TOPLO-HLADNO INSTALACIJE j.d.o.o.

Sesvete
Adaptacija kupaonice, Dizalice topline, Klima uređaji, Montaža centralnog grijanja, Peći, Plinske instalacije, Solarno grijanje, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
4,3
34 ocjene

34 ocjene za tvrtku TOPLO-HLADNO INSTALACIJE j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Ljiljana F. , prije 9 mjeseci

Kod radova paze da što manje zaprljaju prostor u kome rade i iza sebe počiste. Dosli su u ugovoreno vrijeme.

4,0
Vrdoljak W. , prije 9 mjeseci

Zadovoljan sam uslugom i time što su došli kada je dogovoreno.

Naplaćeno je koliko je i dogovoreno ali jednostavno mislim da da je iznos koji je naplaćen za punjenje plina u klimi previsok.

5,0
Tamara Č. , prije 9 mjeseci

Izvođač iz firme Toplo-hladno instalacije je došao u roku od dva dana, sve je napravljeno taj isti dan. Povoljno, brzo, efikasno i bez primjedbe, samo pohvale. U ovo doba ogromne potražnje za klimama, napravio je sve u ekspresnom roku. Preporučavam ih, super su.

Hvala,lp

4,7
Marica D. , prije 10 mjeseci

Jako su brzo došli i riješili problem, ali su mrvicu skuplji. Svakako preporučavam Toplo-hladno instalacije.

5,0
Dinka F. , prije 10 mjeseci

Za servis klima uređaja sam odabrala firmu Toplo-hladno instalacije. Jako sam zadovoljna kojom brzinom su dečki odradili posao. Sve pohvale. Preporučavam.

Hvala

5,0
Vedran Š. , prije 10 mjeseci

Radilo se o redovnom servisu klime. Brzo javljanje sa ponudom i cijenom. Došli u dogovoreno vrijeme i odradili brzo i profesionalno.

Hvala

5,0
Damir , prije 11 mjeseci

Jako sam zadovoljan, dečki su odmah došli i riješili problem. Preporučavam firmu Toplo-hladno instalacije j.d.o.o.

Hvala

Za zamjenu bojlera sam odabrao ponuđača putem Trebam.hr. Radi se o tvrtki Toplo-Hladno, dečki su korektni, došli su u dogovoreno vrijeme, napravili posao kako je dogovoreno, cijena je bila dobra, sve u svemu za preporučiti.

4,3
Irena B. , prije 1 godinu

Odabrali smo ih za servis plinskog bojlera. Odradili su i neke nepredviđene radove koji su rezultirali većim troškom, ali to se moralo odraditi i sve je bilo po dogovoru.

Izvođač nije dostavio račun.

5,0
Drago F. , prije 1 godinu

Spajanje plinske peći je izvršeno u vrlo kratkom roku, vrlo profesionalno i kvalitetno odrađeno,preporučam.

Prikaži više

Usluge: Plinske instalacije, Klime, Pokretna klima, Plinoinstalater, Prijenosne klime, Inverter klima, Servis klime, Servis plinske instalacije, ­Postavljanje plinske instalacije, Montaža klime, Multi split klima, Servis plinskog bojlera, Klima uređaj, Ugradnja klime

Drugi izvođači u blizini Sesveta

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zanima me cijena razvoda plinskih instalacija u kuću. Potrebno je slijedeće, te molim cijene odvojeno za jedno i drugo: a) vanjsko spajanje na plinsku mrežu i provod cijevi do kuće s ugradnjom ormarića i mjernog seta b) razvod cijevi unutar objekta (potrebno je vanjski ormarić spojiti na podrum jer će ondje biti bojler, te dodatno cijev do kuhinje (bušenjem plafona u podrumu Između ceste (plinovoda) do kuće je možda 10 metara. Unutar objekta, od vanjskog zida do prostorije za bojler 6-7 metara (s tim da se na drugom ili trećem metru cijev "grana" prema plafonu radi probijanja u pod kuhinje (1,5m max)). Info: podno grijanje je već ugrađeno. Uz navedeno, ukoliko se bavite i time možete ponuditi i kondenzacijski bojler (grijanje i topla voda) za navedeni objekt (kuća 10x12m; grijanje u prizemlju i potkrovlje od 30m2, podrum ne). Vanjska izolacija od 15cm, termo blok, 15cm prešana kamena vuna ugrađena pod krov, PVC stolarija. S najpovoljnijim izvođačem moguće je dogovaranje cijelog posla (razvod cijevi i dobava bojlera). Molim okvirne cijene.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 15
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potreban mi je klima uređaj i montaža za isti u mjestu Baška na otoku Krku u prizemlju kuće za prostor od cca 15 m2 grijanje -hlađenje neke srednje kvalitete. Vanjska i unutarnja jedinica jedna nasuprot druge zid 20 cm siporex i imam pvc nosače za vanjsku jedinicu. Molim ponude. plačanje u gotovini ili preko računa ,po želji izvođača.

Priključenje plinskog aparata

Poštovani! Trebam stručan savjet ovlaštenog poduzeća za plinske instalacije. U kuhinji je protočni plinski bojler a htjeli bi ugraditi napu. Čitala sam na internetu da može doći do trovanja ugljičnim monoksidom. Zanima me postoji li opasnost od trovanja ugljičnim monoksidom ako se u opisanu prostoriju ugradi napa koja nema vanjski spoj? Unaprijed zahvaljujem!

Montaža klima uređaja

vanjska jedinica sustava multi split izvedbe za spajanje 5 unutarnjih jedinica namjenjena za vanjsku montazu s ugradenim inverter kompresorom kao proizvodi Daikin, Mitsubishi i sl. Funkcija, klimatizacija prizemlja norm. kapacitet grijanja 6,5 kw; norm. kapacitet hladenja 5,8 kw. Klimatizacija kat funkcija, kapacitet grijanja 7,5 kw, normalni kapacitet hladenja 6.6 kw. Detalji u troskovniku koji cemo dostaviti na zahtjev zainteresiranim izvodacima radova.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 30
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani pozdrav, molim Vas ponuda. Potreban mi je klima uređaj,3,5 kw Prostor je cca 25-30 kvadrata Prioritet je hlađenje. Ne želim skupu i neku extra jaku klimu. Ograničeni smo budžetom pa Vas odmah molim neku povoljniju ali ne baš najlošiju varijantu. Naravno uz to montaža . Prostor je u Rijeci. Hvala lp,

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Tražim pomoć sa plinskom instalacijom. Imam suteren na Novoj Vesi kod Gupčeve Zvijezde. U suterenu sat za plin nalazi se unutar stana, sada pri obnavljanju htieli bi smo maknuti plinski sat iznutra, da stoji izvan, ispred stana. Ima dosta mijesta na zidu pokraj glavnoj cijevi za takav premjestaj.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutrašnjih jedinica: 3
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani! Molim Vas da mi kažete da dli se može klima uređajem grijati kupaona? Stavio sam 3 unutarnje jedinice.Možda bi bile dovoljne 2 ako bi stavio jednu u dnevni boravak a drugom grijao spavaću sobu i kupaonu,Tada bi kvadratura bila 60 kvadrata.Jedino je nezgodno što bi kupaona i spavaća soba trebale biti otvorene.Obzirom da zgrada ima PVC stolariju i dobru vanjsku izolaciju,a ispod je učionica koja da grije pa dio topline dolazi odozdo mislim da bi kapacitet klime za 50 kvadrata bio dovoljan.Jedino što bi trebala biti klima koja može grijati na minus 20 stupnjeva. Hvala na savjetu. Pozdrav

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovana! šaljem Vam skicu. Znači: trebalo bi stariju instalaciju crvene boje maknuti te iz prve prostorije ljevo potegnuti novu instalaciju koju sam označio plavo.Dužina je cca 5 metara.U prvoj prostoriji ljevo je debela cjev iz koje izlazi tanja cijev koja prolazi kroz zid i koja vodi do štednjaka.Nova instalacija je kraća.jedino bi u prostoriji gore desno trebalo ostaviti cijev za plinski bojler te u produžetku dovesti do štednjaka koji bi premjestio bliže.Vjerujem da dobar majstor nema puno posla.Ukoliko majstor ocjeni da je dobra,a čini se da je ,mogao bi i iskoristiti staru cijev. Lp !

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam najbolju ponudu za prodaju i ugradnju inverter klima uređaja. Radi se o dnevnoj sobi zajedno sa kuhinjom od cca 25m2. Vec postoji priprema i za vanjsku i za unutarnju jedinicu nosači vanjske i unutrašnje jedinice već pripremljene. Treba dakle postaviti unutrašnju i vanjsku jedinicu, spojiti cijevi i struju i pustiti u rad. Udaljenost između unutrašnje vanjske jedinice je oko 1.5 metra. U obzir dolaze toshiba, daikin, mitsubishi.. i mozete me uvjerit u mozda jos neku :)

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 48
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutrašnjih jedinica: 3
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, Treba mi Multi-split (Trial) klima uredaj za apartman na otoku Pagu, u gradu Pagu. Prva stvar koju bih volio napomenuti da ponudite proizvodaca koji Vam se pokazao najbolji na soli i buri. Jer masovno vidim po Pagu da vanjske jedinice (kucista ne sami elementi) brzo propadaju u tim uvijetima. Druga jest da ce se u apartmanu povremeno boraviti i zimi tako da sustav mora moci brzo i dobro zagrijati navedene prostorije. Trece jest da mi je vazno da ima mogucnost kontrole putem WIFI-a. I zadnje naravno najbolji moguci omjer cijene i kvalitete po Vasoj preporuci za proizvodaca, te Vasa cijena za montazu. Dvije prostorije su sobe od 12m2 svaka, u njih bi trebalo staviti manje jedinice, duljina cijevi od vanjske jedinice bi bila 15m za svaku od tih jedinica. Preostala je prostorija od 24m2 (kuhinja=dnevni), tu bi dakle trebalo jacu jedinicu staviti, duljina cijevi do nje je 8m Razvod bi isao istim putem za sve tri jedinice samo bi se na dva mjesta busilo za uvodjenje u stan (mozda i ne to bi Vi bolje procijenili kad bi dosli na ugradnju). Dakle prvo bi isla veca jedinica, pa zatim dvije manje. Biti ce potrebna jedna rupa kroz vanjski zid od 65cm za vecu jedinicu, i jos jedna rupa na drugom mjestu kroz isti zid za preostale dvije jedinice. S unutarnjim zidovima nebi smjelo biti problema jer su tanki i od cigle/bloketa. Planiram nakon ugradnje klima uredaja i raditi spusteni strop od knaufa, pretpostavljam da se cijevi mogu ugraditi u strop? Trenutno sam u inozemstvu pa Vas svakako molim za ponude na e-mail. Hvala na ponudi i lijepi pozdrav.