Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Površina stana (m2): 90
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna mi je potpuna adaptacija stana na prvom katu obiteljske kuće, u centru Zagreba, površine 90m2. Arhitektonski nacrti radova su u prilogu. Radovi uključuju: - rušenje i izgradnju zidova, - rušenje vanjskog zida i ugradnja staklene stijene, - demontažu i montažu svih vrata i prozora, - priprema za podno grijanje, - skidanje parketa i postavljanje novog, - kompletno rušenje kupaonice i wc-a i postavljanje novih, - pomicanje cijevi za kuhinju 2m, - vodoinstalaterski radovi, - električne instalacije, - keramičarski radovi Preferiram jednu građevinsku tvrtku za sve, ali mogući su i odvojeni izvođači. Troškovnik radova dostupan na zahtjev. Slobodno se javite sa dodatnim pitanjima i za osobni pregled stana. Unaprijed hvala.
Velika Gorica
Ukupna površina objekta: 100
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Montažnu kuću mi radi druga firma, ali trebam fimru koja će mi napraviti temelj. Potrebna mi je izgradnja temelja ( za montažnu kuću - evo na googlu mapsu zemljišta (m2 je zemljište, 42m dužina i 15m širine):https://goo.gl/maps/pTKrRkZH1aC2. Osim temelja za kuću trebao bi od Vas da mi javite koliko će me koštati: - betoniranje stupova svakih dva metra oko zemljišta - betoniranje prilaza s ceste i temelja za kapiju (40 dubine i 20 cm širine) - betoniranje temelja za parking dva auta i za vrtnu kuću na ulazu u dvorište (7m x 7m) - potrebno je ostaviti čelik na koji će mi majstor kasnije navarati stupiće za nadstešnicu i za vrtnu kuću. Trebao bi armaturu na svim temeljima jer u tom područuju beton navodno lako puca bez armature.
Stari Grad
Ukupna površina objekta: 145
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća će se sastojati od Prizemlja: kuhinja + dnevna soba + wc + ostava i Kata tri sobe+ svaka soba svoje kupatilo i hodnik. ukupna neto površina same kuće je cca metara 2. Uz kuću ide i bazen površine cca 25 metara 2. Kuća bi imala ravni krov gdje dolaze solarni paneli za grijanje vode i na krov dolaze dvije vanjske jedinice klime. Na čestici se nalazi kamena kućica koju treba adaptirati( bez krova je ) trba napraviti septičku jamu, treba napraviti ogradni zid oko čestice i parkiralište za tri automobila. Rendere objekta i tlocrt šaljem po kontaktu.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Marčana
Ukupna površina objekta: 115
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Općina Marcana,prizemnica m2 bruto sa terasom izdignutom. Molim da se ponude dostave do konca sjedmice zbog puta u inozemstvo ili barem da se uspostavi kontakt sa okvirnim prijedlogom. Saljem vam u prilogu projektne je na podrucju opcine se o prizemnici m2 sa 75m2 zivotnog krova je podignut na stubiste da bi se dobila terasa koja nebi imala nikakve dodatne da se posebno naglasi da se radi prakticno o prizemnici sa djelom krova podignutim na stubista i da se tako racuna ponuda,tj da mi ne racunaju terasu kao neku posebnu kvadraturu,jer je projekat radjen tako da se dobije na ustedi. Predali smo sve papire za gradjevinsku ,tako da cekamo odgovor sa njihove strane. Cim dobijemo dozvolu krenuli bi u izradu projekta i prednost ce dobiti najbolja ponuda koja moze pristupiti izradi u sto kracem roku jer se zelimo useliti sto prije i to ce bit obiteljska kuca. Ako trebate jos neke dodatne informacije nazovite ili pisite putem mejla.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Rab
Ukupna površina objekta: 600
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Tražim izvođača građevinskih radova za niski roh-bau, za 2 obiteljske kuće, svaka po m2 bruto na otoku Rabu. Kuće su identićne te se nalaze jedna pored druge. Papiri su uredni, gradilište je prijavljeno, te je gradnja djelomično započeta prošle sezone. Dignuti su podrumi, te zidovi od prizemlja. Smještaj osiguran i besplatan za radnike. Moguće odmah pristupiti radovima. Troškovnik u privitku, navedeni su radovi za jednu kuću znači sve to x2. Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Katnica s potkrovljem u izgradnji. Prizemni dio i svi popratni sadržaji (septička jama, cisterna, dvor i struja sve već riješeno). Potrebno je završiti zgradu u potpunosti. Tražimo prosječnu kvalitetu rada i materijala. Površina u tlocrtu je oko 90 m2. Krov napraviti sa izolacijom i tondah crijepom. Prozore sa plastičnim griljama. Kuću izolirati i obojati. Zgrada se nalazi u Brbinju na Dugom otoku. Hvala.
Velika Gorica
Površina stana (m2): 50
Planirani radovi: Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U stanu bih trebalo srušiti jedan zid za koji nismo sigurni je li nosivi i jedan mali dio (oko 30 cm) nosivog zida, ako je moguće. Zamijeniti podne pločine u kuhinji (oko 20 kvadrata), jednu prostoriju pregraditi knauf pločama, i jedan zid obložiti knauf pločom. Razmontirati ugradbene ormare i premjestiti ih na drugo mjesto (potreban stolar). Na mjestu srušenog zida treba "zakrpati" parkete i sve preostale parkete (oko 30 kvadrata prebrusiti i prelakirati). Jedan radijator ukloniti (radijator koji je na zidu koji želimo srušiti). Hvala.
Višnjan
Ukupna površina objekta: 205
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
trebam građevinske radove na projektu izgradnje vile s bazenom na podrucju opcine Višnjan u Istri. Imam građevinsku dozvolu, parcela ima pristupni put, struja je na parceli, a voda je u tijeku sređivanja (šaht je m dalje). Objekt je P+1 i ima: - m2 bruto povrsine, - ,4 m3 Vanjski bazen je povrsine 28 m2. Molim Vas mozete li mi dati vasu ponudu za izvodjenje radova.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Čakovec
Čakovec
Površina stana (m2): 52
Planirani radovi: Kupaonica, Podne obloge, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna mi je adaptacija stana, kupaonica ( cca 6m2 ) - kompletno skidanje pločica, kade, wc-a - stavljanje novih sanitarija i instalacija po potrebi, za kupaonicu je želja ugradnja podnog grijanja te tuša u razini sa podom, dnevna i spavaća soba na podovima su parketi trebalo bi samo brušenje i lakiranje cca 30m2 možda više možda manje, zamjena pločica u hodniku ( cca 7/8m2 ) , kuhinji ( cca 7/8m2 ) i balkonu ( cca 7/8m2 ), te adaptacija zidova majstor bi morao osobno izaći na teren i pogledat da li je moguče rušit jedan zid kao i jedan zatvorit, te premještaj bojlera ako je moguće. Molim ponudu, Lp
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 69
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Razbijanje zidova, razbijanje i izrada izravnavajuceg sloja i hidroizolazije kupatila i wc. Razbijanje podova na oba balkona i skidanje parketa iz sobe i dnevnog boravka. Odraditi i vodoinstalacije kupatila, wc-a i kuhinje. Na slici 1. je trenutno stanje i oznaceni dijelovi za rusenje. Druga slika je zavrsno stanje gdje su crveno srafirani dijelovi novi zidovi. Zidovi za rusenje su oznaceni.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu