Cijene usluga
Plinske instalacije
Plinske instalacije

Koliko koštaju plinske instalacije?

 • 155290 kn/m
  Montaža plinske instalacije
Zatraži ponude

Cijene plinskih instalacija ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.


Postavljanje plinskih instalacija (kuća 150 m2)

 • 14.0002.600 kn

Unutarnja plinska instalacija uključuje ugradnju bakrenih cijevi, distribuciju plina na plinski štednjak i štednjak u kuhinji, distribucijsku vodu i ugradnju glavnog zapornog ventila. Cijena ovisi uglavnom o veličini instalacije, vrsti plinske peći, cijeni priključka na plinsku mrežu i slično. Navedena cijena odnosi se na ugradnju plinske instalacije u cijeloj kući. Prosječna cijena postavljanja plinskih instalacija (kuća 150 m2) je 20.000 kn. Raspon cijena je između 14.000 kn i 2.600 kn.

Zatraži ponude

Montaža plinske instalacije

 • 155290 kn/m

Prirodni plin nedavno je postao jedan od najkorištenijih izvora energije zato što je vrlo dostupan, koristan i poznat kao ekološki prihvatljiv izvor toplinske energije. Da biste koristili plin, osim priključka na plinovod, potrebna vam je i distribucija plinovoda. Prilikom izvođenja plinske instalacije također je potrebno spojiti plinomjer i izvršiti ispitivanje tlaka. Kad je plinska instalacija gotova, mora je pregledati zaposlenik lokalne tvrtke koja nudi plini. On mora utvrditi je li instalacija izvedena u skladu s uvjetima projektiranja. Navedena je cijena ugradnje plinskih instalacija po metru. Montažu plinske instalacije ćete u prosjeku platiti 222,50 kn/m.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za plinske instalacije

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1. Potrebno ukloniti raniju plinsku cijev iz kuhinje (od štednjaka). 2. Uvesti etažnu plinsku instalaciju za stan na trećem katu, uključujući postaviti novo brojilo i povući do trećeg kata cijevi te montirati bojler. Razvesti po stanu od 60 m2 tri radijatora. Za sve navedeno, ishoditi svu potrebnu dokumentaciju od elaborata do atesta.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

potrebno je izvršiti: - spajanje sa plinskog alkatana 32 mm na kućnu postojeću instalaciju na jednoj strani -i ugraditi plinski ormarić sa regulatorom (osim brojila) i spoj istog alkatana na drugoj strani -izvršiti servis i zamjenu dizni (za zemni plin) na plinskom bojleru vaillant VUW SOE /2-5. zanima me cijena sa potrebnim materijalom i ugradnjom (ormarić žuti, regulator, spojevi, dizne)

Priključenje plinskog aparata

Poštovani, Potrebna zamjena plinskog kombi etažnog grijača (bojlera za centralno i toplu vodu) klasičnog (ne kondenzacijskog) uz dobavu i montažu kao i sva dokumentacija nakon ugradnje. Postojeći bojler je Junkers 24 kW. Prema dogovoru dali postoji mogućnost da sam nabavim odgovarajući uređaj (na rate) S poštovanjem K

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Lijep pozdrav!Zanima me dovod plina sa glavne mreze do kuce(u Seoni);znaci postavljanje kutije sa satom sa cijenom iskopa od prilike 6m od ceste do kuce.Zanima nas cijena sa kopanjem te metraze i bez kopanja ukoliko sami to napravimo.Kasnije za spajanje bojlera se onda dogovorimo,posto trenutno imamo centralno na drva. Unaprijed zahvaljujem na odg.

Priključenje plinskog aparata

Prilikom adaptacije stana uklonjena je plinska instalacija koja je išla od sata do kuhinje zbog rušenja starih zidova i gradnje novih. Trebalo bi sad povući plinsku instalaciju od sata do kuhinje, odnosno do ploče za kuhanje. Fleksibilna plinska cijev od ploče je postavljena, ostaje samo dio sa krutom cijevi od spoja sa fleksibilnom do sata. Radi se o 4 metra cijevi, koja bi imala 4-5 koljena. Slike postojećeg stanja se nalaze u privitku.

Priključenje plinskog aparata

Dobar dan. Mijenjam ugradbeni štednjak za kuhanje (kombinacija struja - plin) s novim ugradbenim plinskim štednjakom. Dakle, stari treba odspojiti, a novi spojiti. Radi se o spajanju na gradski plin. Ako ima zainteresiranih izvršitelja, molim ponude. Isključivo uz izdavanje računa za izvršenu uslugu. Lokacija: Kruge, grad Zagreb. Srdačan pozdrav, S. B.

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani Želio bih premjestiti plinski bojler koji se nalazi iznad kade u kupaonici na drugi zid takodjer u kupaonici, samo udaljen nekoliko metara, ša me zanima da li se to može izvesti. Bojler je trenutno na vanjskom zidu, no pošto se nalazi u stanu koji je u procesu kupnje, trenutno nemogu imati informaciju da li je to fasadni ili atmosferski bojler, no na slici koju šaljem u prvitku se vidi da bojler nema dimnjak karakterističan za atmosferske bojlere. Bojler bi smjestio desno od vodokotlića.

Priključenje plinskog aparata

Trebam ugradnju 2 fasadne peći na postojeće plinske instalacije. Ugradio bih peći Lampart Classic 30 i Lampart Classic 20. Zid na kojem bi bili fasadni dimnjaci gledaju na uličnu stranu i nalazi se na prvom katu, iznad kojeg je samo tavan. Zid je debljine 35 cm, građen od cigle, a prvih 5 cm s unutarnje strane je izolacija od stiropora. Za svaku bi peć trebalo od postojećih plinskih cijevi napraviti produžetak od cca 5 m. Zanima me je li ugradnja uopće moguća, s obzirom na željenu poziciju peći/dimnjaka i s obzirom da bi dimnjaci izlazili na uličnu stranu.

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani Trebala bih uslugu plinoinstalatera u Ravnicama. Prilikom zamjene plinomjera, pronađena je propusnost na mjerenom djelu plinske instalacije na više navojnih spojeva. Ventil je sada zatvoren i plombiran, ali potrebna je sanacija. Možete li javiti okvirnu cijenu i kada bi usluga mogla biti izvršena Hvala

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Uvođenje plina u kući na 3 etaže, Gornja Kustošija, Zagreb. Kuća nema priključak plina. Plan je dva brojila ispred ulaza u podrum. Potrebno provjeriti da li se na dimnjak mogu spojiti kondenzacijski kombi bojleri (eventualno sanacijski set ili izvođenje na fasadu kuće). Potrebno postaviti 1 kondenzacijski kombi bojler i priprema za 1 trošilo (plinsko kuhalo) u prizemlju. Potrebno postaviti 1 kondenzacijski kombi bojler i priprema za 1 trošilo (plinsko kuhalo) u potkrovlju. U podrumu provesti instalaciju koja trenutno neće biti povezana na plin. Dužina cijevi za vod u podrumu horizontalno i vertikalno sveukupno cca 9m Dužina cijevi za vod u prizemlju horizontalno i vertikalno sveukupno cca 10m Dužina cijevi za vod u potkrovlju horizontalno i vertikalno sveukupno cca 13m U prilogu: fotografija ulaza dimnjaka, plan nacrta plinskih instalacija.