Usluge

Primjeri upita

Klima uređaji, Inverter klima - Vinkovci
Vinkovci
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 60
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U donjem dijelu kuće je prostorija veličine cca 60,0 m2, koja je dnevna soba, blagovaona i kuhinja. U njoj se nalazi klima uređaj koji je nedovoljnog kapaciteta za taj prostor. Taj klima uređaj treba prebaciti na gornji kat u jednu od soba i naravno montirati, a na mjesto starog klima uređaja montirati novi klima uređaj dostatnog kapaciteta. Tražim tvrtku za taj posao. Rok izvedbe odmah.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imam petorosobni stan u staroj zgradi u centru Rijeke, U okviru preuređenja kupaonice bih ugradio plinski bojler iz kojeg bi išlo centralno grijanje, cijevima preko hodnika do svih prostorija u stanu - 5 soba i kuhinja s blagovaonicom. U drugi wc i smočnicu ne, naravno. Najveća udaljenost od pozicije budućeg plinskog bojlera do kuhinje s blagavaonicom te do dnevnog boravka je oko 8 m.
Klima uređaji, Multi split klima - Orebić
Orebić
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 60
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 5
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani Ja bi da zamjenim staru klimu koja još radi al je pri kraju. Nalazi se na srednjem katu. Molio bi vas za cijenu nove s instalacijom i PDV. Mitsubishi, Daikin ili Toshiba Molim vas pošalji te mi koji je model i ponudu. Kada biste mogli da instalirate? Lp Braće Radić 34a Orebić
Klima uređaji, Ugradnja klime - Zagreb
Zagreb
Montaža vanjske (visina do tri metra, pristup slobodan) i unutarnje jedinice snage 3,5 kw i puštanje u rad. Napravljena i ugrađena potpuna instalacija cijevi (10 mm veća), instalacija struje (na vanjsku jedinicu), kondenz podžbukno na sifon i kanalizaciju, na novoj obiteljskoj kući u području Maksimira. Klima je nova i kupuljena sa garancijom u trgovini. Molim da, ukoliko je to moguće, montaža bude kroz ovaj tjedan. Molim ponudu za montažu.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuca sa 3 stana, 1 rohbau ibza njega samo priprema u kotlovnici a kad se uredi i tu montirati centralno, prikljucak na plin je u kotlovnici koja je u nivou prvog stana a za 2 gornja vertikalno su provedene glavne cijevi. Pozeljno provesti za 1. i 2. stan dovod plina do kuhinje za prikljucak peci na plin. Takodje pozeljno da sva oprema i materijal budu ukljuceni u cijenu. Pec Vailant.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb-Novi Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 46
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani , ja sam imao centralno grijanje na drva, sada sam u fazi priključe na plin idući tjedan plinara postavlja brojilo za plin. Kuće ima dvije etaže znači dva plinska bojlera 24kw i približno 46m cijevi za preinake za plinske boljera. Dali možete dati ponudu i u kojem terminu možete početi raditi. Meni je bitno da se dogovorimo i do zime bude spremno za grijanje. 80m2 + 80m2 Lijepi pozdrav!!!
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U dvije prostorije iz postojeceg sustava trebalo bi postaviti radijatore. Treba provesti jos instalacije u hodnik i dnevni i staviti radijatore. Napominjem da je plinski bojler u prizemlju a mi smo na katu i centralno je sprovedeno kroz 4 prostorije. Trebali bi takoder zamjenu radijatora u wc. Zamjenski radijator imamo ali bi ga trebalo urediti. Takoder nam treba prebaciti termostat na kat.
Klima uređaji, Multi split klima - Kutina
Kutina
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 70
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 4
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Želim rashladiti gornji (prvi) kat kuce sa ravnim krovom. Na katu se nalaze tri spavace sobe, kupaona i hodnik. najpotrebnije je rashladiti jednu spavacu sobu. Bilo bi najzgodnije kad bi netko mogao doci na adresu, pogledati prostor, popricati sa roditeljima i predloziti najbolje rjesenje. Mozete me nazvati da prodiskutiramo. Hvala,
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća se nalazi u Rijeci na adresi Stanka Frankovića 4 na Donjoj Drenovi. Sastoji se od dva stana cca po 80 m2. Željeli bismo uvesti centralno grijanje na lož ulje pa nas interesira vaša ponuda. Moram napomenuti da za peć treba napraviti i dimnjak. Svaki stan se sastoji od 2 spavaće sobe, kupatila i jedne velike prostorije koja je i kuhinja, blagovaona i dnevni boravak. Molim vas da me ne obavještavate o grijanju na drva, pelete i plin ( nema instalacija od plinare), zato mi jedino preostaje grijanje na lož ulje.. Nadam se da ćete mi odgovoriti na upit i unaprijed se zahvaljujem.
Klima uređaji, Ugradnja klime - Zagreb
Zagreb
Postavljanje 4 vanjske i 4 unutrašnje jedinice Toshiba klima uređaja snage 2.5 kW te puštanje u rad. Stan se nalazi u blizini bolnice Rebro u Maksimiru. Instalacije odnosno cijevi uređaja su već provedene. Za postavljanje vanskih jedinica su potrebne manje ljestve. Parking je dostupan. Postavljanje jedinica bi trebalo biti provedena za dva do tri tjedna.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu