Zatraži besplatne ponude knjigovodstvenih servisa u Sesvetama

2954 izvođača u blizini
65 na raspolaganju

Već 2.718 korisnika iz Sesveta pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih knjigovodstvenih servisa Sesvete, 2021

84 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
BitanBit d. , prije 2 godine

Hanžek&Hanžek su mi od izuzetne pomoći. S njima je vrlo lako komunicirati, jasni su, jezgroviti i imaju bogato znanje s područja računovodstva i knjigovodstva. Niti jedan moj propust im ne promakne i pri tom često ponude više opcija za rješavanje što mi znatno olakšava odlučivanje. Vrlo su savjesni i svakako bi ih preporučio svakomu.

Provjereni ponuđač

Usluge: porezno savjetovanje, knjigovođa, porezni savjetnici, knjigovodstvo, računovodstvo, knjigovodstvene usluge, knjigovodstveni servisi, revizija, računovodstveni servis.

Zatraži ponudu

LEROS usluge d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
FRASTO I. D. , prije 5 godina

Stručni, susretljivi i jako komunikativni!

5+
Godina na tržištu

Usluge: revizija, računovodstvo, knjigovodstvene usluge, porezni savjetnici, knjigovođa, knjigovodstvo, knjigovodstveni servisi, računovodstveni servis, porezno savjetovanje.

Zatraži ponudu

ADVISE d.o.o.

5,0
3 ocjene
5,0
Miremaks d. , prije 4 godine

Zasad je sve u redu, jako smo zadovoljni. Dobro rade, trude se. Prva dva mjeseca suradnje su jako pozitivna.

5,0
Addictive Ma d.o.o. , prije 4 godine

Odlični su! Sve je OK.

5+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2017

Usluge: knjigovodstveni servisi, računovodstvo, porezno savjetovanje, knjigovodstvo, računovodstveni servis, porezni savjetnici, knjigovodstvene usluge, knjigovođa, revizija.

Zatraži ponudu
5,0
Ad A. u. d. , prije 1 godinu

Jednostavno nemam dovoljno riječi pohvale. Fenomenalno, gospođa je divna, ljubazna ma predivna. Nakon svega što sam prošla sa starim knjigovodstvom zbog kojeg sam se bojala da ću morati zatvoriti firmu, mučilo me jako kako nekoga odabrati i na temelju čega. Imala sam par preporuka ali mi nije bila vibra tako da sam na kraju prezadovoljna odabirom. Sve pohvale imam.

Usluge: porezno savjetovanje, knjigovodstvene usluge, knjigovođa, računovodstvo, porezni savjetnici, knjigovodstveni servisi, revizija, knjigovodstvo, računovodstveni servis.

Zatraži ponudu
5,0
Liana i. H. d. O. O. , prije 1 godinu

Super.

Hvala, trudim se

5,0
MB TOYS j. d.o.o. , prije 1 godinu

Odlično, preporučam.

Provjereni ponuđač

Usluge: porezni savjetnici, knjigovodstveni servisi, računovodstveni servis, revizija, knjigovođa, računovodstvo, knjigovodstvo, porezno savjetovanje, knjigovodstvene usluge.

Zatraži ponudu
5,0
Zvonimir A. , prije 2 godine

Zadovoljan sam suradnjom.

5,0
Diana R. , prije 2 mjeseca

Za usluge knjigovodstva sam odabrala servis Štimac & Zdilar plus j.d.o.o. Oduševljena sam. Jako su pristupačni. Svakako preporučavam.

30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: knjigovodstvo, porezno savjetovanje, knjigovođa, knjigovodstvene usluge, računovodstveni servis, porezni savjetnici, knjigovodstveni servisi, računovodstvo, revizija.

Zatraži ponudu
5,0
OD Š. i. p. , prije 2 godine

Zadovoljni smo poštivanjem rokova i dogovora. Sve u redu.

5,0
Tanja B. , prije 2 godine

Drži se rokova, termina, vrlo uslužni i susretljivi.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: računovodstveni servis, knjigovodstvene usluge, porezni savjetnici, knjigovođa, porezno savjetovanje, računovodstvo, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, knjigovodstvo, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, knjigovodstveni servisi, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

MIHOVIL IVA d.o.o.

