Usluge

Primjeri upita

Podno grijanje, Podno grijanje
Lovas
Površina grijanog prostora (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ponuda postavljanja podnog grijanja skupa sa materijalom i majstorima. Vrsta podova koji se mogu staviti, vrijeme potrebno za zagrijavanje prostora, prednosti i nedostatci općenito? Radi se o potkrovlju kuće, a dolje u kuci je postavljeno centralno grijanje na radijatore. Radovi bi trebali biti gotovi najkasnije u 10. mj. Molim ponudu, Hvala.
Podno grijanje, Podno grijanje - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 62
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ugradio bi podno grijanje s bojlerom na plin proizvođača Vailant u stan površine 62 m2 koji se sastoji iz dvije kupaonice, dvije sobe, hodnika te kuhinje i dnevnog boravka u jednoj prostoriji. Bojler bi koristio i za zagrijavanje vode za kupaonicu, kuhinju itd. Trenutno se postavlja izolacija za vlagu i čim prije bi odabrao toplinsku izolaciju i postavio cijevi za podno grijanje. Srdačan pozdrav,
Podno grijanje, Električno podno grijanje
Pakoštane
Površina grijanog prostora (u m2): 65
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Projektirano mi je el. podno grijanje el. kablovima za obiteljsku kucu s 3 sobe i 3 kupaonice u Pakoštanima. Grijanje se postavlja ispod keramickih plocica u cijelom prizemlju, a na katu samo u kupaone na cijeli pod (i u tusu iako to nije projektom predvidjeno). Molim Vas prijedlog potrebne snage, jer zelim izbjeci dogrijavanje klimom kad god je to moguce. Po postojecem projektu predvidjena je premala snaga. Treba mi ponuda za materijal i postavljanje. Htjela bih odvojene termostate za svaku prostoriju. Keramicarski radovi bi trebali biti pocetkom kolovoza. U prilogu saljem izvod iz projekta. Molim ponudu, Hvala.
Podno grijanje, Ugradnja podnog grijanja
Kali
Površina grijanog prostora (u m2): 59
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za postavljanje podnog električnog grijanja. u privitku šaljem fotografiju tlocrta s ucrtanim "fiksnim" namještajem. Open space prostor koji uključuje predsoblje, dnevnu sobu, kuhinju i blagavaonu ima 37m2. Ako se oduzmu ugradbeni ormari u predsoblju ( oko 2,5 m2), kuhinjski elementi (3,5 m2) te ugradbeni elementi u produžetku kuhinje do dnevne sobe (1,5 m2); ukupna kvadratura tog prostora bila bi oko 30 m2. Kupaona ima ukupno 8 kvadrata, ali kada (2,4m2) i tuš kada (1,6m2) zauzimaju pola ukupne površine te se provlače od zida do zida. Ako bi se podno grijanje ugradilo u drugu polovicu tuš kade gdje se ulazi, ukupna površina za podno grijanje bila bi oko 5m2. U spavaćoj sobi 1, kvadratura bez ugradbenog ormara (1,8m2) iznosi otprilike 12 kvadrata. Spavaća soba 2 ima otprilike isto toliko. Stan se nalazi u potkrovlju, visina bočnog zida kod spavaćih soba je cm, kod kuhinje i dnevnog boravka cm. Najviša točka je kod zida koji dijeli kupaonu od dnevnog boravka, cm. Trenutna podloga poda je betonska. Na podno grijanje u spavaće sobe išao bi laminat/parket, a u ostatak prostora microtopping. Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Adaptacija stana, molim ponudu za demontažu postojećih i instalacija, montažu novih. Potrebne su 3 utičnice u boravku, 7 u kuhinji, 3 u spavaćoj sobi, rasvjeta, ogledalo, ventilator i vešmašina u kupaonici. 1 utičnica u hodniku. Izvodi za antenu i portafon. Promjena ploče s osiguračima i spajanje s brojilom. Molim ponudu, Hvala
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam zamjenu starih osigurača sa novim automatskim. Radovi su u kući. U prizemlju je kutija sa osiguračima na kojoj je i elektrino brojilo (slika 1), a na katu je kutija sa osiguračima odvojena od brojila koje je samo kontrolno (slika 2). Unaprijed zahvaljujem na Vašim ponudama.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas možete li mi poslati ponudu s izračunom za izmjenu 1 stropne LED senzorske plafonjere, 1 utičnice, izmjenom žica koje vode iz razvodne kutije u ta tijela (ukupna dužina žica je 7 metara), te ispitivanje da li instalirano radi. Molim da navedete u ponudi dolazak izmjenu, postavljanje i dobavu potrebnog materijala. Ponudu nasloviti na , Tonžino 27, Rijeka, a poslati je na email: Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potrebno ja sa vanjskog stupa provesti telefonsku liniju po fasadi i probusiti zid te ju uvesti unutra i napraviti spoj sa internet kabelom. Stari vod je ppr tipa i ima prekid na sebi te ne bi kopali zid. Trazim nekog tko ima potrebnu opremu i materijal da ovo izvede . Trenutno je na stari vod spojen kabel i daje brzinu 1 mbs od mogucih 40 mb , prosli elektricari tcoma su zamijenili glavne vanjske vodove i dosli do otkrica da je problem u dijelu koji je u zidu. Molim ponudu, Hvala
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Karlovac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Uredjujemo iznutra dva kata kuce (sve osim potkrovlja) - potreban je pregled i izmjena instalacija koje su dotrajale na kompletnom objektu. Jedan kat kuce ima 96 m2. Osim toga, treba nam, naravno, postavljanje uticnica i prekidaca. Takodjer i postavljanje dodatnih uticnica u pojedinim prostorijama i pripreme za ugradbena svijetla. I ovisno o cijeni, trebalo bi sprovesti instalaciju za portafon i napraviti pripremu za dvorisnu ogradu na daljinski upravljac - to ovisno o cijeni, dakle po dogovoru.
Podno grijanje, Podno grijanje - Osijek
Osijek
Površina grijanog prostora (u m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Stan se nalazi u visokom prizemlju secesijske zgrade u centru Osijeka. Pola postojeće površine stana (86 m2) se nalazi iznad negrijanog podruma a druga polovica je na nasipu zemlju dok će se dograditi dio od 27 m2 u dvorištu dakle isto na zemlji, sve dakle negrijani prostori. Potrebno je preko PET folije izvesti toplinsku izolaciju otpornu na vlagu (XPS) debljine 2x5 cm koja se u postojećoj površini postavlja na nasip pijeska koji služi za izravnavanje podloge budući je konstrukcija između podruma i prizemlja od lučno postavljene opeke na čeličnim nosačima odnosno u dijelu koji nema podruma na zaravnatu zemljanu podlogu a u dograđenom dijelu na betonsku nosivu ploču. Na toplinsku izolaciju postavlja se armaturna mreža na koju se fiksiraju cijevi podnog grijanja i zaljeva se estrihom debljine 7 cm sa dodacima za gustoću i provodljivost. Završni sloj je liveni poliuretanski pod sa završnim izgledom zaglađenog betona. Molim ponudu, Hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu