Ured ovlaštenog arhitekta Dalibor Jurković

Zagreb
Arhitekti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o 2 kuće u nizu, svaka po cca m2 (dvoetažne). Svaka kuća treba imati na katu 2 dvokrevetne sobe sa svojom kupaonom. U prizemlju bi svaka kuća imala kuhinju, dnevni boravak i kupaonu. Kuće su predviđene za turizam, tako da svaka kuća treba imati svoj bazen. Očekujem Vašu ponudu.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, želio bih idejno rješenje za unutarnje uređenje vinskog podruma od m2. Trenutačno su tu samo zidovi. Želim da vinski podrum bude moderniji, da ima unutra roštilj, kamin, da rasvjeta bude adekvatno provedena. U podrumu je i jedna prostorija predviđena za spavaću sobu. Ja bih rekao što planiram, a vi da to sve skupa spojite. Očekujem Vašu ponudu.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, radi se o potkrovlju. Uredili bi mali stan koji bi se sastojao od kuhinje, kupaone, dnevnog boravka i dvije ili tri spavaće sobe. Sad u tom prostoru nema ništa samo su 4 zida. U prilogu Vam šaljem skicu i neke okvirne ideje koje imam. U prostoru se nalaze dva stupa koja drže krov i dimnjak. Stupove bi trebalo nekako ukomponirati u interijer da obavljaju svoju funkciju, a da ne narušavaju estetiku ili funkcionalnost prosotra. Dimnjak ili srušiti ili isto ukomponirati ako je moguće. Ova balkonska vrata i prozore pomaknuti ili s njima napraviti izlaz na terasu iz sobe. Slika rasporeda kako smo mi zamislili, ali onda nam ti stupovi i dimnjak dođu na sred prostora pa to baš i nije funkcionalno. Ulaz bi bio odmah uz kuhinju jer su izvana već napravljene stepenice, ali bi ih trebalo povezati s kućom i izbiti ulaz. Kuhinja nam je dovoljna mala kao na slici, a stup bi se isto možda mogao ukomponirati kao na slici. Ovako bi mogla izgledati spavaća soba (8. slika). Mada bih više voljela običan prozor, a ne krovni jer to dio koji gleda na cestu. Visina zida do krovne grede je cm. Ne znam može li na tu visinu ići običan prozor?? Pošto je najviši vrh krova visok 4, 90 cm mislili smo gore staviti galeriju koju bismo koristili kao radni prostor. Htjeli bismo stepenice ( nešto kao na slici) koje bi vodila na galeriju negdje gdje ne bi previše smetale. Galeriji bi trebali krovni prozori zbog svjetlosti. Jedna balkonska vrata i prozor bismo maknuli i izbili veću kliznu stijenu da dnevni boravak ima više svjetlosti. Ovaj mali prozor iznad sadašnjih stepenica bismo zazidali staklenom ciglom, a sadašnje stepenice (ispod tog prozora kojim se iz kuće penje gore) nekako zatvoriti. Htjeli bismo veću kupaonicu s kadom i pokraj manju samo s tušem i školjkom. Vodovodne cijevi i cijevi centralnog grijanja bi se povukle iz prizemlja kuće. Ako je moguće htjeli bismo tri sobe. Očekujem Vašu ponudu.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, radi se o obiteljskoj kući, samo jedan kat bi trebalo urediti od otprilike m2. Sastoji se od dnevnog boravka koji je zajedno sa kuhinjom i blagavaonom, imaju dvije spavaće sobe i stubište. Sanitarni čvorovi su djelomično uređeni, radit će se kuhinja, ormari, parket. U kuhinji je postavljen mozaik na zidu na L, te bi kombinirali boju pistacio sukladno mozaiku kako bi se uklapalo. Lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o poslovnom prostoru od 60 m2 koji će služiti kao samoposlužna praonica rublja. On je trenutačno u derutnom stanju, za otprilike 20 dana će biti u funkciji. Trebalo bi osmisliti unutarnji prostor s tim da smo limitirani prostorom radi perilica i sušilica, nešto što je oku primamljivo. Vanjski izlozi su veliki pa i tu ima prostora za uklopiti u dizajn. Adresa je Maksimirska 44, bivša knjižara Mladosti, na raskrižju Maksimirske i Šulekove. Također bi mi trebalo osmisliti slogan. Tvrtka se zove Lavadero d.o.o. ali to ne treba nužno biti i naziv praonice. Ako imate nekoga ko bi pomogao u tom dijelu bila bih zahvalna. Danas do kraja dana ću imati tlocrt prostora pa Vam ga mogu dostaviti naknadno. Lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, u petom mjesecu bit će mi potreban arhitekt za unutarnji dizajn za idejno rješenje za uređenje samostojeće kuće s tri nezavisne sobe s toaletima, velikom krovnom terasom i malim podrumom. Svaka soba bi imala svoj dizajn, a dnevni boravak bio bi zamišljen kao ljetna kuhinja sa kaminom u starinskom stilu. Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, planiramo preurediti kuću. Kompletno preuređivanje kupaonice, promjena podova u dnevnoj sobi i kuhinji te eventualno pregrađivanje/prenamjena prostora radi bolje iskoristivosti stambene površine. U kupaonici planiramo promjeniti pločice, sanitarije, postaviti podno grijanje (centralno već postoji), spustiti strop. U dnevnoj sobi keramičke pločice zamjeniti drvenom podnom oblogom (prirodnom) te promjeniti namještaj. Promjeniti pločice u kuhinji i hodnicima, eventualno zamjeniti postojeću kuhinju za novu, veću. Proširiti komunikaciju između kuhinje i dnevnog boravka i eventualno zatvoriti ulaz u kuhinju iz hodnika te taj dio hodnika priključiti ostavi. Zanima me cijena idejnog projekta te mogućnost izrade istog na osnovu tlocta/projekta kuće te fotografija unutrašnjosti. Lokacija je Žbandaj kod Poreča. Hvala