5,0
11 ocjena
5,0
Anica G. , prije 2 godine

Gospođa Iva je jako ljubazna i pristupačna, u apsolutno sve me detaljno uputila, imala strpljenja za sva moja pitanja pa čak i u kasnim satima. Uvijek je dotupna, jako brine o svojim klijentima. Njena raspoloživost je vrijedna svake pohvale jer je to danas rijetkost. Veselim se dugoročnoj suradnji.

5,0
PODVORAC USLUGE j. d.o.o. , prije 2 godine

Izvrsno sve, svima preporučujem Ivu kao pravi odabir.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: porezni savjetnici, porezno savjetovanje, knjigovodstveni servisi, revizija, računovodstveni servis, knjigovodstvene usluge, knjigovođa, računovodstvo, knjigovodstvo.

Zatraži ponudu

VEMAR PLUS d.o.o.

4,9
11 ocjena
5,0
D.signers , prije 4 godine

Zadovoljna sam dosadašnjom suradnjom. Telefonski komuniciramo, stalno su na raspolaganju. Jedna od boljih poslovnih suradnji.

5,0
Wobee d.o.o. , prije 4 godine

Vrlo pristojni, odličan omjer kvalitete i usluge.

20+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: knjigovodstveni servisi, porezni savjetnici, knjigovođa, računovodstvo, revizija, porezno savjetovanje, računovodstveni servis, knjigovodstvene usluge, knjigovodstvo.

Zatraži ponudu

MATKA d.o.o.

4,9
9 ocjena
5,0
BEST L. J. , prije 1 godinu

Još je početak suradnje ali za sada je sve u redu i nemam prigovora.

5,0
OBRT Z. T. U. U. E. N. R. S. E. , prije 2 godine

Zadovoljan sam uslugom, sve je u redu.

20+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: knjigovodstvene usluge, knjigovodstveni servisi, porezno savjetovanje, porezni savjetnici, računovodstvo, knjigovođa, knjigovodstvo, revizija, računovodstveni servis.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što učiniti ako niste zadovoljni knjigovodstvenim servisom?

  Savjetujemo vam da o svim problemima prvo razgovarate sa svojim računovođom i zajedno pronađete rješenje. Ako to nije moguće, promijenite računovodstvo.

 • Kako se može promijeniti knjigovodstveni servis?

  Računovodstveni servis možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Jednostavno otkažite ugovor i sklopite novi ugovor sa servisom koji ste odabrali. Trebam.hr vam može pomoći s ponudama različitih računovodstvenih usluga.

 • Zašto je potreban knjigovođa?

  Prema zakonu, svaki poduzetnik dužan je sve poslovne knjige voditi uredno, ažurno, točno i istinito, kako bi država lako mogla utvrditi porez. Pažljivim vođenjem poslovnih knjiga i poduzetnik i država imaju cjelovit pregled poslovanja.

 • Što rade knjigovodstveni servisi?

  Rad knjigovodstvenih servisa obuhvaća: pripremu zahtjeva zaposlenika za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, popunjavanje i podnošenje obrazaca poreznoj upravi i FINA-i, izradu dokumenata i izvještaja, stručne savjete za poduzetnike, obračun i ispis platnih lista.

 • Što se mora pripremiti za knjigovođu?

  Sve što vi trebate napraviti je dati knjigovođi na uvid sve potrebne dokumente kako bi mogao obaviti svoj posao. Nakon toga biste ga trebali obavještavati o svim novitetima u tvrtki za koje se može očekivati ​​da utječu na poslovnu evidenciju tvrtke.

Nedavni upiti za knjigovodstvene servise, Sesvete

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 1
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 2
 • Broj zaposlenih: 0
 • Obveznik PDV-a?: Da

Poštovani, gospođa koja je dosad radila knjigovodstvo se razboljela te više taj posao neće raditi. Tražim novi knjigovodstveni servis. Tvrtka ne radi aktivno, freelance djelatnost tj. usluga se obavi kad se dogovori projekt. Nema puno materijalnih troškova jer su usluge iz sektora računalne vizualizacije, nazovimo to tako. Obračun je tromjesečni i u tromjesečju se izda 1-3 računa. Očekujem Vašu ponudu.

