NEO Projekt d.o.o.

Zagreb
Dizalice topline, Elektroinstalacije, Klima uređaji
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Broj zaposlenih
5,0
9 ocjena

9 ocjena za tvrtku NEO Projekt d.o.o.

Ocjene

5,0
Ivona A. , prije 6 mjeseci

Komunikacija, stručnost, izvedba radova, ljubaznost, jednostavnost, susretljivost- sve top. Dogovorena i daljnja suradnja. Sve pohvale i preporuke dečkima iz NEO Projekt d.o.o.

5,0
Hrvoje H. , prije 9 mjeseci

Izuzetno ljubazni, susretljivi, kvalitetno izvedeni radovi, stručni, daju dodatne savjete, jednostavni za suradnju.

5,0
Ivana G. , prije 3 mjeseca

Sve su dobro odradili.Zadovoljna sam.

5,0
Ines R. , prije 3 mjeseca

Brzi, simpatični i efikasni.

5,0
Anton J. , prije 8 mjeseci

Dečko je bio super, odrađeno sve kako smo se i dogovorili.

5,0
Nenad S. , prije 8 mjeseci

Sve je bilo super. Preporučavam Neo Projekt.

5,0
Ines P. , prije 8 mjeseci

Jako sam zadovoljna sa uslugom, komunikacijom i brzinom! Sve pohvale!

5,0
Ana-Marija S. , prije 9 mjeseci

Jako sam zadovoljna sa uslugom. Preporučujem!

5,0
Kruno Š. , prije 9 mjeseci

Sve je bilo jako dobro i brzo odrađeno.

Usluge: Multi split klima, Električne instalacije u kući, Toplinska pumpa voda voda, Visokotemperaturna dizalica topline, Dizalica topline zemlja voda, Dizalice topline, Pokretna klima, Servis klime, Dizalica topline zrak voda, Toplinska pumpa zrak voda, Ugradnja klime, Klime, Dizalica topline voda voda, Elektroinstalacije, Električar, Prijenosne klime, Elektroinstalater, Klima uređaj, Inverter klima, Toplinske pumpe, Montaža klime

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Grijanje i priprema potrošne tople vode

 • Način grijanja: Radijatori, Podno grijanje
 • Površina objekta ili prostora (u m2): 100
 • Montaža dizalice topline: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

stan m2 visina stropa 2,8 m izoliran plafon 10 cm vuna , vanjski zidovi izolacija 5 cm stak. vuna pa knauf ploće ali izolacija s unutarnje strane, fasada betonska nova, nema toplinske izolacije. Temperatura zimi prosječna 7 stupnjeva cel. Stan je u centru Rijeke, Trenutno se grijem na drva i po zimi potrošim max 3 metra drva. ali sada grijem samo 50 m2 stana želim sistem za cijeli stan. Molim korektne ponude.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebalo bi zamijeniti stari ormaric sa osiguracima sa novim. Trenutno su ugradjeni stari keramicki osiguraci a plan nam je zamijeniti ih sa onim preklopnicima. Na ormaricu je montiran i limitator te izvodjac radova mora imati odobrenje od HEP-a da moze ukloniti plombu i nakon zavrsetka radova ponovo istu postaviti te izvjestiti HEP o promijeni iste.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

grebački nevisnu koristi tovrenu tvornicu Jedinstvo kulturne programe. Instalacije su industrijske, djelomično adaptirane tokom godina. Zgrada ima svoju trafostanicu koju održava Hep. 1) je detektirati i ukloniti izvor nekoliko kvarova. Ne radi jedna fa, jedan noviji razvodni ormar ne radi. 2) Ugradnja dva vanjska reflektora i popravak razvodne kutije i jednostrukih kablova 3) U djelu dvorane planira se uvesti grijanje na struju te je potrebno napraviti nadžbukne iinstalacije i - potrebna ponuda

