KOPGRAD STUDIO D.O.O.

Zagreb
Arhitekti, Energetski certifikat, Geodeti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2016
4,9
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku KOPGRAD STUDIO D.O.O.

Ocjene

4,7
Vesna J. , prije 6 godina

Izuzetno profesionalna i uljudna osoba koja je došla na teren i objasnila moje nedoumice. Zadovoljna sam njegovim poslom.

Način plaćanja - npr. dala sam 200,00 kn, dala bih odmah sav novac da je gospodin dao uplatnicu. Ja bih vas provjerila na internetu i drugi dan platila sve, a vi biste mi mogli poslati s povratnicom energetski certifikat i sve bi mi bilo daleko jednostavnije. Ovako sam dala još 100,00 kn i 4 sata utrošenog vremena na putovanje. Uračunajte cijenu za povratnicu i šaljite poštom to bi vas tj. mene došlo nekih 10-15 kuna i bilo bi puno jednostavnije.

5,0
Vlasta P. , prije 6 godina

Dobila sam 4 ponude, cijene su bile podjednake. Izabrala sam KOPGRAD STUDIO D.O.O. i već sljedeći dan je došao njihov stručnjak i za dva tjedna ćemo dobiti certifikat. Stvarno su za svu pohvalu.

5,0
Pavao M. , prije 6 godina

Profesionalan i korektan odnos prema poslu. Sve je bilo kako treba. Ocjena je, nadam se, realna. Osobno radim razvojno-konstrukcijsku dokumentaciju u jednoj drugoj struci punih 45 godina, nakon završenog Strojarskobrodograđevnog fakulteta. Želim puno uspjeha u budućem radu. Pozdrav, Pavao

4,0
Branka M. , prije 6 godina

Zahvaljući ovoj ponudi rješavamo naš problem legalizacije verande i podrumskog stana u naslijeđenoj kući u Baški. Izvođači su prošlog utorka bili na terenu i sve premjerili. Ponuda Kopgrad Studio bila je vrlo prihvatljiva. Sada kada je sve u izradi, zahvalni smo na brzini kojom je sve izvršeno.

5,0
Ines U. , prije 5 godina

Zadovoljni smo. Kako smo se dogovorili, tako je i bilo. Bili su jako korektni.

5,0
Marija S. , prije 5 godina

Pohvala za brzinu odgovora na sve upite. Trenutno nemam nikakvih zamjerki.

5,0
Bojan K. , prije 6 godina

Sve je bilo u redu. Napravili su energetski certifikat u roku.

5,0
Ivica N. , prije 6 godina

Zadovoljni smo odabranim izvođačem.

5,0
Mladen B. , prije 6 godina

Sve je bilo prema dogovoru. Dobio sam energetski certifikat u roku. Zadovoljan sam svime.

5,0
Karmen J. , prije 6 godina

Izvođač je ekspeditivan, profesionalan, sposoban i spreman na dogovor.

Prikaži više

Usluge: Energetski certifikat, Građevinska dozvola, Etažiranje, Mjernik, Geodetske usluge, Energetski certifikat za kuću, Projektanti, Uređenje međe, Geodetski snimak, Izrada energetskog certifikata, Geodetski ured, Energetski certifikat za stan, Parcelacija, Arhitekti, Uređenje interijera, Legalizacija objekata, Energetsko certificiranje, Legalizacija pomoćnih objekata, Legalizacija, Geodetski elaborat, Upis u katastar, Nacrti kuća, Projekti kuća, Geometar, Energetski certifikatori, Geodetski projekt

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Površina zemljišta je kvadrata, teren je neravan i nepravilnog oblika tako da bi neki dijelovi bili na kaskade. U planu je i bazen u skorijoj budućnosti. Orijentacija sjever-jug. Trenutno je objekt od 60 kvadrata na zemljištu koji ćemo vjerojatno srušiti jer je gradnja davnih 50-ih godina. Plan je da objekt ima m2. Projekt bi trebao biti na dvije etaže sa unutarnjim skalama. Sveukupne kvadrature oko kvadrata. Ne mora biti pravilnog oblika. Dapače, više smo otvoreni za moderan stil. Bez krova. Na donjem katu bi bile velika kuhinja, dnevni boravak i jedan WC. Na gornjem katu bi bile tri spavaće sobe, jedna s terasom..Ove druge dvije su dječje i prilagodljive tome. Sve sobe su sa ugradbenim ormarima. Ako bi ostalo prostora jedna mala radna soba sa dosta svjetla. I jedan veći WC. Za donji kat bi voljeli dosta velika stakla i izlaz u dvor. Garaža u sklopu kuće za dva automobila. Zemljište je bez vode i struje tako da i to treba. Nadam se da sam obuhvatila sve važne dijelove. Očekujem Vašu ponudu. Hvala, lp

