Cijene usluga
Podno grijanje
Električno podno grijanje

Koliko košta električno podno grijanje?

 • 300500 HRK/m2
  Električno podno grijanje
Zatraži ponude

Koliko će vam izvođači naplatiti za električno podno grijanje i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.


Električno podno grijanje

 • 300500 HRK/m2

Električno podno grijanje sastoji se od električnih podnih mreža i folija, gdje su ugrađene električne cijevi koje emitiraju toplinu u prostoriju. U usporedbi s uobičajenim podnim grijanjem (na vodu), potrošnja energije je veća, ali se površina poda brže zagrijava električnim grijanjem. Podno grijanje je inače učinkovitije i stoga jeftinije od uobičajenog radijatorskog grijanja. Cijena se izračunava po kvadratnom metru i uključuje materijal i radnu snagu. Izvođači će vam za električno podno grijanje naplatiti od 300 HRK/m2 do 500 HRK/m2.

Zatraži ponude

Dobava i postavljanje električnog podnog grijanja

 • 500900 HRK/m2

Instalacija i polaganje električnog podnog grijanja ili mreže grijanja jednostavno je i brzo. Dovoljno je razviti grijaće prostirke i spojiti ih na električnu mrežu. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti ovog sustava grijanja. Navedena cijena uključuje dobavu materijala, ugradnju električne mreže grijanja, senzora i termostata. To uglavnom ovisi o korištenim materijalima i površini podnog grijanja. Prosječna cijena dobave i postavljanja električnog podnog grijanja je 700 HRK/m2. Raspon cijena je između 500 HRK/m2 i 900 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za električno podno grijanje

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imamo u prizemlju centralno na radijatore preko bojlera na plin .Na katu bismo htijeli uvesti podno grijanje preko tog istog bojlera.Ako ne može onda na radijatore zanima nas ponuda jedne i druge mogućnosti.Molila bih da u ponudi navedete dali postoji mogucnost plaćanja na rate npr.kartice. Zahvaljujem.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 122
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani molim ponudu za kompletno podno grijanje(voda), energent plin s kondenzacijskim bojlerom, u novoj prizemnoj kući s potkrovljem bruto površine 9×8,5m. Vanjski zid 30cm porotherm, izolacija pod do 10cm + raster za cijevi 5cm, fasada 15cm kamena vuna, izolacija potkrovlje 30cm. Stolarija 14m2 Ug između 0,9 i 1,1W/m2K. Visina prostorija 2,6m. Prostorije prizemlje - hodnik 6m2, dnevna + blagovaona + kuhinja 35m2, kupaona 6m2, spavaća soba1 15m2, stubište 6m2 = ukupno 68m2 Prostorije potkrovlje - hodnik 6m2, kupaona 6m2, spavaća soba2 15m2, spavaća soba3 15m2, soba 12m2 = ukupno 54m2. SVEUKUPNO NETO = M2 Lijep pozdrav

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 28
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, molim ponudu za sav materijal koji je potreban za podno grijanje ukoliko je to moguće na bazi mojih informacija koje Vam pišem. prostor1. -16m2 podloga su postojeće keramičke podne pločice( trenutno postoji 1 radijator u prostoru) prostor 2. -12m2 zatvaranjem terase želim proširiti dnevni boravak tu je mogućnost zalijevanja instalacijeglazurom.( nema nikakav izvor grijanja jer je terasa u pitanju). Oba prostora dijeli zid odnosno jedan do drugog su. U kući postoji centralno grijanje na drva Unaprijed se zahvaljujem.. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u privitku je skica prostora u koji bi se trebalo ugraditi grijanje.Pod je betonski,staviti će se obloga nakon polaganja grijanja.Struje je dostupna,nezavršena je instalacija te dio gipskartonskog zida u koji bi se trebao ugraditi termostati i ostalo potrebno za grijanje. Grijanje će ići u kupaonici,hodniku. S poštovanjem,

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani Imam podno grijanje koje je u ormaricu "majstor" fulao. Zelje: 1. Na postojeci troputni rucni mjesajuci ventil SELTRON staviti i kupiti termostatsku glavu, motornu glavu ili drugi ventil da se moze regulirati KONSTANTNA TEMPERATURA odlazne vode u pod. 2. Ugraditi elektromagnetni ventil (kojeg imam) prije mjesajuceg ventila 3. Vidjeti dali su pravilno spojeni razdjelnici. Molim vašu ponudu. Hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 74
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, podloga je parket, na to bi išlo grijanje, a na to laminat, dnevni boravak kuhinja blagavaona jedan prostor, spvaća soba i garderobna soba drugi prostor i kupaona kao treći prostor (kompletna kupaona se treba renovirati te ide nova glazura i pločice),cijeli stan je u istom nivou, nema prekida laminata. Molim Vašu ponudu. Hvala.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 170
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o kući katnici svaki kat po 85 m2, ukupno m2, peć na drva posebno u podrumu koji postoji.Planiram postavljanje podnog grijanja u cijeloj kući ;kupaonica,kuhinji,dnevnom boravku i spavaćim sobama ,novogradnja . Radove bih započeo krajem prvog /početkom drugog mjeseca. Hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, terasa ugostiteljskog objekta! Pergola tenda i ostakljavanje kaljenim staklom sa kliznim stjenama. dimenzije su 9,5*6metara. Trebamo adekvatan sustav podnog grijanja na struju . Postojeća podloga je betonske kocke i asfalt a željena podloga su keramičke pločice! Opcija sa čupanjem kocki van ili podizanjem nivoa podloge! Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovanje, ja sam kupio kucu sa vec postavljenim trakama u podu "Calor System" Na zalost, bivsi vlasnici nikad nisu dovrsili podno grijanje. Meni treba "druga faza"tj. transformatori i termostati da se ugrade. 1. Transformator 22V/60VA sa postoljem i priključnim klještima kom 3 2. Transformator 30V/60VA sa postoljem i priključnim klještima kom 1 3. Elektronski podesivi termostat sa sondom kom. 4 x Molim Vašu ponudu putem maila jer trenutno nisam u Hrvatskoj. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molio bih da u ponudu ukupni trošak izvedbe svih potrebnih aktivnosti za izvođenje podnog grijanja. Potrebni materijal nije nabavljen, te u ponudi ujedno molim okvirnu specifikaciju (te naziv proizvođača) potrebnog materijala (cijevi, stiropor itd.). Radi se o obiteljskoj kući, neto površine m2, sa stambenim prizemljem i stambenim potrovljem. Projekt strojarskog grijanja je razdrađen te ga je moguće dobiti na uvid u sljedećoj fazi.Sada je roh bau faza,betonska podloga. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.