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 10
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 10
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Da

Poštovani, poduzeće je tek osnovano i baviti će se uslužnom djelatnosti. Molim ponudu za osnovu gore navedenih podataka s napomenom da molim da mi navedete da li bi se povećavala cijena i na koliko ako recimo kroz neko vrijeme poraste posao i bude više računa. ( naraste na npr. 50 računa ). Lijep pozdrav.

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 0
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 0
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Ne

Poštovani Tvrtka Evaulacija j.d.o.o. za poslovno savjetovanje je u postupku osnivanja, i sljedećeg tjedna će biti spremna za poslovanje. Tvrtka će se baviti projektima financiranim iz EU fondova i sličnim poslovima. Prvih nekoliko mjeseci će se posao tek uhodavati tako da Vas molim i za ponudu za to početno razdoblje kada se u tvrtki neće puno toga događati i kada si ne mogu priuštiti pune troškove zbog nedostatnih prihoda. Molim ponudu

Porezno savjetovanje

 • Pravni oblik tvrtke: drugo
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 3
 • Broj zaposlenih: 0
 • Obveznik PDV-a?: Ne

Privatno, kao fizička osoba iznajmljujem stan u Zagrebu u turističke svrhe. Porezno rješenje i sva davanja određeni su dok sam bio rezident. Kako sam sada nerezident jer živim u Austriji sve se mjenja i porezna traži milijun izjava, formulara pa čak i registriranje za porezni broj. Dakle traže popunjavanje izjave i da se prijavim u porezn sustav iz kojeg sam tek izašao. Porez na dobit plaćam paušalno. Trebam stručnu pomoć jer imam osjećaj da će me zeznuti. lp

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 8
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 190
 • Broj zaposlenih: 32
 • Obveznik PDV-a?: Da

Poštovani, Cijena bi trebala uključivati ažurno vođenje knjiga, savjete i pravovremena upozorenja u pogledu poreznih i drugih obveza vezanima za knjigovodstvo i obračune. Posebno nas zanima nas opcija pristupa dokumentaciji (znamo dva programa koji imaju tu mogućnost: e-računi (program u cloud-u) i 4D wond, sigurno nisu jedini...) Molim ponudu, Hvala.

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: Nemam
 • Broj primljenih računa / mjesečno: Nemam
 • Broj zaposlenih: 2
 • Obveznik PDV-a?: Ne

Tražim promjenu knjigovođe. Imala sam.kafic 5 mjeseci i nije islo, nisam imala profita te sad placam samo doprinose i trebam knjigovodju da mi zavrsi sve radi porezne (apirologiju, kalkulacije itd.) Nova sam u tom poslu pa neznam sve kako to ide, uzela poticaj samozaposljavanja imam jos neke racune za pravdanje da se uskladi sa svime. Hvala.

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: drugo
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 3
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 20
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Ne

za starije i nemoćne, kapaciteta 9 korisnika, tjedno 3-4 računa za hranu + računi za režije. Jedan račun šaljem Ministarstvu za smještaj njihovih 5 korisnika, ostalo su privatni korisnici (za sada samo dvoje) Za sada sam samo ja zaposlena (osnivač obiteljskog a). Zvjezdana

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: slobodna djelatnost
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 10
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 10
 • Broj zaposlenih: 0
 • Obveznik PDV-a?: Da

Ne-rezident sam u RH a bavio sam se dnevnim najmom stana i za potrebe obračuna PDV-a morao sam raditi mjesečni obračun PDV-a. Sada to trebam hitno retroaktivno napraviti i trebam pomoć. Radi se o jednokratnoj usluzi jer više ne iznajmljujem stan pa trebam samo srediti sve račune i pripremiti sve za predati poreznoj. Ovo trebam HITNO !!