SELTOM ELEKTRO j.d.o.o.

Zagreb
Adaptacija kupaonice, Adaptacija stana, Elektroinstalacije, Klima uređaji, Podno grijanje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
50+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,9
88 ocjena

88 ocjena za tvrtku SELTOM ELEKTRO j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Zdenko , prije 3 mjeseca

Izvođač se prilagodio mojim rokovima, ponudio korektnu cijenu, brzo je došao na mjesto radova, obavio radove i pristojno kasnije provjerio je li sve u redu.

5,0
Anita P. , prije 5 mjeseci

Dogovoreni posao obavljen kvalitetno,u dogovorenom roku i po prihvatljivoj cijeni.Iskusan u procjeni potrebnih radova ukazujući na postojeće probleme i nudeći prihvatljiva i stručna rješenja.Uz iznimno profesionalan i ljubazan pristup.Sve preporuke.

5,0
Andreja V. , prije 6 mjeseci

Sve pohvale gospodinu Tomislavu! Točan, brz,stručan. Jako sam zadovoljna brzim dolaskom i kvalitetom izvedenih radova.

Hvala Vam

5,0
Ratko N. , prije 1 godinu

Sve pohvale! Od početka do kraja svi dogovoreni radovi su napravljeni kako je dogovoreno - brzo, kvalitetno i uz max. poštivanje svih dogovora!

Hvala Vam Gosp Ratko

5,0
Nives R. , prije 1 godinu

Majstor je bio jako promptan u javljanju, zakazivanju termina i dolasku. Sve je napravio po dogovoru, uredno i kvaliteno. Susretljiv i ugodan. Cijena po dogovoru. Preporučujem svima i sigurno ću ga potražiti u slučaju potrebe za električarskim uslugama.

Hvala Vam Gosp.Nives

5,0
Đuro S. , prije 1 godinu

Došao čovjek i sve smo dogovorili. Posao odrađen kako smo se i dogovorili. Uradio super kvalitetno (cijena i rokovi super). Čak mi je riješio nešto izvan dogovora i nije htio ništa naplatiti. Veliko hvala i preporuka Seltom-elektro j. d. o. o.

Hvala Gosp. Đuro

4,3
Vesna G. , prije 1 godinu

Izvođač je obavio posao na vrijeme, sa svojim korisnim savjetima je bio od velike pomći. Hvala SELTOM ELEKTRO j.d.o.o.

5,0
Antonio Z. , prije 1 godinu

Gospodin Tomislav je odlično odradio sve kako smo se dogovorili. Dolazio bi u točno zakazano vrijeme te je radove odradio na vrlo profesionalnom nivou. Usput bi mi i objasnio detalje te dao savjete za ostatak elektroinstalacija. Na kraju je sve ostavio uredno i počišćeno. Vrlo pedantan, ljubazan i profesionalan. Svakako ću ga opet zvati za sve elektro radove te bi ga definitivno preporučio i ostalima.

5,0
Petra F. , prije 1 godinu

Trebalo mi je provući struju za utičnice u dvije prostorije, kuhinja i spavaća soba. Napravio je sve u roku. Zadovoljna sam. Ako budem nešto trebala nazvat ću ga.

Hvala Vam Petra

5,0
JOSIP(Seraphilus) Š. , prije 1 godinu

Bila mi je potrebna zamjena florescentnih lampi za LED. Super je odradio posao, sve po dogovoru. Ako mi opet zatreba električar svakako ću mu se javiti.

Hvala Gosp.Josip

Prikaži više

Usluge: Elektroinstalacije, Podno grijanje na struju, Električar, Električno podno grijanje, Postavljanje podnog grijanja, Elektroinstalater, Ugradnja podnog grijanja, Podno grijanje, Električne instalacije u kući

