Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kada su mi ugrađivali klima uređaj nešto su zbrljali i morali su rezati cijevi. Da bi to učinili otvorili su rupu u fasadi cca 30×20 cm. Debljina fasade od opeke do završnog sloja je cca 8 cm (stiropor) Zanima me da li postoji mogućnost da se na fasadi napravi "šlic# u koji bi se ugradila kanalica od klima uređaja (debljine cca 4,0 cm), te nakon toga da se šlic prekrije stiroporom i izvede se završni sloj fasade.
Fasade, Fasade
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Želim postaviti fasadu s kamenom vunom debljine 10 cm, mislila sam na Rofix sustav. Radi se adaptacija obiteljske kuće na kat i s povišenim potkrovljem, mijenja se i stolarija, a želimo i staviti ovu vrstu izolacije na cijelu kuću, s tri strane. Četvrta strana naslanja se na kuću susjeda. Molim Vas da u ponudi odvojeno navedete troškove rada i troškove materijala. Početi bi trebalo što je prije moguće. Htjela bih znati i vremenski koliko bi trajali radovi. Naznačila sam 1-3 mjeseca, ali naravno, što prije to bolje. Za sve daljnje informacije dostupna sam e-mailom i telefonom.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zadar
Zadar
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 135
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Većinom se radi samo farbanje zidova u bijelu boju. Na nekim mjestima (cca 10 m2) je potrebno ostrugati boju. Na svih m2 je potrebno staviti impregnaciju. Osim toga potrebno je otvoriti 3 rupe za zrak (u 3 prostorije) i staviti zaštitnu rozetu. U ovu kvadraturu je uključena i površina 4 vrata i 3 prozora (ali majstori koliko sam shvatio sve to uračunavaju u površinu za farbanje). Prethodno farbanje je bilo prije 3 godine. Zadnju godinu je stan bio zatvoren pa je na nekim mjestima (tih 10 m2) povukao vlagu pa se boja oljuštila sa zidova. Zato je potrebno sve ponovo farbat i tih 10 m2 gletati. S obzirom da su prostorije pregrađene knaufom potrebno je u vrhu povući malo silikona na spojevima (cca 10 m).
Podne obloge, Parketari - Lipik
Lipik
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 16
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
LIPIK, sanacija poda u spavaćoj sobi 16m četvornih! - izvedba betonske glazure 3-5cm debljine 16m četvornih - hidroizolacijski premaz betonske glazure resitol smjesom ili sl. - ljepljenje grijanim postupkom varene ljepenke V3 - montaža laminatne podloge 6mm - kompletan materijal u nabavci investitora Građevinski objekt nalazi se u gradu Lipiku, molim dostavite mi ponudu vaših ponuda na navedeni e-mail! S štovanjem Vas pozdravljam!
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Osijek
Osijek
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 20
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Nakon propuštanja krova uslijed velikih vremenskih nepogoda došlo je do oštećenja boje na zidovima (vlaga) te ružnih fleka na stropu i zidovima. Kako prije toga treba sanirati i krov, stavili smo odgodu radova za mjesec dana. U privitku vam šaljemo fotografiju oštećenog zida. Trebalo bi pogledati cijeli stan pa se dogovoriti što je najbolje napraviti
Suha gradnja (knauf), Knauf - Osijek
Osijek
Površina (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Krov je podaskan sparopropusnom folijom. Ima 18 rogova 10x12 cm. Razmak 86 cm. Dužina rogova 5 m. Potrebno je postavigi izolaciju 12 cm + preko svega 5 cm, cd profile na sidra, parnu branu, i završno rigips ploče. Nema stropa. Radi se do vrha krova. Ukupna površina m2. Osim toga treba napravifi prezide ukupno 70 m2 s 4 otvora za vrata. Radi se s profilima uw 75 i cw 75, između je izolacija i s obje strane rigips sve završno s gletanjem. Zanima me cijena samo ruku a može i s vašim materijalom. Ne smije biti staklena vuna koja je zabranjena.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, U kuhinji je potrebno sastrugati staru boju,a površina koju je potrebno sastrugati i obojati iznosi oko 3 kvadrata. U kupaonici je potrebno sastrugati,obojati i pošpricati sredstvom protiv plijesni strop koji iznosi oko 2 kvadrata. Također je potrebno zatvoriti rupu u fasadi kod prozora. Za početak radova bi bilo najidealnije kad je prvi majstor dostupan. S poštovanjem,
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pad žbuke sa strupova u 2 kupaonice i dnevnom boravku. Zidovi u od vlage (koju smo na terasama i krovu svojevremeno dijelom sanirali urušeni na pojedinim mjestima...(dnevni boravak, spavaća soba, kupaonice...). nakon svega potrebno i farbanje zidova. Stan je na vrhu zgrade. Zagreb, 2 gajnički vidikovac 48, 2 kat, vrh. Molim da nam se javite od srijede jer nećemo biti u Zagrebu.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rušenje jednog knauf zida 4x2.6m. Izvedba dva knauf zida, jedan 4x2.6m i drugi 3.6x2.6m. U jednom zidu otvor za vrata 70\cm, u drugom otvor za prozor 80\40cm. Može sa ugradnjom prozora i vrata. Svi zidovi su dvije ploče sa svake strane. Radovi koje ne ukljucivati u cijenu su postavljanje struje i odvoz šute. Sav materijal ja dobavljam.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 20
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu na Knežiji u kojem živim trenutačno imam radove. Promijenio sam neki dan prozore, a krajem sedmog mjeseca promijenit ću i sobna vrata. Prije nego što promijenim sobna vrata, htio bih promijeniti laminat u hodniku, blagovaonici i kuhinju, što ima oko 20 kvadrata. Kasnije bih brusio u lakirao parket u drugim sobama (ali to kasnije).


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu