Cijene usluga
Podno grijanje
Podno grijanje na struju

Koliko košta podno grijanje na struju?

 • 300500 HRK/m2
  Električno podno grijanje
Zatraži ponude

Provjerite informativne cijene za podno grijanje na struju. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.


Električno podno grijanje

 • 300500 HRK/m2

Električno podno grijanje sastoji se od električnih podnih mreža i folija, gdje su ugrađene električne cijevi koje emitiraju toplinu u prostoriju. U usporedbi s uobičajenim podnim grijanjem (na vodu), potrošnja energije je veća, ali se površina poda brže zagrijava električnim grijanjem. Podno grijanje je inače učinkovitije i stoga jeftinije od uobičajenog radijatorskog grijanja. Cijena se izračunava po kvadratnom metru i uključuje materijal i radnu snagu. Izvođači će vam za električno podno grijanje naplatiti od 300 HRK/m2 do 500 HRK/m2.

Zatraži ponude

Dobava i postavljanje električnog podnog grijanja

 • 500900 HRK/m2

Instalacija i polaganje električnog podnog grijanja ili mreže grijanja jednostavno je i brzo. Dovoljno je razviti grijaće prostirke i spojiti ih na električnu mrežu. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti ovog sustava grijanja. Navedena cijena uključuje dobavu materijala, ugradnju električne mreže grijanja, senzora i termostata. To uglavnom ovisi o korištenim materijalima i površini podnog grijanja. Prosječna cijena dobave i postavljanja električnog podnog grijanja je 700 HRK/m2. Raspon cijena je između 500 HRK/m2 i 900 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za podno grijanje na struju

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Novogradnja,Roh-bau instalacije vode. Strike I kanalizacije te unutarnjeg zbukanja zavrseni.Ako se cijena u ponudi moze odvojiti u 2 dijela tako da se u prom cijela narrate k9mpletni radovi tako da se mogu nastaviti radovi na estrihu ma pod I balkonima da cijevi I instalacija budu testirane pod tlakom,a da se vanjska jedinica upgrade naknadno (zbog cijene kostanja).Is to tako anima me dinamoka placenta ti. Moze li na rate koliko maksimalno I koje kartice primate I da li ima popusta za gotovinu I koliko iznosi?Koliko dajete garancije na izvrsene radove te koliko bi bila cijena za dizalicu topline I Koja je marka vanjske jedinice,te ponudu da solarnim rjesenjem za stan od kvadrata?

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U fazi smo kupovine starije kuće i kompletne adaptacije iste. Trenutno kuća nema nikakvo grijanje. Ima dvije etaže, svaka 90m2, zeljeli bismo maknuti stari parket, staviti podno grijanje, vodeno, i eventualno u kupaonice, na svakoj etazi jedna, dodatno staviti radijator. Na podno grijanje bi stavljali parket. Grijanje bi bilo plinsko. S obzirom da sam veći dio dana na poslu molim pozive u popodnevnim satima ili kontakt mailom.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 31
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prizemlje. Dvije odvojene prostorije, prva je kupaona (ukupno 6,5 m2, za podno grijanje 3 m2), druga je kuhinja s dnevnim boravkom (ukupno 24,5 m2, za podno grijanje 16 m2). Dva termometra. Kuća je 10 godina stara, s dobrom toplinskom izolacijom. Trenutačno je napravljen estrih, na podno grijanje dolaze keramičke pločice.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Izrada instalacije podnog grijanja prizemlja i potkrovlja sa ugradnjom izolacije i glazure. Visina izolacije u prizemlju = 8cm (eps ) ukupna visina sa glazurom 13.5cm. Ukupno grijana površina prizemlja (m2) Broj krugova grijanja u prizemlju 8 Visina izolacije u potkrovlju = 3cm (tvrdi tervol 30) ukupna visina sa glazurom 8.5cm. Ukupno grijana površina potkrovlja (80m2), Broj krugova grijanja u potkrovlju 8

