Cijene usluga
Elektroinstalacije
Pametna kuća

Koliko košta pametna kuća?

 • 3801.200 HRK/m2
  Pametne instalacije
Zatraži ponude

Koliko ćete platiti pametnu kuću? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.


Pametne instalacije

 • 3801.200 HRK/m2

Pametne instalacije omogućuju nam daljinsko upravljanje uređajima instaliranim u našim domovima. Instaliramo ih tijekom gradnje ili obnove: u električni ormar (razdjelnik) u kući ili stanu ugrađujemo posebne regulatore koji su električnim žicama (kabelima) povezani s potrošačima u kući (u slučaju gornje cijene iznad svjetla, grijanje, klimatizacija i rolete). Cijena ovisi uglavnom o tome nad koliko uređaja želimo imati nadzor. Izvođači će vam za pametne inštalacije naplatiti od 380 HRK/m2 do 1.200 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za pametne kuće

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Hitno tražim električara koji bi pomaknuo priključak u kuhinji za napu i utičnicu za 60 cm. I instalirao nove utičnice za sušilicu i perlicu u kupaonici. Ako ima tko slobodan ponedjeljak 12.11 ili utorak prije podne 13.11. neka se slobodno javi. Kvart Retkovec, slobodno me kontaktirati na mobitel. Lijep pozdrav

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zamjena starog tipa keramičkih osigurača (ima ih trenutno osam) za automatske osigurače s pločom te provjera ispravnosti i popravak 2 utičnice (u jednoj nema struje, a u drugu kada se priključi više trošila, pregori osigurač (danas su nam spajali VIP - TV, telefon internet i kada se uključio TV prijamnik, osigurač je iskočio). Najljepša hvala na ponudama, Lijep pozdrav

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam postavljanje 3 fenjera na ulazu u kuću , na dva mjesta je već probijeno, a na trecem treba probiti kroz stiropor fasadu 8cm. U kući bi LED žarulje zamijenili plafonjerama U jednoj sobi napravit rasvjetno mjesto na zidu ili plafonu Također treba skinuti jednu utčnicu i staviti 2 na to mjesto. Molim ponudu, Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, adaptiram staru kuću na 4 etaže, svaka ima otprilike 23m2 površine. Na bočne zidove bih stavio rasvjetna tijela, treba razvući struju i postaviti rasvjetu. Volio bih da kad dođete pogledati date neku svoju ideju kako bi to najbolje funkcioniralo jer na stropove ne bih stavljao. Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Projekt koji šaljem obuhvaća izvedbu kompletno nove elektroinstalacije jake i slabe struje u stanu površine ca. 74 m2. U prilogu šaljem troškovnik, nacrte i jednopolnu shemu. Cijena se, suprotno troškovniku, može izraziti i prema broju izvodnih mjesta. Lokacija Badalićeva ulica,Zagreb. Hvala Pozdrav

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, riječ je o stambenom objektu. U prilogu su tlocrti trenutnog projekta. Radi se točan raspored trošila i utičnica/prekidača/rasvjete ali neće puno odstupati od trenutnog. U ponudi predvidite priključak za tv/internet u svakoj prostoriji te gromobran koji nije u projektu (trakasti ili prstenasti u dvorištu). Ukoliko nudite i radove i materijal navedite od kojeg proizvođača.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Postavljanje voda za uzemljenje od glavnog ormara do 23 stana u zgradi cca m. Postavljanje kabela za telefon i portofon od prizemlja do svakog stana cca m. Vodovi se stavljaju u plastične kanalice. Ponuda ne treba uključivati spajanje instalacije u stanovima nego samo dovod do stana. Ponuda treba sadržavati izradu projekta uzemljenja i ispitivanje. Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o adaptaciji apartmana od 50m2-Malinska,otok Krk. Potrebno ustemavanje nove kutije za osigurace i provodenje kablova za prdesoblje,kupatilo,kuhinju,sobu, dnevni boravak(prekidaci i uticnice) . Dio sobe i cijela kuhinja je knauf pregradni zid,ostalo cigla. Rasvjeta ostae na pozicijama i jos se nadodaju neke pozicije. Saljem vam orijentacijski plan. Tocne pozicije uticnica i prekidaca nemogu sa sigurnoscu jos odrediti ali bilo bi ih otprilike 40 kom. I recimo 5 pozicija rasvjeta. 1 kat ostaje trenutno nesaniran pa se ta instalacija treba ponovno aktivirati u novoj razvodnoj kutiji . Priprema praznih šlauha samo do 1 kata. Materijal dolazi od mene! Treba mi samo pouzdan i pedantan elektricar koji moze to kvalitetno odraditi. Pocetak radova prva polovica veljace. U slucaju jos kakvih nejasnoca slobodno me kontaktirajte telefonom ili mailom. Hvala.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radi se adaptacija starih instalacija, na nekim mjestima postoje kanali, drugdje je potrebno vaditi i stavljati stare. Radi se o zgradi iz 60-ih pa će valjda biti jasno. U privitku tlocrt sa ucrtanim utičnicama (u kupaonici dodati još jednu za veš mašinu..). Nisam navodio prekidače za struju, eventualno bi trebalo zamijeniti utičnicu u kuhinji (pali se iz hodnika) te napraviti opciju da se na jednom kraju hodnika može paliti i gasiti (kao i na početku hodnika). Ne znam da li sam nešto preskočio, npr. nisam stavljao onu 'hotelsku' opciju da kod uzglavlja bračnog kreveta bude prekidač za glavno svjetlo. Nisam stavljao ni novi raspored svjetla na stropu, ostao bi postojeći, uz eventualno neke dodatke, ali tu nismo sigurno da li ćemo ići u rušenje stropa i stavljanje knaufa, tada su opcije za svjetlo beskonačne odnosno mogli bismo stavljati dodatne 'žarulje'. Nisam stavljao ni žicu za Internet, koja možda ne bi bila na odmet da bude i u ostalim sobama. Ne znam da li je to vezano uz vaš dio rada ali antenski kabel je vidljiv u dnevnoj, nisam siguran da li postoji u drugim sobama, u slučaju da će jednom biti postavljen TV u nekoj od tih soba (za sada nemamo taj plan, ali nikad se ne zna, bar u maloj/dječoj sobi možda). Molim ponudu. Hvala.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, U stanu, u stambenoj zgradi, potrebno u dogovoru s naručiteljem nabaviti i izmjeniti rasvjetna tijela - LED plafonjere - 12 kom. , ugraditi nova tipkala, popraviti par utičnica. Izdavanje računa je obvezno zbog bezgotovinskog plaćanja. Voltino naselje, Zagreb. Najljepša hvala.