DIAMANT SERVIS, obrt za uslužne djelatnosti, vl. Suada Avdi

Tar
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku DIAMANT SERVIS, obrt za uslužne djelatnosti, vl. Suada Avdi

Ocjene

5,0
Edita Z. , prije 2 godine

Kvalitetno odrađeno, došla je u dogovoreno vrijeme. Zadovoljna sam.

Usluge: Čišćenje apartmana, Agencije za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora, Čišćenje stanova, Obrt za čišćenje, Čišćenje ureda, Dezinfekcija prostora, Servisi za čišćenje

Drugi izvođači u blizini mjesta Tar

Druge usluge u Poreču i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Radionica
 • Površina prostora: 85 m2

Poslovni prostor na dvije etaže. Na jednoj etaži (podrumskoj) je prostor s radnim stolovima, stolicama i ormarićima - to je prostor za radionice s djecom s 2 WC-a, a gornji prostor (prizemlje) je klasičan poslovni prostor. Nema tepiha u prostoru, ali prostor ima veliku staklenu stijenu (izložbeni prostor s ulice).

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 50 m2

Poštovani, trebam informativnu ponudu za čišćenje ureda, noviji je prostor, vrlo otvoren, nije nakrcan. Trebali bismo tjedno čišćenje koje uključuje čišćenje svih prostorija, brisanje prašine, brisanje radnih površina (cca 6 stolova), pranje podova, kupaone kompletne te male kuhinje u kojoj nema šparheta, samo sudoper. Također, svakih par mjeseci bismo uključili i pranje prozora. Hvala Vam unaprijed!

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 160 m2

Poštovani, Gore nema opcija, ali nama bi trebalo dva puta tjedno. Naime, imamo sada gđu koja nam čisti, ali ona u 10 mj mora na operaciju i neće je biti neko vrijeme, i sada je nema dva tjedna (ovaj i iduči) Od čišćenja nam je bitno da se podovi operu, usiše ako treba, operu prozori, pobriše prašina i wc-i

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 53 m2

Generalno čišćenje - pranje roleta i prozora s okvirima - brisanje prašine s namještaja, paučine, lustera - pranje radijatora - čišćenje kuhinje (frižider, napa, pećnica, mikrovalna, unutarnji i vanjski dio namještaja, radne površine i sudoper) - čišćenje kupaonice (keramičke pločice, wc školjka, tuš kabina, umivaonik i ogledalo, ormari) - pranje i čišćenje dva tepiha x - pranje podova (laminat, pločice) - pranje podnih pločica na balkonu

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 75 m2

Potrebno je generalno čišćenje stana nakon selidbe iz istoga. U stanu je boravila obitelj s djetetom i makin psom. Stan ima dvije spavaće sobe, jednu kupaonu, jedan wc, veliki dnevni boravak i kuhinju. Potrebno je čišćenje kuhinjskih elemenata i svih ostalih ormara u stanu iznutra, čišćenje hladnjaka, prozora (6 velikih), te pločica u kupaoni i wc-u. Poželjno je i dubinsko čišćenje dvaju madraca (* i *) i kutne garniture, ali ponuda može i bez toga. Stan se nalazi u Splitu pored trgovačkog centra Joker.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Poštovani, Zanima me generačno čišćenje stana od m2, koji se sastoji od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, 2 balkona, kuhinje i dnevnog boravka. Zanima me generalno čišćenje stana na način da fizički ne moram micati ja stvari, već da to bude u cijeni rada, da se sve stvari ( naprimjer knjige, higijenski proizvodi u kupanici, igračke, mali kučanski aparati s polica) maknu od strane djelatnika, da se sve prebirše i opere i vrati natrag na mjesto. Također pranje svih površina i prozora, kao i unutrašnjosti kuhinjskih elemenata. Zanima me datum čišćenja također, vikend 28./29.08. U isčekivanju Vašeg odgovora, S poštovanjem

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 250 m2

Poštovani, Zamolili bismo Vas ponudu s jediničnim cijenama i ukupnom cijenom za JEDNO GENERALNO čišćenje koje bi uključivalo: - Pranje tepisona (prostor m2) - Pranje 31 uredskih stolica (14 zelenih, 17 bijelih) - Pranje 4 fotelje i 1 kauč (slika u privitku) - Pranje staklenih površina s okvirima do 3 metra obostrano (slike u privitku) - Pranje prozora s nutarnje strane - Čišćenje paučine i brisanje prašine sa svih vidljivih površina - Čišćenje unutrašnjosti 4 ormara (slika u privitku) - Čišćenje i dezinfekcija 2 sanitarne prostorije (slika u privitku) - Čišćenje kuhinjske prostorije (slika u privtiku) Zamolila bih informaciju što točno podrazumijeva čišćenje i dezinfekcija sanitranih prostorija i čišćenje kuhinjske prostorije. Također bih zamolila informaciju je li moguće sve navedeno dogovoriti za petak od 16:00 h na dalje, početkom rujna? Unaprijed hvala!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 80 m2

Potrebna nam je usluga periodičnog čišćenja stana; otprilike jednom u dva tjedna. Stan se nalazi u Zagrebu (Trešnjevka), 1. kat (bez lifta). Površina stana je 80 m2 i sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, hodnika, balkona te prostora kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka. Usluga bi uključivala: – čišćenje kupaonice (keramičke pločice, wc školjka, kada, tuš kada, umivaonik i ogledala) – usisavanje tepiha – pranje podova (parketa i pločice) – čišćenje kuhinje (pećnica, sudoper, hladnjak, radna ploha, vanjski dio drvenih površina, unutrašnjost kuhinjskih elemenata) – pranje stolarije, roleta, prozora i radijatora – brisanje prašine – čišćenje ostalih drvenih površina (ormari) – pranje balkona. Većinu navedenih usluga je dovoljno obaviti jednom mjesečno, no s obzirom da je stan veliki i dosta posla, odgovarali bi nam dolasci na dvotjednoj bazi. Stan je izrazito uredan i održavan, no zbog manjka vremena rado bismo angažirali profesionalce u daljnjem održavanju našeg doma.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Trebam generalno čišćenje kuće sa posebnim naglaskom na wc, kupaonicu, rolete, prozore, vrata, radijatore. U pitanju je prašina od stajanja i nekorištenja kuće. Trebam provjereni i dostupan servis, firmu, jer za jednu osobu je to previše i predugo bi trajalo. Dani koji bi mi odgovarali su petak, subota, ev. ponedjeljak. Hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Stan je potpuno prazan, nema niti kuhinju. Rijec je o novogradnji u kojoj nitko nije zivio zadnjih 10 godina. Treba obrisati prasinu, oprati 2 kupaonice, prozore, rolete...stan ima 2 loggie te 2 terase, veca terasa ima 50m2. Visokotlačni čistač je potreban za terase i loggie. U stanu ima vode ali nema struje.