Cijene usluga
Podno grijanje
Podno grijanje

Koliko košta podno grijanje?

 • 4501.300 HRK/m2
  Podno grijanje na vodu
 • 300500 HRK/m2
  Električno podno grijanje
Zatraži ponude

Trebam.hr već dugi niz godina prati kako se kreću cijene za podno grijanje i koliko koštaju implementirani projekti naših klijenata. Za vas smo prikupili približne cijene koje će naplatiti izvođači.


Podno grijanje na vodu

 • 4501.300 HRK/m2

U podnom grijanju na vodu toplina dolazi iz vode koja prolazi kroz cijevi ispod estriha. Podno grijanje zagrijava se sporije od radijatorskog, ali je učinkovitije i jeftinije od uobičajenog radijatorskog grijanja. Cijena je izračunata po kvadratnom metru. Podno grijanje na vodu bit će potrebno platiti između 450 HRK/m2 i 1.300 HRK/m2.

Zatraži ponude

Električno podno grijanje

 • 300500 HRK/m2

Električno podno grijanje sastoji se od električnih podnih mreža i folija, gdje su ugrađene električne cijevi koje emitiraju toplinu u prostoriju. U usporedbi s uobičajenim podnim grijanjem (na vodu), potrošnja energije je veća, ali se površina poda brže zagrijava električnim grijanjem. Podno grijanje je inače učinkovitije i stoga jeftinije od uobičajenog radijatorskog grijanja. Cijena se izračunava po kvadratnom metru i uključuje materijal i radnu snagu. Izvođači će vam za električno podno grijanje naplatiti od 300 HRK/m2 do 500 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za podno grijanje

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 170
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o kući katnici svaki kat po 85 m2, ukupno m2, peć na drva posebno u podrumu koji postoji.Planiram postavljanje podnog grijanja u cijeloj kući ;kupaonica,kuhinji,dnevnom boravku i spavaćim sobama ,novogradnja . Radove bih započeo krajem prvog /početkom drugog mjeseca. Hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, terasa ugostiteljskog objekta! Pergola tenda i ostakljavanje kaljenim staklom sa kliznim stjenama. dimenzije su 9,5*6metara. Trebamo adekvatan sustav podnog grijanja na struju . Postojeća podloga je betonske kocke i asfalt a željena podloga su keramičke pločice! Opcija sa čupanjem kocki van ili podizanjem nivoa podloge! Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovanje, ja sam kupio kucu sa vec postavljenim trakama u podu "Calor System" Na zalost, bivsi vlasnici nikad nisu dovrsili podno grijanje. Meni treba "druga faza"tj. transformatori i termostati da se ugrade. 1. Transformator 22V/60VA sa postoljem i priključnim klještima kom 3 2. Transformator 30V/60VA sa postoljem i priključnim klještima kom 1 3. Elektronski podesivi termostat sa sondom kom. 4 x Molim Vašu ponudu putem maila jer trenutno nisam u Hrvatskoj. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molio bih da u ponudu ukupni trošak izvedbe svih potrebnih aktivnosti za izvođenje podnog grijanja. Potrebni materijal nije nabavljen, te u ponudi ujedno molim okvirnu specifikaciju (te naziv proizvođača) potrebnog materijala (cijevi, stiropor itd.). Radi se o obiteljskoj kući, neto površine m2, sa stambenim prizemljem i stambenim potrovljem. Projekt strojarskog grijanja je razdrađen te ga je moguće dobiti na uvid u sljedećoj fazi.Sada je roh bau faza,betonska podloga. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 45
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Dobar dan, na proljeće krećemo u adaptaciju stana od 72 m2, za glavno grijanje smo odabrali sobnu peć na pelete ali bi postavili i el. podno grijanje u prostorije u kojima više boravimo ( sve osim spavaćih soba ). Sve prostorije će biti u keramičkim pločicama. Molim Vašu ponuud. Hvala i lijep pozdrav.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, adaptiram stan od kvadrata,stan se nalazi u obiteljskoj kući u Kaštel Kambelovcu,trenutno se izvodi estrih...ali bi prije postavljanja keramike postavio el.podno grijanje u kupatila, kuhinju i hodnik. Pločice bi bile u istom stanu. Razvodna kutija je blizu, ali niej problem ako treba još nešto izbušiti da bi se lakše provelo. Grijanje bi bilo još klime uređaji tako da bi podno bilo samo dodatno. Molim Vašu ponudu, lijep pozdrav.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, podno grijanje se postavlja u estrih ispod kojega je 2 cm termoizolacije i plastična folija. Prostorije je dugačka 10 metara i prosječno široka 3,5 m. Prostorija se od sjevera prema jugu dijeli u tri korisničke zone; kuhinja, trpezarija i na južnom sunčanom kraju dnevni boravak (trosjedi i fotelje). Grijanje se ugrađuje u dijelu trpezarije i boravka. Da li grijanje instalirati kao dvije odvojene zone sa zasebnim termostatima; jedna zona trpezarija, druga zona dnevni boravak. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 34
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, postaviti ćemo spremnik za plin u vrtu.Grijanje,topla voda i kuhanje -plin.Trebala bih i ponudu postavljanja podnog grijanja za malu obiteljsku kuću u Škalnici,Prim-goranska županije.Unutrašnjost kuće je cca 34 m2,kuhinja i dnevni boravak,spavaća soba i kupaonica(paprket-seljački pod,kuhinja i kupaonica pločice). Zahvaljujem

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o dvoetažnom stanu. Kotlovnica bi bila smještena na prvom katu u ostavi (peć ili u ostavi ili u dnevnom boravku, bojler u ostavi). Podno grijanje je na skici označeno crveno, a termostati plavom. Na prvom katu za kuhinju, dnevni i hodnik bi bio jedan termosta, a za wc drugi termostat. U potkrovlju bi svaka soba imala zaseban termostat, a wc,hodnik i gard svoj termostat.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, planiramo na ljeto postaviti podno grijanje u spavaću sobu vel.4x5m; trenutno grijanje je putem radijatora. Laminat je postavljen. Slijedeće godine idemo u renoviranje pa me zanima izvedba, što je potrebno i koliko traje izrada. Ukoliko cijena bude prihvatljiva možda se odlučimo na postavljanje u cijeli stan od cca m2. Hvala