Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb-Dubrava
Veličina objekta (površina u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebala bih postavljanje novih elektroinstalacija u potkrovlju obiteljske kuće. Struja je dovedena na kat,ali nije razvedena. Samo su goli zidovi zasad. Bilo bi potrebno postaviti elektroinstalacije za mjesta rasvjetnih tijela (4 kom) te elektroinstalacije za mjesta utičnica (8 kom). Molim ponude. Lijepi pozdrav, C.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija : Zagreb Trešnjevka. Stan: 45m2, 1kat. Starost zgrade: 20 godina. U stanu su srušeni unutarnji nenosivi zidovi u kojima su se nalazile elektroinstalacije koje sad vise iz stropa. Potrebno je postojeće vanjske zidove instalirati postojeće izvode te dodatno instalirati nekoliko utičnica. Moguće je prebaciti postojeće instalacije ili povući nove instalacije po podu jer je parket i nadbeton uklonjen sa poda.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna promjena stare klasične razvodne (drvene) kutije s osiguračima s novom, podžbuknom ili nadžbuknom - ovisno što se može napraviti. Brojilo je na samoj kutiji. Također, moguće je da će se neke utičnice u stanu morati promijeniti/produžiti pa bi bilo dobro u ponudi navesti koja je cijena zamjene utičnice po komadu, odnosno produženja postojeće instalacije.
Podno grijanje, Podno grijanje
Dramalj
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o staroj kući koja se potpuno rekonstruira prema projektu rekonstrukcije. U suterenskom stanu je planirano podno grijanje, a na prizemlju i katu samo priprema za grijanje s radijatorima (u budućnosti). U suterenu su kameni zidovi debljine 60 cm bez izolacije, a na prizemlju i katu će biti termo fasada. Suteren ima dva vanjska zida, jedan ispod razine okolnog terena i jedan vezan za susjednu kuću. Energent je kombinacija drva/peleti
Podno grijanje, Ugradnja podnog grijanja
Velika Ludina
Površina grijanog prostora (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zainteresirani smo da ugradimo strujno podno grijanje na katu kuće površine 60 m2, dok u prizemlju se nalazi još kuhinja nekih 20 m2. Podno bi postavili na katu gdje se nalazi tih 60 m2, pa me zanima ponuda postavljanja da li je što potrebno osigurati, pripremiti podlogu i slično, a radi se o golim tavanskim prostorijama bez postavljene glazure u kojima bi se nalazila dnevna soba, kupaonica i dvije spavaće sobe... Postavili bi novu toplinsku izolaciju sa knaufom i pregradama od knaufa za sobe i kupaonicu, te me zanima da li vam je poznato kolika je otprilike mjesečna potrošnja struje, kao i druga iskustva vaših klijenata? Kuća se nalazi u mjestu Vidrenjak, to je mjestu unutar općine Velika Ludina u blizini grada Popovače u Sisačko-moslavačkoj županiji. Traži se majstor koji postavio mrežice za električno podno grijanje ili IC mrežice, jer sam našao da sujednako dobre, ako ne i bolje od električnih i povoljnije. Hvala na odgovoru!
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Dubrovnik
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Promjena kompletne elekroinstalacije u 4-sobnom stanu. Ca 80m2. Stan se nalazi u visekatnici. Imam vlasitit Materijal. Konkretna ponuda kod uvidaja. Zelim dogovorit termin, da se na licu mjesta bolje vidi sto i kako. K tome bi i prilozio tlocrt. Molim ponudu izvodaca za dogovor za termin. Unaprijed velika hvala.
Podno grijanje, Podno grijanje - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 85
Okvirni rok početka projekta: Odmah
poštovani, molim ponudu za instalaciju podnog grijanja i estriha u kući, sastoji se od prizemlja, kata i sobe u potkrovlju (tlocrt u privitku). Fasadni kondenzacijski bojler i razdjelnik s cijevima postavila bih u predprostoru ulaza na kat ili u podrumu (nalazi se ispod dnevne sobe) sada kroz podrum prolazi dovod plina do bojlera u kupaonici. Sve skupa ima cca 85 m2. Radi se o staroj kući, sada je u fazi renoviranja. Kuća se nalazi u Zagrebu, Ulica A. Šercera unaprijed hvala i lijepi pozdrav,
Elektroinstalacije, Elektroinstalater
Lekenik
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam električara koji bi mi, promijenio utičnicu, i pregledao zašto nemam struju u jednom šalteru, te dijagnosticirao sto trebam učiniti s ostalom instalacijom za koju točno ne znam čemu služi, montirao ugradbenu peć s pločom u kuhinji. Radove bi trebalo izvršiti u toku ovog tjedna na području Donjeg Vukojevca, Molim ponudu, Hvala.
Podno grijanje, Podno grijanje
Zagreb-Susedgrad
Površina grijanog prostora (u m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Imam upit vezano za plinsko podno grijanje, stan 55m2 sa ugradnjom. U pitanju je kuća, stan u prizemlju i stan na katu. Radi se o tome da bi stan u prizemlju trebao ostati grijan sa radijatorima,a na katu bi se montiralo podno grijanje. Bojler je jedan za sve i nalazi se u prizemlju. Na katu su još uvijek u funkciji radijatori ali s obzirom da planiramo renovirati kat zanima me dali je to uopće izvedivo i naravno cijena. Unaprijed hvala na odgovoru. Lijep pozdrav
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Sesvete
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, renovira se stara kuća od 90m2, pošto je dosta stara instalacija mislim da ju je najbolje ostaviti tamo gdje i je, duboko u zidu, postavljat će se knauf tako da bi nove instalacije išle nadžbukno, u svakom slučaju, brojilo je u kući, ima 6 prostorija i nije problematično za rad, pravilne linije, minimalno bušenja pri prijelazu iz prostorija, potrebno je napraviti novu instalaciju do brojila u dužini 6-7 metara, ugradnja fidovke sa 10-15 osigurača, 3 rasvjetna tijela van kuće na zidu, 11 unutar kuće na stropu, 1 u kupaonici na zidu, 16 utičnica i 12 prekidača za rasvjetna tijela (dva sa tri prekidača za vanjska svjetla, jedan sa dva prekidača i ostali jednostruki), okolica Sesveta, gotovina. Može ponuda sa vašim materijalom i ako je dobra može se kroz tjedan dana početi sa radom. Unaprijed hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu