Cijene usluga
Elektroinstalacije
Elektroinstalaterski radovi

Koliko koštaju elektroinstalaterski radovi?

 • 50150 HRK/m2
  Izrada električnih instalacija
Zatraži ponude

Hoće li vam uskoro trebati elektroinstalaterski radovi? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.


Izrada električnih instalacija

 • 50150 HRK/m2

Navedena je okvirna cijena za izvedbu električne instalacije (gruba i fina instalacija) po četvornom metru. Izvedba električnih ožičenja uključuje bušenje i probijanje zidova te polaganje kabela, ugradnju električnih ormara s osiguračima i fine instalacije poput ugradnje utičnica, prekidača, svjetala i ostalih električnih uređaja. Cijena ovisi o broju električnih elemenata, veličini zgrade, ugrađenim materijalima itd. Izradu električnih instalacija ćete u prosjeku platiti 100 HRK/m2.

Zatraži ponude

Montaža novog el. ormarića s ugradnjom automatskih osigurača i FID sklopkom

 • 2.0003.000 HRK

Instalacija električnog ormara potrebna je prije početka građevinskih radova jer većina radova zahtijeva ispravnu električnu instalaciju. Dakle, već u fazi grubih građevinskih radova potrebno je ugraditi kabele i građevinski električni ormar. Električni ormar ima sve mjerne i zaštitne uređaje (osigurače) i glavne prekidače koji pomažu u kontroli električnih instalacija i sigurnosti vašeg doma. Cijena ovisi o kabelima, broju utičnica, površini zgrade i slično. Za montažu novog el. ormarića s ugradnjom automatskih osigurača i FID sklopkom ćete platiti od 2.000 HRK do 3.000 HRK.

Zatraži ponude

Pametne instalacije

 • 3801.200 HRK/m2

Pametne instalacije omogućuju nam daljinsko upravljanje uređajima instaliranim u našim domovima. Instaliramo ih tijekom gradnje ili obnove: u električni ormar (razdjelnik) u kući ili stanu ugrađujemo posebne regulatore koji su električnim žicama (kabelima) povezani s potrošačima u kući (u slučaju gornje cijene iznad svjetla, grijanje, klimatizacija i rolete). Cijena ovisi uglavnom o tome nad koliko uređaja želimo imati nadzor. Izvođači će vam za pametne inštalacije naplatiti od 380 HRK/m2 do 1.200 HRK/m2.

Zatraži ponude

Montaža novih plafonjera

 • 6040 HRK

Plafonjere imaju i funkcionalnu i estetsku vrijednost. Svjetla ćete najlakše pričvrstiti na strop zidnim umetcima i kukama s navojem. Ako posao radite sami, prije početka rada isključite struju i provjerite ima li ožičenja na mjestu na kojem želite bušiti. Cijena ovisi o vrsti rasvjete, broju svjetiljki i vašem stropu. Raspon cijena za montažu novih plafonjera je od 60 HRK do 40 HRK. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 50 HRK.

Zatraži ponude

Montaža novih utičnica i prekidača

 • 2040 HRK

Montaža utičnica i prekidača čini se jednostavnim zadatkom, ali zahtijeva puno znanja, pa preporučujemo da to prepustite kvalificiranom majstoru. Cijena zamjene ovisit će o vrsti utičnica i njihovom broju. Raspon cijena za montažo noviih utičnica i prekidača je od 20 HRK do 40 HRK. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 30 HRK.

Zatraži ponude

Izrada novih električnih instalacija za rasvjetna mjesta

 • 180200 HRK

Odgovarajuće osvjetljenje prostorije vrlo je važno: kvalitetna rasvjeta omogućuje nam pravilnu vizualizaciju i odgovarajuće reagiranje na događaje oko nas. Pravilnim izborom rasvjete – jačina, ton, svjetlina – postiže se ugodan ambijent interijera. Neki električari također nude savjete o izboru rasvjete, njihovoj nabavi i ugradnji. Cijena električnih instalacija ovisi o broju rasvjetnih tijela, površini zgrade i slično. Prosječna cijena izrade novih električnih instalacija za rasvjetna mjesta je 190 HRK. Raspon cijena je između 180 HRK i 200 HRK.

Zatraži ponude

Izrada novih električnih instalacija za utičnice

 • 190170 HRK

Utičnice su naš pristup električnoj energiji tako da moraju biti razumno raspoređene kako bi nam struja bila dostupna kad god nam zatreba. Naročito se mora paziti pri postavljanju utičnica u kuhinji i kupaonici: ovdje se utičnice moraju ugraditi na minimalnoj visini od pola metra od razine izlaza za vodu i udaljenoj pola metra u stranu. Ako su utičnice zaštićene čepovima ili je uređaj trajno povezan s utičnicom, može biti udaljen 30 cm od razine izlaza za vodu. Cijena ovisi o tome koliko utičnica trebamo, gdje ih želimo i slično. Izvođači će vam za izradu novih električnih instalacija za utičnice naplatiti od 190 HRK do 170 HRK.