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, to je obiteljska kuća, stambeno poslovna. Prizemlje pripada bratu, a prvi je kat moje vlasništvo. Želja je da se iznad kata izgradi potkrovlje (nadogradnja). Polovica bi trebala biti obiteljski stan ujedno sa spavaćom i dječjom sobom i kupatilo sa wc-om, a ostatak bi ujedno bila kuhinja,dnevni boravak i blagavaonica. Na drugom dijelu mi je želja dva manja stana. Veći stan bi trebao bit od oznake u hodniku 1b prema dolje gdje je centralna kupaonica, dvije sobe i kuhinja s blagavaonicom. Prednji dio bi trebalo produžit balkon kao na katu postojeći. Iza kuće gdje se nalaze stepenice i ulaz u prostorije kata gdje je samo mali balkon ako se može produžit do kraja (ćoška kuće). Trebao bih projekt (nacrt, idejno rješenje) za potkrovlje, visina je circa 1.20 m. Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, u mjesecu svibnju planiram angažirati arhitekta. Naime, željela bih renovirati stan u staroj vili u Rijeci. Stan ima 76 m2. Sastoji se od 2 velike sobe, dnevnog boravka, hodnika, kupaone i kuhinje. Naša želja je razbiti zid između dvije sobe i napraviti tri. Dvije dječje i spavaću sobu te razbiti zid između hodnika i dnevnog boravka i napraviti jednu veliku prostoriju. Kuhinju i kupaonicu ne bismi dirali jer su renovirane. Promijenili bismo pod u svim prostorijama ( osim kupaonice i kuhinje), mijenjali boju zidova te sav namještaj. Očekujem Vašu ponudu. Hvala. Lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam arhitekta za idejno rješenje za uređenje dijela stana (dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i dvije kupaonice), a nije isključeno i za cjelokupni stan. Inače, stan je idealan za uređenje jer smo se uselili prije 4 g. i samo prefarbali zidove. Stan (prvi kat) se sastoji od: - 3 sobe - 1 mali WC - kupaonica - kuhinja spojena sa dnevnim boravkom sa blagavonicom - 2 hodnika - terasa Očekujem Vašu ponudu. Pozdrav,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je je napraviti projekt za obiteljsku kuću (prizemlje i kat) površine circa m2 po etaži, bez strojarskog projekta. U prizemlju bi bio jedan stan, a na katu dva apartmana za iznajmljivanje (kategorizacija!). Projekt ne bi bio prezahtjevan, malo moderniji stil gradnje. Zanima me cijena, dinamika plaćanja i rokovi! Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 65
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, želimo potpuno renovirati stan od 65 kvadrata koji se nalazi u prizemnici sa dva stana. Želja nam je promijeniti dosadašnju orijentaciju glavnih prostorija(kuhinja i d.boravak) sa sjevera na jug. Želimo dobiti što prostraniji dnevni boravak i kuhinju bez suvišnih zidova , ali isto tako i dvije dječje sobe i spavaću sobu. Adresa je Franca Prešerna 26, Rijeka.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 41
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je arhitekt za dogradnju obiteljske kuće - prizemnice: - postojeći dio kuća ,8 m2 ( kuća 12,75x5,00 + balkon 12,75x1,20 + podrum 12,75x5,0) - dogradnja 41 m2 (dnevna 4,5x5,0 + ulaz 3,0x1,3 + hodnik 5x1,2 + balkon natkriveni 3,0x1,2) Ispod starog dijela kuće 12,25x5,00 nalazi se podrum iste tlocrtne površine kao i kuća. Kompletna kuća je legalno izgrađena. Nadogradnja bi sadržavala: zatvoreni ulaz 3,0x1,3 + dnevnu sobu 4,5x50, hodnik 5x1,2 i manji natkriveni balkon 3,0x1,2. Nadogradnja bi bila po cijeloj dužini postojećeg balkona 12,75x1,20, visinu sljemena postojeće kuće ne bismo mijenjali. Objekt se nalazi na: k.č.br. /1, /2 i /1, na k.o. Gotalovec Očekujem Vašu ponudu.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 88
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam legalizaciju obiteljske kuće 11x8 m koja se nalazi u selu Slavsko polje, općina Vrginmost (Gvozd). Za kuću je podnesen zahtjev za legalizaciju te sam obavješten iz Savske ulice u Zagrebu da imam 60 dana rok da pokrenem postupak legalizacije. Trebam geodetski i arhitektonski snimak kao i sve dugo što je potrebno za legalizaciju. Točna adresa je Slavsko polje 62, zaseok Džakuli, Vrginmost. Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 260
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imam staru kuća koja će biti srušena, jedino će temelji ostati isti i na njima će se graditi nova kuća. - gabariti kuće su 11x9 m, dulje strane objekta su orjentirane sjever-jug - objekt bi sadržavao prizemlje, kat i potkrovlje - ulaz na kat i potkrovlje poželjan izvana - kat i potkrovlje bi trebali sadržavati po tri sobe s kupaonicama ukupne površine min 21,5 m2 - prizemlje bi trebalo sadržavati stan od min 54 m2 s dvije spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom, kupaonicom i wc, sobu s kupaonicom od min 18 m2, kotlovnicu i praonicu rublja - poželjno je da sve sobe na katu i potkrovlju imaju balkon ukoliko je moguće - sobe u potkrovlju bez krovnih prozora - na istočnoj strani objekta uzeti u obzir moguću nadogradnju od cca m2 s jednostavnim pristupom u kotlovnicu i praonicu rublja Očekujem Vašu ponudu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 87
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna nam je kompletna adaptacija prizemlja obiteljske kuće, rušenje zidova, povlačenje postojećih instalacija, kompletna rekonstrukcija stambenog prostora. Dva dimnjaka koja prolaze kroz sredinu stambenog prostora i stepenište koje spaja prizemlje i prvi kat (koje bi se rušilo) predstavlja najveći problem u kreiranju potpuno funkcionalnog i maksimalno iskorištenog prostora. Očekujem Vašu ponudu.