija,postavljanje nove stolarija(2 prozora),promjena elektro instalacija, ugradba novog brojčanika za struju, ugradnja bojlera za grijanje i toplu vodu, postavljanje parketa i brušenje (ujednačavanje hrastovih stepenica). To je stan u obiteljskoj kući u potkrovlju koji planiramo kompletno adaptirati. Molim vašu ponudu za izradu projekta. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, u planu mi je kuća za odmor, kapaciteta 8-10 ljudi s bazenom i eventualnim popratnim sadržajima kao što su , teretana, konoba, dječje igralište i slično. Kuća bi se sastojala od prizemlja i kata. Imala bi 4 sobe sa sanitarnim čvorovima, ili sa najmanje 2 sanitarna čvora (dvije obitelji u jednom objektu). Poželjno je imati zajednički prostor za druženje i dovoljna je jedan bih da kuća ima balkone. Teren će vjerojatno biti pod nagibom. Hvala, u slučaju da trebate više info, molim da mi javite, moj mail je Lijep pozdrav.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 65
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je u visokom potkrovlju i želim urediti interijer. U donjoj etaži je trosoban stan, a gore u niskom potkrovlju predprostor i jedna sobica. Taj dio bi htjela da ostane kao spremište kako bi se rasteretio donji dio suvišnih je potpuno prazan. U tijeku smo dogovora oko zamjene i/popravka prozora. Ostalo ne bi mijenjali jer je stan uređivan prije desetak godina. Trebam pomoć oko unutarnjeg uređenja. Hvala i srdačan pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 16
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuća je u izgradnji, u Strožancu, Podstrana. Potrebna je prenamjena prostora garaže u stambeni (za apartman) i mjesto projektom predviđene kose ploče - ravna ploča. Taj garažni prostor jedini još nije izgrađen iako je obuhvaćen građevinskom dozvolom. Kuća ima cca m2. Sam garažni prostor iznosio bi oko 16 m2, a ukoliko je moguće ploča nad njim bi se produžila na max. površinu, npr. 20 m2.Ja ne bih da to bude garažni prostor nego bih ga prenamijenio u stambeni i trebam projekt za to. U privitku šaljem glavni projekt - nacrt zgrade. Molim Vašu ponudu, Unaprijed se zahvaljujem,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, planiramo gradnju tipske kućice 25 -30m2 prizemlje i isto toliko visoko potkrovlje. Možda budu ukupno 2-3 takve kućice. U potkrovlju dvije spavaće sobe, balkon na obje sobe. U prizemlju kuhinja, dnevna soba, kupatilo, unutarnje stepenice. Ispred na ulazu trijem. Teren diktira određene mjere zato ne idemo na jednu veću građevinu. Možda bi išli sa montažnom gradnjom kućica a ne klasičnom. To područje je dosta kamenito pa smo zamislili da jedan dio bude u kamenu, jedan u drvu. Ovdje je signal loš i često sam nedostupan radi toga pa mi se možete obratiti putem maila. Lijep pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu