Cijene usluga
Plinske instalacije
Plinske instalacije

Koliko koštaju plinske instalacije?

 • 155290 HRK/m
  Montaža plinske instalacije
Zatraži ponude

Cijene plinskih instalacija ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.


Postavljanje plinskih instalacija (kuća 150 m2)

 • 14.0002.600 HRK

Unutarnja plinska instalacija uključuje ugradnju bakrenih cijevi, distribuciju plina na plinski štednjak i štednjak u kuhinji, distribucijsku vodu i ugradnju glavnog zapornog ventila. Cijena ovisi uglavnom o veličini instalacije, vrsti plinske peći, cijeni priključka na plinsku mrežu i slično. Navedena cijena odnosi se na ugradnju plinske instalacije u cijeloj kući. Prosječna cijena postavljanja plinskih instalacija (kuća 150 m2) je 20.000 HRK. Raspon cijena je između 14.000 HRK i 2.600 HRK.

Zatraži ponude

Montaža plinske instalacije

 • 155290 HRK/m

Prirodni plin nedavno je postao jedan od najkorištenijih izvora energije zato što je vrlo dostupan, koristan i poznat kao ekološki prihvatljiv izvor toplinske energije. Da biste koristili plin, osim priključka na plinovod, potrebna vam je i distribucija plinovoda. Prilikom izvođenja plinske instalacije također je potrebno spojiti plinomjer i izvršiti ispitivanje tlaka. Kad je plinska instalacija gotova, mora je pregledati zaposlenik lokalne tvrtke koja nudi plini. On mora utvrditi je li instalacija izvedena u skladu s uvjetima projektiranja. Navedena je cijena ugradnje plinskih instalacija po metru. Montažu plinske instalacije ćete u prosjeku platiti 222,50 HRK/m.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za plinske instalacije

Servis plinskog bojlera

Poštovani Obraćam Vam se sa zamolbom za servis plinskog bojlera u svrhu izdavanja potvrde koja je tražena od strana HEP-plina prilikom izmjene brojila. Bojler je kondenzacijski Vaillant(turbo tec) i potpuno je ispravan, star je 7 godina. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. S poštovanjem L

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna izrada plinske instalacije od podruma do prostorije u prizemlju cca 15 m,montaža plinskog kondenzacijskog bojlera bosch 28 kw,izrada instalacije grijanja i spajanje na postojeću instalaciju grijanja cca 5m,izrada i spajanje hladne i tople vode na postojeću instalaciju cca 7m,izrada dimnjaka za plinski kondenzacijski bojler cca 2m,montaža i spajanje spremnika tople vode bosch litara sa dva izmjenjivača. Molim ponudu komplet sa materijalom,a može i neka druga opcija ne mora biti bosch. Kuća ima m2.

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, Trebam ponudu za ugradnju plinskog pretvarača s regulatorom na mobilnu kućicu. Imamo materijal. Potrebno je samo instaliranje i prvo puštanje u pogon s potvrdom o nesmetanom radu plinskih potrošača na kućici. Ide za montažu na 28 mobilnih kuča u blizini Trogira. U prilogu šaljem i fotografije montiranog regulatora.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

U obiteljskoj zgradi na dva kata i površine cca kvadrata sa izgrađenim centralnim grijanjem na drva potrebno je izvršiti izmjene kako bi se na slijedeću zimu kuća grijala na plin. Plinski vod je potrebno s ceste uvesti do stražnjeg djela kuće, cca 50m do plinskog prikljućka kojeg bi isto trebalo izraditi. Isto tako bi u kotlovnici trebalo izvršiti preradu instalacije, nabaviti plinsku peć i izvršiti izmjene na dimnjaku ili ugraditi novi dimljak. Molim da me se kontaktira mailom. Hvala.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

U postupku smo ugovaranja projektiranja prilagodbe dimnjaka na kondenzacijske bojlere. Na vertikali su četiri stanara - korisnika i svi žele ugraditi nove bojlere. Radi se zgradi na Vijencu Ljube Babića 11. Zainteresiran sam za ponudu izvođača promjene bojlera, a prema informacijama ni ostali stanari još nisu odabrali izvlače radova. Čačić, jedan od stanara

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, Potrebno je servisirati stariju plinsku instalaciju koja se nije koristila duze vrijeme (stan od 50-ak kvadrata): 1. Da li ima propustanja u cijevima. 2. Provjeriti manju plinsku pec (dimnjak je u redu). 3. Po mogucnosti odrezati cijev prema kuhinji od brojila zato jer je podzbukna, definitivno propusta te se nije koristila (zatvorena plombom) Zahvaljujem i srdacno pozdravljam,

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zanima me cijena priključenja plina sa radovima (iskop, montaža, materijal sa bojlerom i radijatorima). Kuća je udaljena od ceste 45 m kuda prolazi plinovod. Prostorije u prizemlju 25+12+4 m2 te na katu slična kvadratura. Zanima me ponuda sa kompletnim troškovima tj. i oni koji se odnose na troškove plinare. Obzirom da možda nećete moći odradit iskop taj dio bih sam riješio ako Vi niste u mogućnosti.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuca je m2 na dva kata , svaki kat po 65-70m2 Prikljucak plina imamo , treba nam ugradnja plina od ventila na kuci pa do kraja Radijatore imamo svoje Zanima nas takoder sta je isplativije , dva bojlera za svaki kat ili jedan za cijelu kucu Rok zavrsetka bi trebao biti nekih mjesec i pola do dva max Elaborat imamo gotov

Servis plinskog bojlera

Trebam plinski bojler (grijanje+topla voda) zajedno s termostatom, ugradnjom i pustanjem u pogon. Moze i rabljeni uredjaj ako je u dobrom stanju. 24 kw, novogradnja- sve intalacije vec provedene, radijatori postavljeni. U objektu je vec bio Viessman bojler koji je ukraden zajedno s termostatom. ZG-Vrapce.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

PREDMET: P O N U D A za plinsku instalaciju Prizemlje 1. Izvedba plinske instalacije 14 m x ,00 2. Izrada spoja plinomjera i blendiranje nemjerenog dijela plina iz druge kuće te ispitivanje ------------------------------------------------- 3. Spajanje plina u plinskom ormariću ------------- 4. Prijava instalacije GPZ ----------------------------- 5. Izvid tehničke kontrole i izrada dokumentacije 6. Ispitivanje instalacije nemjerenog i mjerenog djela -------------------------------------------------------- 7. Sitni materijal za montažu ------------------------- Ukupno prizemlje: kat 1. Izvedba plinske instalacije m 15 x ,00 2. Izrada spoja plinomjera -------------------------- 3. Prijava plinske instalacije GPZ ------------------ 4. Izvid tehničke kontrole i izrada dokumentacije 5. Ispitivanje instalacije mjerenog i nemjerenog djela -------------------------------------------------------- 6. Montaža brojila i regulatora ----------------------- 7. Sitni potreban materijal za montažu ------------ Ukupno kat: SVEUKUPNO: ---------------- ----------------------- + 25% PDV Sveukupno ========== ---------------------- + 25% PDV Sveukupno ==========