Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Požegi


Već 1.039 korisnika iz Požege pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača za izradu estriha Požega, 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Marija , prije 7 mjeseci

Sve pohvale!

Usluge: preuređenje stana, estrih, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, suhi estrih, renoviranje stana, cementni estrih, izrada glazure.

Zatraži ponudu
4,3
Goran V. , prije 1 godinu

Trebao sam suhi estrih. Vrlo stručno, kvalitetno i brzo obavljen posao! Nemam prijedloga, samo neka nastave tako!

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: cementni estrih, stiropor fasade, fasader, renoviranje stana, izrada glazure, izolacija fasade, suhi estrih, žbukanje, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, strojno žbukanje, estrih, fasade za kuću, fasaderi, ručno žbukanje, obnova fasada.

Zatraži ponudu
5,0
Marinela K. , prije 1 godinu

Kako je rekao da će biti tako je i bilo. Odradili su nam i neke dodatne radove. Brzo su došli i brzo odradili. Dečki su bili korektni. Jako ozbiljna firma u koju imam povjerenje. Sve pohvale za TEMELJ, obrt za građevinske radove, vl. Zlatko Plazibat

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: žbukanje, ručno žbukanje, cementni estrih, suhi estrih, estrih, izrada glazure, strojno žbukanje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: suhi estrih, estrih, cementni estrih, izrada glazure.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.