EL PASSO BOATS, obrt za čišćenje brodova, vl. Mario Popović

Pula
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini Pule

Druge usluge u Puli i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 200

Potrebno je čišćenje kuće na kat. Očekuje se čišćenje prizemlja jednom u svaka 2 tjedna, a kata jednom u 4 tjedna. Potrebno je prebrisati prašinu, usisati, oprati podove, prebrisati elemente (radne elemente, kuhinjske, kupaonske itd.), očistiti kupaonicu, oprati prozore i staklena vrata. Ljeti je potrebno izmesti balkone i terasu, skinuti paučinu sa greda i oko prozora, vrata. Zimi nije potrebno čistiti vanjske dijelove kuće.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, Javljamo se iz tvrtke Metamorfoza d.o.o. koja ima poslovni prostor na adresi Ribnjak 2. Ured nam je površine cca m2. Sastoji se od kuhinje spojene sa blagavaonom, wc-a, konferencijske sale, zajedničkog ureda sa 8 stolova i ureda direktora. Jednom tjedno bi nam trebao netko na cca tri sata. Potrebne su radnje usisavanja, počistiti i prebrisati wc, stolove ćemo sami, pobrisati pod u kuhinji, prebrisati stol u konferencijskoj i s vremena na vrijeme oprati prozore i staklena vrata. To je okvirno nešto što bismo trebali, pasalo bi nam da ta osoba može odraditi u petak između 8-16 h. Lijepo molimo hitnu ponudu, Hvala najljepša,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 120

Trebali bi ciscenje prostora od kvadrata, jednom tjedno, dva sanitarna cvora i 3 prostorije. Ured je nov i cist u pravilo i treba ga samo redovno odrzavati (usisati pod; oprati pod; pobrisati prasinu,stolove i ostali namjestaj kojeg nema puno). Ako treba jos informacija javite se mailom pa cu nadopuniti. Ured se nalazi u Zaprešiću.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 55

Čišćenje stana nakon što su se dotadašnji stanari odselili. Namještaja skoro da niti nema, jedino je kuhinja s aparatima kompletna i ovdje bi trebalo pranje i čišćenje svih elemenata izvana i iznutra. Nekoliko manjih ugradbenih ormara koje također treba očistiti i iznutra. Kupaona je manja s tuš kadom, ali treba "dubinsko" čišćenje.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 80

Radi se o stanu sa visokim stropom (austrougarska gradnja), 2 sobe, dnevnim boravkom, manjom kuhinjom, kupaonom i wc-om. Osim stanardnog ciscenja trebalo bi ocistiti 3 veca i jedan manji tepih, te radijatore koji do sada nisu cisceni. Trebalo bi ostititi balkon koji se jos ne koristi a koji je iznad tramvajske stanice. U stanu ce tijekom ciscenja dio vremena biti prisutni mama i mala beba. Zbog bebe molim izbjegavati jaka sredstva.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 75

Za sada bi mi trebalo ocistiti jedan put cijeli stan. Balkon bi trebalo oprati pod,par zdjeli od biljaka na balkonu i ispod njih. Prozore, kuhinjske elemente izvana, stolice noge oprati i od stola, mali stolic u dnevnom ocistiti,pod bi trebalo detaljno oprati kao i lajsne sa strane jer imam malog psa. Kupaona komplet dezinficirati wc, kada, pod. Ne treba nista pospremati samo pocistiti. Ormare ne treba otvarati niti ladice po kuhinji. Zbog trudnoce nisam detaljno cistila mjesec dana inace je stan bio uvijek odrzavan.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, trebalo bi mi generalno čišćenje prostora jer se izlazi iz stana. Potrebno temeljito čišćenje cijele kuhinje, kupaone, prozora, usisavanje, čišćenje poda..Ostatak je stana prazan tako da nema dodatnih poslova oko namještaja..( prazan hodnik, spajza,dnevni boravak, blagavaona i 3 spavace sobe) Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Lp

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 1500

Dear Sir or Madam! We are operating 5 villas (Villa A,B,C & D with m² each, Villa E with m²) in Saltine, Čiovo island, near Trogir and are looking for a company to do the room and bedlinen cleaning for us. Our website is www.acadia.hr. The villas can be split up into 9 apartments (6 apartments with m² each, 3 with m² each). In total we have 28 double beds. Floor plans are attached. Would you be interested in cleaning our accommodations on an as-needed basis and also our bedclothes? I look forward to a fast response. Sehr geehrte Damen und Herren! Wir verwalten 5 Villen (Villa A,B,C & D mit je m², Villa E mit m²) in Slatine, Insel Čiovo, bei Trogir und sind auf der Suche nach einer Putz- & Wäschereinigungs-Firma. Unsere Webseite ist www.acadia.hr. Die Villen können in insgesamt 9 Apartments (6 Apartments zu je m², 3 mit je m²) unterteilt werden. Gesamt haben wir 28 Doppelbetten. Grundrisse befinden sich im Anhang. Haben Sie Interesse unsere Apartments je nach Bedarf, auf Abruf, zu reinigen bzw. eben auch die Bettwäsche? Über eine rasche Rückmeldung würde ich mich sehr freuen! Freundliche Grüße aus Österreich / Best regards from Austria,

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 87

Apartman u Petrinjskoj ulici, Zagreb. Radi se o jednodnevnom najmu, kapaciteta 4 gosta. Trebam uslugu: - čišćenja .......................................................................................................paušal/smjena izmjena gosta može biti dnevna, sve zavisi koliko gost ostaje. -pranje i zamjena posteljine (2 bračna kreveta) ...................................... -peglanje po potrebi......................................................................................

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 65

KUPAONA-skidanje kamenca sa plocica u kupaoni,u tus kabini,na pipi, kamenca u WC skoljci uz odstranjivanje gljivica u fugama plocica i dezinfekcija. Pranje i dezinfekcija plocica od stropa do poda,pranje odvodnih cijevi iza masine,pranje i skidanje prasine s bojlera,vrata,prozor i dezinfekcija protiv gljivica. 2.KUHINJA-odmascivanje vanjskih fronti i ruckica ,unutrasnjosti polica, plocica i fuga, napa i pecnica skidanje masnoce s gornjih polica kuhinje.Skidanje kamenca sa sudopera i pipa. Odmacivanje i pranje plinskih ringova,.PRANJE I DEZINFEKCIJA FRIZIDERA iznutra i izvana,odleđivanje frizidera parom. spavaca-skidanje paucine iz kutova,ciscenje prasine sa namjestaja i pranje namjestaja izvana.Ciscenje prasine ispod kreveta izmicanje kreveta- pranje podova i lajsni, dezinfekcija kvaka. Antialergijsko ciscenje madraca dnevna soba - Antialergijsko ciscenje tapeciranog namjestaja postupkom hidratacije i extrakcije alergena i grinja.skidanje paucine iz kutova,ciscenje prasine sa namjestaja i pranje namjestaja izvana.Ciscenje prasine i pranje podova i lajsni, dezinfekcija kvaka .CISCENJE i PRANJE RADIJATORA-izvana iznutra-od prasine i paucine.