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan se sastoji od sobe, dnevnog boravka, kupaonice, kuhinje i hodnika. Kutija sa osiguračima je nova i nalazi se u hodniku. Potrebno je povući nove kablove u sve prostorije. Kablovi mogu ići po stropu jer se kasnije spuštaju stropovi. Oko 10 rasvjetnih tijela i 20 utičnica. Izmjenični prekidač samo za hodnik.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zanimam se za DAIKIN KLIMA UREĐAJ FTXJ50MW/RXJ50M R-32. Dolazim iz Slovenije a imam apartman u Staroj Novalji na Pagu. Dali mi možete poslati predračun za ovu klimu sa Wi-Fi modemom i za ugradnju. Ugradnja vršila bi se na mjesto na kojem je već ugrađena klima od LG koju je treba skinuti. Montaža se vrši u 3. katu ali nema prostora za dizalicu, tako da je potrebno kompresor spustiti iz krova. Za sva dodatna pitanja sam vam dostupan. Srdačan pozdrav

Grijanje i priprema potrošne tople vode

 • Način grijanja: Radijatori, Podno grijanje
 • Površina objekta ili prostora (u m2): 140
 • Montaža dizalice topline: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Rekonstrukcija obiteljske kuće u kojoj planiram ugraditi dizalicu topline. Dizalica topline treba grijati, hladiti i pripremati toplu vodu za prizemlje (cc55 m2), kat cc55m2, i potkrovlje cca 30 m2. U prizemlju se planira ugraditi podno grijanje dok se za kat i potkrovlje planira radijatorsko grijanje. U privitku dostavljam nacrt planirane rekonstrukcije u pdf.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam prebaciti brojilo sa stare kuće prizemnice, na privremeno brojilo gradilišta. Dakle, trebam električara koji će napraviti pripremu/spajanje osigurača, priključnica u RO gradilišta itd. (što sve treba), dati mi specifikaciju potrebog materijala koji moram kupiti te potom dati mi potvrdu o uporabi. el. instalacije, izjavu o završnom pregledu i ispitivanju i bilo koju drugu potvrdu ili slično što traži HEP radi izmještanja postojećeg brojila na brojilo gradilišta.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, potrebna mi je kompletna rekonstrukcija strujnih instalacija u stanu od metara kvadratnih. Svaka od 4 sobe trebala bi imati 2- 3 osiguraca (jedan od njih od 20A za velike potrosace - strujne grijalice). Jos bi trebala 8 takvih od 20A za jaca trosila (sparet, frizider, perilica za sude i ves, strujni i plinski bojler, itd.). Nesto slabijih od 16A jos 6 komada. Dio strujnih zica bi vjerojatno stao u postojece kanale, a za dio bi trebalo raditi nove. Imam staru instalaciju od svega nekoliko osiguraca i gotovo na svakom od njih je spojeno previse uticnica (cak i 9 komada). Jos novina: a) jos bi postavila zidnu rasvjetu u hodniku gdje je nije niti bilo b) u velikoj Zoranovoj sobi bi se na zidu izmedu dva prozora u donjem dijelu postavila nova uticnica koja nikada nije bila c) rasvjeta u WC-u bi sa stropa bila spustena na zid iznad vrata Trebalo bi postaviti i 2 fidovke. U privitku vam saljem nacrt postojecih uticnica, saltera i rasvjetnih tijela, te jos jedan nacrt rasporeda strujne mreze Lijep pozdrav. S postivanjem /98-50-

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani! Trebam ponudu za klima uređaj za 2 stana podjednake kvadarature 55m2. Htjela bih samo jednu unutarnju jedinicu po stanu u dnevnoj sobi od 20m2 koja je povezana sa 2 sobe i kuhinjom . Htjela bih klimu samo za hlađenje A+++ ili A++ energetskog razreda. Stanovi su dio obiteljske kuće 1 kat potkrovlje. Trebala bih i ugradnju. Vanjske jedinice bi se po mogućnosti postavljale na zid s krova.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 65
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zivim u stanu, klima uređaj bi bio u dnevnom boravku (koji je povrsine cca 15ak kvadrata) usmjeren prema hodniku i sobama, sa zeljom da naravno ohladi ili zgrije cim vise prostorija, a vaznija mi je funkcija hlađenja. Vanjska jedinica moze stajati odmah sa druge strane zida tj na balkonu. Zbog postojece karnise uz koju bih htjela da se postavi klima, zeljela bih da je uređaj cim manji, jer je 80cm slobodnog prostora do zida. Molim Vas ponudu, hvala!