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 48
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u prizemlju kuće se nalazi garaža dimenzija 6x8m (48m2). Na garaži bismo sagradili jednosoban stan iste kvadrature. Željela bih imati veći dnevni boravak koji može biti spojen sa kuhinjom, također bih željela imati što više svijetla u stanu. Htjela bih jedan moderan jednosobni stan. Očekujem Vašu ponudu.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 75
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potreban mi je arhitekt za montažni drveni objekt u Lijevom Sredičkom. Dostavljam broj katastarske čestice: 63/2 (Katastarska općina Jastrebarsko). U privitku nacrti - dokument „Drvena kuća – vanjski izgled.pdf“ je skinut sa interneta pa ne odgovara % priloženim nacrtima. Vanjske dimenzije objekta: 7,5 x 5m Visina prizemlja cm Visina potkrovlja: u rogovima cm, najniža visina potkrovlja 80 cm Terasa: 7,5 x 3,5m Objekt je drveni, pregradni zidovi knauf. Debljina vanjskih zidova 8 cm (jelovina, certificirano, uvoz Austrija). Izvođača radova imam (ponudu imam sukladno nacrtima priloženim u privitku). Zemljište se nalazi uz državnu cestu. Lokacija zemljišta: Lijevo Sredičko (katastar Jasterebarsko). Pretpostavljam da mi je ovo potrebno (jer se zemljište nalazi uz državnu cestu): Arhitektonski projekt Statički proračun Fizika zgrade Projekt vodovoda i kanalizacije Elektrotehnički projekt Projekt priključka na državnu prometnicu (prilaz već postoji). Dodatno me zanima cijena nadzora – zasebna ponuda ili navesti da je uključeno u ponudu za glavni projekt. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav. Unaprijed hvala, /- Zagreb

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 44
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, to je donji kat obiteljske kuće koja je sastoji od 2 sobe (spavaća soba i dnevna prolazna kroz koju se izlazi na balkon), kuhinje, kupaone s wc-om i ulaznim hodnikom. Trebao bi nam savjet za uređenje interijera, prije svega funkcionalno, modernistički i cjenovno prihvatljivo. Kuća je smještena uz more, a zanimalo bi nas rješenja stručnjaka za interijere s obzirom da bismo supruga i ja to htjeli urediti za nas dvoje (vikend odmori, GO i kroz nekoliko godina mirovina). Očekujem Vašu ponudu.