Zatraži ponude

Izmjena elektroinstalacija

 • 100150 HRK

U principu, električno ožičenje ne treba obnavljati ako se pravilno održava, osim ako se, naravno, ne odlučimo za drugačiji raspored prekidača i utičnica. U tom će vam slučaju trebati gruba instalacija električnih instalacija (nova kabelska distribucija). Cijena se izračunava po kvadratnom metru, ovisi uglavnom o složenosti situacije, udaljenostima i broju električnih elemenata. Najniža cijena po kojoj ćete platiti izmjenu elektroinstalacija je 100 HRK, a najviša 150 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za elektroinstalaterske radove

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebao bi ponudu za izradu elektroinstalacija na obiteljskoj kući - novogradnja. Kuća je izvedena u cigli i trenutno su u izradi instalacije vodovoda i kanalizacije. U prilogu sam pokušao iscrtati kako bi razvod trebao izgledati - nisam električar, pa ukoliko ima pitanja me slobodno kontaktirajte. Ponudu trebam za 1. fazu, dakle sve cijevi, kutije, gipsanja, kabliranja, kompletno spajanje razdjelnika i glavni dovod iz MO koji je udaljen cca 6 m od kuće (8-10 m kabla). Utičnice sve u kutije fi 60, a za prekidače gdje se pale više rasvjetnih tijela treba ugraditi kutije - module - onako kako je naznačeno u nacrtima. Predviđena je i antenska instalacija. Lijep pozdrav

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za: 1. Prva utičnica - premještanje utičnice 50 cm od orginalne pozicije. Na to mjesto postavljenje 2 utičnice. 2. Druga utičnica - na istom mjestu napraviti 2 utičnice iz jedne. 3. Premještanje izlaza struje iz zida, 20 cm od orginalne pozicije, napraviti 2 utičnice. Lp

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, treba nam: Izrada elektroinstalacija za građevinu - REKONSTRUKCIJA STAMBENE ZGRADE, Omiš. Građevina ima izveden uzemljivač, te izvod prema kutiji glavnog izjednačenja potencijala. Građevina se oprema električnim instalacijama jake struje koje čine energetski razvod, rasvjeta i priključnice. Za potrebe stambene zgrade potrebno je projektirati: -Elektroinstalaciju (rasvjeta, priključnice, telefonska i LAN instalacija). Molim ponudu. Lp

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna izrada električne instalacije u prostoru koji bi bio studio apartman. Potrebno postaviti instalaciju kutiju sa osiguračima i spojiti se na brojilo udaljeno cca 3 m u hodniku do. Radi se o prostoru od 20m2. >Skica u prilogu (shema instalacije koja bi išla po stropu) Molim ponudu, Hvala.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 280
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postavljnje vanžbuknih instalacija na zidove od dasaka, u 8 šatora u kampu u Biogradu na moru (35 m2 * 8 kom). Po šatoru: razvodni ormar sa osiguračima, 10 utičnica, 12 rasvjetnih mjesta (od toga 6 lampi uz krevet tipa HEKTAR IKEA sa svojim prekidačem i 6 sa prekidačem na zidu), sve crni kabel i crne vanžbukne utičnice, prekidači...kao na slikama u prilogu + glavni kabel za svaki šator od priključka u kampu, kroz postavljene bužire cca m dužine.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje! Elektroinstalacija na dvije etaze svaka etaza ima 65m2. Ukupno treba postaviti: - Utičnica- 35 - Prekidači 27 - rasvjetna mjesta 15 - antenski priključak 6 - telefonski priključak 1 mjesto - kupaonski ormarić - 4 mjesta - napa 1 - dva ormara s osiguracima, u prizemlju 15 osiguraca i FID-ova sklopka, na katu 7 osigurača i FID-ova sklopka Zidovi su od cigle. Lijep pozdrav

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim Vas informaciju da li ste u mogućnosti izvršiti ispitivanje te zamjenu ispravljača (malog transformatora) koji je pretpostavljamo izgorio. Instalacija se nalazi na želj. vagonu. Ispravljač služi za punjenje akumulatora. Nabavili smo ispravan transformator (malo je jači nego stari), treba ga instalirati te ugraditi dodatni osigurač (također imamo). Radove je potrebno izvršiti u jednome danu 09. ili 10.05. na želj. stavici u Podsusedu. U prilogu vam dostavljam slike instalacije te slike novog i starog transformatora. Molim vas povratnu informaciju da li ste u mogućnosti izvršiti radove. Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganu. Srdačan pozdrav,

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, potrebna je izrada/postavljanje kompletne elektroinstalacije na obiteljskoj kući u visokom potkrovlju. Veličina etaže je oko 90 m2. Ima oko 25 elektr. utičnica s telefonom i 8-9 rasvjetnih tijela, spajanje razvodnog ormara, priprema za glavni priključak i priprema za potkrovlje-dovod kabela. Prostorije su; unutarnji prostor zavojitog stubišta, 3 spavaće dječje sobe, WC s kupaonicom te dnevna soba s kuhinjom. Ostatak objekta (podrum, prizemlje i 1. kat) su priključeni na elektro-opskrbnu mrežu. Ponude s materijalom i bez materijala. Ukoliko sklopimo posao, plaćam isključivo gotovinom ili karticom bez odgode. Hvala unaprijed! S poštovanjem, e-pošta: braicavladimir@gmail.com

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, - radi se o adaptaciji 3sobnog stana u Zagrebu (60m2) Između ostalih građevinskih radova trebam usluge eketričara. - zgrada/stan je izgrađen krajem 80ih godina i mislim da su žice u bužirima ( ako je to bitno ) - zamjeniti stari ormarić sa novim ( automatski osigurači ) - dodati nekoliko utičnica i neke ( umnožiti ) - zamejniti stare utičnice i prekidače - zamjeniti stare lampe Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju na telefon ili mail srdačan pozdrav

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, renoviramo kupaonicu gdje treba promijeniti elektroinstalacije, dovući kroz hodnik do glavnih osigurača. *Dodatno je potrebno od osigurača provesti kablove do svake prostorije razvodne kutije (to bismo trebali u jesen ako bismo bili u kontaktu nakon ovih prvih radova). Molim ponudu, Hvala.