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 57
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zanima me kakva je mogućnost postavljanja podnog grijanja u poslovnom prostoru prizemlja zgrade koja ima grijanje na toplanu. Poslovni prostor cca 57m2 sastoji se od dvije prostorije i za svaku od njih dolazi poseban račun za grijanje od HEP toplinarstva. Za mjesec dana idemo u postupak promjene keramičkih pločica u prednjoj prostoriji. Postoji li mogućnost postavljanja podnog grijanja samo u prednjoj prostoriji (obzirom da su računi za te dvije prostorije odvojeni) iako smo na toplani. Unaprijed zahvaljujem na ljubaznom odgovoru i ponudi. Srdačno,

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 67
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

U stanu u novogradnji, zgrada se tek počela gradit, bi željeli postaviti plinsko podno grijanje. U stanu je predviđeno plinsko etažno grijanje sa radijatorima ali mi bi kompletno izbacili radijatore i imali samo podno grijanje. Velika većina stana osim kupaonice ima parket (troslojni hrast). Stan je kvadrature 67 kvadrata. Kolika bi bila cijena postavljanja podnog grijanja za takav prostor te koliko to mijenja predviđeni projekt u kojem su radijatori po pitanju instalacija i sličnog? Hvala unaprijed na ponudi.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Renoviramo kuću. U stan u prizemlju želimo podno grijanje, uz kondenzacijski plinski kotao. Aktualni raspored prostorija vidi se u privitku 1. tlocrt, a dimenzije kuće u privitku prizemlje. Unutarnja visina stana je 2,60 m. Po mogućnosti htjeli bismo samostalno podno grijanje, s time da bi u spavaćoj prema ulici bio dodatni norveški panel jer mama živi na +26 stupnjeva pa neka si dogrije, u dnevnom električni kamin kao ukrasni element a i za dogrijavanje u slučaju potrebe, a u kupaoni električna lojtrica kao dodatno grijanje. Zajedno s grijanjem trebalo bi postaviti i kondenzacijski plinski kotao s potrebnim instalacijama i dimnjakom, dimnjak bismo htjeli izvesti podžbukno. Kotao bismo stavili u kupaonu iznad wc-a, a u hodniku u zidu, lijevo od ulaznih vrata ima mjesta za postavljanje priključaka za krugove grijanja. Odnosno, tko bude radio plinsku instalaciju, istu bi trebalo odvući i do kuhinje za plinsku ploču. Naravno, posao bi trebalo obaviti što je prije moguće. Stojimo na raspolaganju za daljnji dogovor, obilazak i sl.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Podno grijanje prostora i topla potrošna voda., za dva stana u visokom prizemlju i jednog stana na katu. Grijanje izvesti pomoću solarnih kolektora i dizalice topline (zrak-voda) sa spremnikom vode s dva izmjenjivača u podrumu. Izvest pripremu grijanja za poslovni prostor i apartman u podrumu. Nije potrebna sofisticirana automatika, osim nužne za zaštitu instalacije, a preferiram analogne termostate za namještanje temperatre. Zanima me ponuda za podno grijanje.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 9
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani Radi se o kupaonici od oko 9 m2.. Na podu se nalazi estrih i vjerujem da je izolacija dobra jer izvana je nova fasada te nova stolarija. Gledanjem u tlocrt u gornjem ljevom kutu nalazi se kada x pa vjerujem da ispod nje ne ide podno električno grijanje Molio bih Vas za ponudu sa svim potrebnim i montažom

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Novogradnja 4 prostorije ukupne površine 40m2, pretpostavljam 4 kruga podnog grijanja. Spaja se na postojeće centralno grijanje kao zasebni krug preko pumpne grupe i automatskog meš ventila. Pogon centralnog grijanja je plinski kondenzacijski bojler 24kw u kombinaciji sa peći na kruta goriva 35kw. Molim ponudu! Hvala