Drugi izvođači u blizini Zagreba

E90 d.o.o., Zagreb

 
0 ocjena

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zamjena starih (keramičkih) osigurača novima (automatskima) te ugradnja nove razvodne kutije. Prema procjeni, i u dogovoru s HEP-om eventualna promjena brojila. Pregled postojećih elektro instalacija. Prespajanje utičnica (ukoliko je to moguće) unutar dvije prostorije koje su na jednom osiguraču (zbog čega se često događa "iskakanje" osigurača) na više njih.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Od kuce do montaznog bazena u duljini od oko 10 m potrebno je dovesti struju s uzemljenjem i instalirati uticnicu zbog prikljucenja filter pumpe .Ako je moguce, najvise me interesira ponuda tvrtke iz Varazdinskih Toplica, jer se nalazi na nekoliko km od moje kuce, a to smanjuje troskove. Zahvaljujem.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Molim ponudu za izvođenje instalacije za kuhinju koja bi uključivala potezanje kablova od brojila do cca 10 priključnih mjesta (utičnice i rasvjeta) te izvođenje instalacije u predsoblju sa rasvjetom i 3 priključna mjesta. Radovi bi trebali biti izvedeni krajem slijedećeg tjedna ili u tjednu od 24 -28 lipnja. Objekt se nalazi u Jastrebarskom. hvala pozdrav

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U pitanju je kratak posao. Trebalo bi provjeriti osigurače u stanu (nekoliko ih je "izbacilo"), pomoći odspojiti stari štednjak i spojiti novi na struju te provjeriti dovod struje do plinskog bojlera u kupaonici. Adresa je u centru Zagreba, Prilaz Gjure Deželića 58. S obzirom na dostupnost, radove bi trebalo izvesti u četvrtak, 13. 6. između 15 i 18h. Hvala

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U staroj zgradi iz tridesetih godina prošloga stoljeća treba promijeniti stare osigurače i dovesti struju za klaima uređaj (štemati nekih 6 metara). Promijeniti dva utikača i dva prekidača. Ugraditi dva nova prekidača (štemati 2 metra). Utičnice i prekidači su kupljeni, nedostaje kabel i ploča za 5-7 osigurača. Voljela bih okvirno ponudu Hvala!

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Imam slijedeću situaciju: U kuhinji su betonski zidovi i iznad vertikala od utičnica nema (barem vidljivih) razvodnih kutija. Iznad jedne vertikale bi trebao da pronađete žice i da ih izdvojite i pripremite za spajanje za napu, a iznad jedne za spajanje na kuhinjsku rasvjetu. Također bi trebao provlačenje jedne žice po podu samo kao pripremu za spajanje pečnice. Molim Vas da prvo javite dali radite izvide situacija te dali iste naplaćujete. Hvala Vam i LP, Tibor Mraović

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Adaptacija kupaonice Dečki koji su radili kupaonu su provukli kabel za struju do novog mjesta bojlera pa treba samo spojiti kabel i što već treba da se kasnije bojler može spojiti na struju. Treba napraviti utičnicu za veš mašinu. Struja je dovedena do mjesta gdje će biti veš mašina. Spojiti struju za ormarić s ogledalom + utičnica pored ormarića sa ogledalom. + vani u dvorištu ispod nadstrešnice ima posla, ali to nije hitno i to možemo dogovoriti na licu mjesta. Kuća se nalazi na Slatini u Petrinji.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Adaptacija kupaonice Dečki koji su radili kupaonu su provukli kabel za struju do novog mjesta bojlera pa treba samo spojiti kabel i što već treba da se kasnije bojler može spojiti na struju. Treba napraviti utičnicu za veš mašinu. Struja je dovedena do mjesta gdje će biti veš mašina. Spojiti struju za ormarić s ogledalom + utičnica pored ormarića sa ogledalom. + vani u dvorištu ispod nadstrešnice ima posla, ali to nije hitno i to možemo dogovoriti na licu mjesta. Kuća se nalazi na Slatini u Petrinji

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imam problem s veš mašinom, naime prilikom pranja bijelog veša na 90 c, mašina stalno izbacuje sklopku osigurača, neznam u čemu je problem jer na pri pranju na 40c nemamo taj problem. Je li stvar mozda do grijača u mašini koji je mozda pregorio....? Inače smo podstanari u tom stanu pa neznam što cemo. Trebam stručnu procjenu i ponudu za popravak.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 31
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prizemlje. Dvije odvojene prostorije, prva je kupaona (ukupno 6,5 m2, za podno grijanje 3 m2), druga je kuhinja s dnevnim boravkom (ukupno 24,5 m2, za podno grijanje 16 m2). Dva termometra. Kuća je 10 godina stara, s dobrom toplinskom izolacijom. Trenutačno je napravljen estrih, na podno grijanje dolaze keramičke pločice.