Zatraži besplatne ponude za bazen u Makarski

19 izvođača u blizini

Već 506 korisnika iz Makarske pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih ponuđača bazena Makarska, 2021

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Robert H. , prije 2 godine

Preporuka svima.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: bazeni na napuhavanje, poliesterski bazeni, nadzemni bazen, drveni bazeni, montažni bazeni, bazeni za dvorište, bazeni, hidromasažni bazen, izgradnja bazena, ugradbeni bazeni.

Zatraži ponudu

MEGADOM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Mislav Č. I. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo po dogovoru. Izvođač je maksimalno posvećen da se radovi izvedu točno kako je zamišljeno, čak je u par navrata bilo i izmjena kojima se izvođač prilagodio i odradio. Pomogao je u savjetima i dao svoje mišljenje na neke opcije koje su bile pred izvođenje.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni bazeni, krovopokrivači, popločavanje dvorišta, postavljanje tlakavaca, mijenjanje krova na kući, izrada krova, poliesterski bazeni, građevinski radovi, uređenje dvorišta, izrada krovišta, gradnja kuće po fazama, gradnja kuće, postavljanje opločnika, limeni pokrovi, pokrivanje krova, uređenje vrta.

Zatraži ponudu

DOWNTOWN j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Kamen B. D. , prije 5 mjeseci

Dobro odrađeno. Za preporuku.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: pvc podovi, hidromasažni bazen, suhi estrih, izrada glazure, adaptacija stana, klesarstvo, podne obloge, kameni podovi, postavljanje parketa, preuređenje stana, brušenje i lakiranje parketa, elektroinstalacije, bazeni za dvorište, električne instalacije u kući, poliesterski bazeni, postavljanje pločica.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: bazeni na napuhavanje, drveni bazeni, izgradnja bazena, bazeni za dvorište, nadzemni bazen, poliesterski bazeni, hidromasažni bazen, bazeni, montažni bazeni, ugradbeni bazeni.

Zatraži ponudu

ALVEOLUS d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu

Usluge: poliesterski bazeni, ugradbeni bazeni, bazeni, bazeni na napuhavanje, bazeni za dvorište, drveni bazeni, montažni bazeni, hidromasažni bazen, izgradnja bazena, nadzemni bazen.

Zatraži ponudu

Usluge: drveni bazeni, izgradnja bazena, hidromasažni bazen, bazeni za dvorište, bazeni na napuhavanje, bazeni, gradnja kuće, građevinski radovi, nadzemni bazen, građevinske tvrtke, adaptacija kuće, gradnja kuće po fazama, montažni bazeni, poliesterski bazeni, ugradbeni bazeni, gradnja kuće ključ u ruke.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.