Pro Tronik Sistemi d.o.o.

Petrijanec
Adaptacija kupaonice, Dizalice topline, Elektroinstalacije, Klima uređaji, Montaža centralnog grijanja, Montaža namještaja, Peći, Plinske instalacije, Solarno grijanje, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2021
5,0
12 ocjena

12 ocjena za tvrtku Pro Tronik Sistemi d.o.o.

Ocjene

5,0
Karmen P. , prije 10 mjeseci

Za montažu klima uređaja sam odabrala firmu Pro Tronik Sistemi. Sve je odlično napravljeno. Preporučavam.

5,0
Sanja D. , prije 1 godinu

Izvođač je u kratkom roku otklonio kvar, pedantno je obavio posao, nazvao je dan kasnije da provjeri ispravnost. Cijena rada nije odstupala od predviđene i dogovorene. Bravo za Pro Tronik Sistemi.

5,0
Nevenka R. , prije 1 godinu

Pro Tronik Sistemi d.o.o. Odličan! Došao na vrijeme, stručan, ljubazan i drži se epidemioloških mjera. Zasta nemam nikakav prigovor. Prezadovoljna sam.

5,0
Mihael B. , prije 17 dana

Bili su odlični.

5,0
Mtč T. T. D. Š. , prije 26 dana

Jako sam zadovoljan.

5,0
Sanja P. , prije 26 dana

Profesionalno, brzo.

5,0
Ana H. , prije 6 mjeseci

Pro Tronik Sistem d.o.o. je stručna firma koja se ističe kvalitetom i ljubaznošću.

5,0
Josip S. , prije 9 mjeseci

Sve je super napravljeno.

5,0
Katarina Š. , prije 10 mjeseci

Jako je sam zadovoljna i sve je bilo u redu. Pedantno odrađeno. Stvarno svaka čast.

5,0
Filip N. , prije 10 mjeseci

Odrađeno je sve kako je dogovoreno prije roka.

Prikaži više

Usluge: Prijenosne klime, Klime, Multi split klima, Pokretna klima, Inverter klima, Montaža klime, Ugradnja klime, Klima uređaj, Servis klime

Drugi izvođači u blizini mjesta Petrijanec

Druge usluge u Varaždinu i okolici

Nedavni upiti

Montaža klima uređaja

Nadžbukna montaža i instalacija klima uređaja (multisplit, Diakin, Mitsubishi, LG, Samsung, ...) za 3 prostorije (21.3qm, 10.8qm 13.5qm) u stanu. Zidna montaža vanjske jedinice na balkonu, unutrašnje jedinice (sa WLAN modulom) na zidovima u sobama ispod stropa. Udaljenost unutrašnjih jedinica od vanjske: ca. 2m, 8m, 11m)

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 100 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 3
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Želim kupiti 3 klima uređaja sa dvije ili 3 spoljne jedinice i 3 unutrašnje jedinice. Potrebna mi je i montaža na kući koja se nalazi u Vignju. Objekat ima dva sprata i potkrovlje. Prizemlje ima 52 m2. Prvi sprat 36 m2. Potkrovlje 22m2. U prizemlju je potreban zaseban klima uređaj. Potkrovlje i prvi sprat mogu imati jednu vanjsku jedinicu i dvije unutarnje , a mogu biti i svaka za sebe sa dvije spoljne jedinice , u zavisnosti od preporuke i ponude.

Montaža klima uređaja

Poštovani, molio bi vas okvirnu ponudu za ugradnje klima prema kvadraturama prostorija (po vašoj preporuci). Klime trebaju imati što bolji energetski razred i imati mogućnosti hlađenja i grijanja. Stan je na 7 katu nebodera i već postoji vanjska klima jedinica koju treba ukloniti i postaviti novu. Na loggiama će se nalaziti pvc ispuna 6cm sastrane kako bi cijevi prošle. Stan je u procesu renovacije.

Montaža klima uređaja

ovo je trenutno stanje 2 sobe imaju svaka klimu i spojene su na jednu vanjsku jedinicu (na drugom kraju stana na balkonu) dnevni boravak ima svoju klimu koja je spojena na zasebnu vanjsku jedinicu na balkonu kako bi htio zatvoriti balkon trebao bi postaviti vanjske jedinice s vanjske strane zgrade kupljene su nove klime uz sobe tako da postojeće bi trebalo ukloniti i postaviti nove umjesto njih u privitku je slika

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 55 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas ponude za nabavu i montažu multi-split (x 2) klime na lokaciji Maksimir, ZG. Snage oko 2.1 + 3.5 KW (kvadratura je 20+35 m2), inverter, R32. WiFi nije bitan. Poželjno Midea ili Vaillant, ev. Haier ili slično. Samo ovlašteni izvođač sa potvrdom jamstva dolazi u obzir! Prije svega svakako treba pregledati da li je uopće moguća ugradnja kako je zamišljeno. U prilogu je idejni tlocrt i par slika, evo još nekih informacija: - Treba demontirati staru klimu, zbrinjavanje nije potrebno; - Potreban je proboj vanjskog zida (sa lođe); - Nova vanjska jedinica bi išla na poziciju stare vanjske - unutar lođe, na visini 2 m; - Unutarnje jedinice bile bi udaljene cca 6 m od vanjske, instalacije vjerojatno nadžbuknom kanalicom. Montirale bi se iznad sobnih vrata, s obje strane istog zida,""leđima"" jedna na drugu (zid je 12 cm). Slabija ide u nišu između stropa i police. (Pozicija/instalacija stare unutarnje se neće koristiti) - Odvode kondenzata treba spojiti na postojeći podžbukni odvod na lođi; Unaprijed hvala, LP K.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 80 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 4
 • Broj unutarnjih jedinica: 4
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

trenutno sam u fazi kompletnog renoviranja prizemne obiteljske kuće na Petrićima u Zadru. Planiram ugradnju klima uređaja. Zainteresiran sam za ugradnju tri unutarnje jedinice manje snage, cca 2,5 Kw za spavaće sobe ( 10m2), i jedne veće, minimalno 5 Kw za DB, kuhinju i blagovaonicu ( 50m2). U sobama su klime osnovno grijanje , dok je u DB velika klima pomoćno grijanje. Zanima me opcija sa što manje vanjskih jedinica (max 2 komada). zanimaju me kvalitetniji uređaji ( Daikin, Mitsubishi). Molio bi vas ponudu uređaja sa ugradnjom. Ugradnja instalacija bi bila potrebna pretpostavljam u studenom ili prosincu, a uređaja početkom iduće godine, nakon završetka fasade. Objekt će biti sa kompletno novom stolarijom, fasadom i izolacijom krova.

Servis klima uređaja

Radim neku preinaku stare , ispravne prijenosne klime. Ona je već rastavljena. Plin nije ispušten. Treba zamjeniti dvije fiksne cu-cijevi, (označene na fotki) sa dvjema fleksibilnim dužine oko 1 m. Dakle, odrezati stare cijevi, zalotati odgovarajuće holendere na koje se pričvrste fleksibilne cijevi. I napuniti plinom. Plin je RC, količina 0,52 kg. Molim ponudu na mail sa cijenom.

Montaža klima uređaja

Poštovani! Trebam montažu nove klime Airwell 3,5 kW kojoj bi se unutarnja jedinica montirala odmah uz vanjski zid na kojem bi s druge strane bila vanjska jedinica. Ujedno, obzirom sam nedavno kompletno preuređivala tu prostoriju, kabel od struje za vanjsku jedinicu je već provučen na vanjsku stranu (odrađeno od strane ovlaštenog električara). Zanima me kolika bi bila cijena montaže i u kojem roku bi mogli doći na montažu. Lijepi pozdrav!

Montaža klima uređaja

Radi se adaptacija stana i treba premjestiti cijev koja spaja unutarnju i vanjsku jedinicu. Vjerojatno bi se trebalo obaviti u dva dolaska. Prvi put da se demontira i isplanira gdje će kasnije cijev prolaziti kako bi stolari i zidari napravili u skladu s tim planom te nakon završenih zidarskih radova postaviti cijev. Sama vanjska i unutarnja jedinica se ne bi micale. Dodatno bi trebalo obaviti servis / čišćenje / punjenje klime ovisno o ustanovljenom stanju nakon montaže. Molim kontakt mail-om

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 75 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Planiram kupnju i montažu klima uređaja za prostor od nekih 70-80m2. Klimu bi postavio u hodnik kako bi se osjetila u svim prostorijama pa pretpostavljam da bi bilo poželjno da je neke srednje snage, odnosno nešto jače 5.1kw i više Za klimu sam spreman izdvojiti 6-7 tisuća kn plus ugradnja. Postoje 2 potencijalna mjesta ugradnje pa bi bilo najbolje da netko stručan kaže koje bi bilo bolje.