Usluge

Primjeri upita

Klima uređaji, Inverter klima
Kumrovec
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam 1 vanjsku i 1 unutrašnju jedinicu (komplet), snage 5 do 5,5 kW. Priprema je napravljena, treba samo spojiti unutrašnju jedinicu na zid (visina cca 1,8 - 2 m) i vanjsku jedinicu na balkonu (visina cca 1,5 - 2 m). Objekat (montaža) je u Zagorskim selima iznad Kumrovca. Interesiraju me inventer klime, kvalitetne i da su što povoljnije. Plaćanje Dinersom na 12 rata bez kamata. S poštovanjem, Lp.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje - Koprivnica
Koprivnica
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno mi je instalirati etažno centralno grijanje za stan od 70m2 u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici (uglovnica) Naime, dosadašnji dobavljač Podravka dd koji nam je do sada isporučivao toplinsku energiju otkazao nam je isporuku. Kc-plin se pojavio kao novi dobavljač toplinske energije, međutim, plačali bi grijanje isto kao i do sada po m2 i toplu vodu po članu obitelji. Međutim, plaćali bi još i investiciju od 23.,00 kn na rok od 12 godina. To je enormna svota pa me zanima montaža centralnog grijanja na struju. Unaprijed hvala. S poštovanjem,
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 64
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izrada instalacije plinskog grijanja koja se sastajo od izrade desnog spoja plinomjera, demontaže dijela instalacija, te izrada dodatne cijenvne instalacije za bojler i štednjak sa uštemavanjem vertikalnog spusta na poziciji sudopera, izradom spojeva trošila, ispitivanjem kompletne instalacije, AKZ temeljnim premazom. Izrada instalacije centralnog koja se sastoji od dobave kondenzacijskog bojlera snage 24kW u fasadnoj izvedbi, radijatora čeličnih ili aluminijskih ( ukupno 6 radijatora od čeha jedan kupaonski ). opremljeni ventilima sa termostatskom glavom, prigušnicima, odzrakama i ispustima. Izrada instalacije u prostoru poda izoliranim PeX cijevima sa izlazima iz poda na radijatore. Ispitivanje cjelokupne instalacije. Punjenje sustava i puštanje u rad.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Mursko Središče
Površina grijanog prostora (u m2): 145
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebali bi pregled i adaptaciju postojećeg sustava grijanja. Kuća se nalazi u Murskom Središću, m2, Imamo 10 radijatora i 2 lojtre, te djelomično podno grijanje. Centralno grijanje je na drva i plin. Peč se nalazi u podrumu i stara je. Razmišljamo da bi peć montirali u garaži. Centralno je i ljetnoj kuhinji (1 radijator).
Klima uređaji, Ugradnja klime - Zagreb
Zagreb
U stanu imam montiranu klimu Toshiba RAS-13UKHP-ES3. Vanjska jedinica nalazi se montirana na balkonu. Trebam vanjsku jedinicu s balkona premjestiti na fasadu. Stan je na 2. katu pa pretpostavljam da treba koristiti auto-dizalicu ili skelu.Na fasadi treba probiti otvor od vanjske jedinice do unutarnje.
Klima uređaji, Multi split klima - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 65
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 5
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stan je orjentiran jugo zapad te je ljeti jako toplo. Dnevni te kuhinja s blagovaonom su na jugu , a spavače sobe na zapadu.Želim klimu koja če rashladiti cijeli stan te omogučiti ugodan boravak. Da li postoji mogućnost jače s jednom nutarnjom jedinicom ili je potrebno postaviti dvije to molim da mi vi predložite.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb-Susedgrad
Površina grijanog prostora (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća jednokatnica sa poslovnim prostorom u prizemlju. Radi se o postojećem grijanju na peć za drva te plinskoj peći koja se trenutno koristi za grijanje tople vode. Izmjena ventila regulacijskih ugradnja dodatnih radijatora te pomoć u rješavanju nekih postojećih problema ( slabi protok topline kroz radijatore,). Objekt tj kuća se nalazi u gradu Zagreb če
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora
Zagreb-Dubrava
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pliski kombi bojler u kupaoni koji je priključen na plin i radi za toplu vodu. Instalacija će se raditi od bakrenih cijevi, potrebno je postaviti radijatore u kupaoni, hodniku, kuhinji, i dvije sobe ukukupno 6 radijatora. radijatori 22 K pločasti. Molim ponudu sa kompletni materijalom i rukama i drugu ponudu samo ruke.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
montaža centralnog sustava za grijanje na drva. Sustav bi se ugradio u kuću koja ima prizemlje, prvi kat i potkrovlje, u sva tri prostora se živi. Od infrastrukture za sustav kuća nema ništa. Dakle trebalo bi ugraditi sve od peći, cjevovoda radijatora i sveg popratnog. Zanima me ponuda sa svim potrebnim materijalom, uređajima (peć, pumpe...) i montaža. Hvala!
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 96
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zainteresirani smo za ponudu zamjene starih radijatora ( toplana) u stanu tijekom ljeta : demontaža 2 postojeća radijatora,  izmjena prigušnice 3/8”, dobavu radijatora za dnevni boravak -93cm  razmak 90-9, soba - 70cm razmak 50-9 i kuhinja 60x60 razmak 59-9 te ugradnju radijatora. Srdačan pozdrav, .


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu