Zatraži besplatne ponude za zimski vrt u Poreču

11 izvođača u blizini

Već 1.194 korisnika iz Poreča pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača zimskih vrtova Poreč (Parenzo), 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

ISTRAPLAST d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Martina L. , prije 1 godinu

Zadovoljni s komunikacijom, brzinom i kvalitetom usluge.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: staklo za kuhinju, grilje, staklena vrata, rolete, staklene stijene, rolo zavjese, komarnici, harmonika vrata, sjenila, zatvaranje terase, ostakljivanje terase, venecijaneri, pvc vrata, staklene stepenice, žaluzine, staklene nadstrešnice.

Zatraži ponudu
5,0
Franco Š. , prije 8 mjeseci

Sve je bilo kako treba. Super odrađen posao

10+
Godina na tržištu
50+
Broj zaposlenih

Usluge: venecijaneri, grilje, drvena vrata, rolo zavjese, ostakljivanje terase, rolete, krovni prozori, drvena stolarija, pvc prozori sa roletama i komarnicima, staklene stepenice, sobna vrata, alu vrata, klizna sobna vrata, sjenila, komarnici, alu stolarija.

Zatraži ponudu
4,7
Jelena P. , prije 3 godine

Sve je odrađeno kako treba i zadovoljna sam. Jedino je rečeno da će biti gotovo nakon 25 radnih dana, a malo se odužilo. Ništa strašno.

20+
Godina na tržištu
40+
Broj zaposlenih

Usluge: kip garažna vrata, garažna vrata, ostakljivanje terase, zimski vrt, podizna garažna vrata, sekcijska garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, rolo garažna vrata, zatvaranje terase, zatvaranje balkona, motor za garažna vrata.

Zatraži ponudu

PARTENON B.P. d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: zatvaranje balkona, zimski vrt, ostakljivanje terase, zatvaranje terase.

Zatraži ponudu

GROPLAST d. o. o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: protuprovalna vrata, staklari, tende, pvc prozori sa roletama i komarnicima, žaluzine, vrata, harmonika vrata, alu vrata, staklena vrata, staklene stijene, komarnici, vanjske žaluzine, staklene stepenice, staklo za kuhinju, staklo za tuš kabine, grilje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Predstavlja li zimski vrt gubitak topline?

  Ako zimski vrt nije pravilno planiran i izgrađen, te izrađen od kvalitetnih materijala, predstavlja značajan gubitak topline za naš dom. Tako se ljeti može pregrijati, zimi prehladiti, a u njemu se nakuplja kondenzat. No, moderni zimski vrtovi, koji su dobro i profesionalno izvedeni, energetski su učinkoviti i sa stajališta potrošnje energije predstavljaju dobru investiciju. Pravilnom montažom, pravilnim ostakljivanjem i pravilnim prozračivanjem zimskog vrta možemo smanjiti troškove grijanja doma za čak 30 posto.

 • Na što trebam obratiti pozornost prilikom postavljanja zimskog vrta?

  Najvažnija stvar pri projektiranju i izgradnji zimskog vrta je odabir kvalitetnih materijala koji će izbjeći stvaranje toplinskih mostova i posljedični gubitak topline. Trebate dobro termoizolacijsko ostakljenje, kvalitetne rolete i odgovarajuću ventilaciju. Obratite pozornost i na odgovarajući izbor mjesta: trebao bi biti okrenut prema jugoistoku ili jugozapadu, po mogućnosti u blizini stambenog prostora (dnevni boravak, blagovaonica) i dovoljno daleko od ceste.

 • Koje je mjesto najprikladnije za zimski vrt?

  Najprikladnije mjesto za zimski vrt je jugoistočna ili jugozapadna strana kuće. Na južnoj strani prostor bi bio prevruć i bilo bi potrebno dodatno zasjeniti, dok se na sjevernoj strani ne bi dovoljno zagrijalo. Dobro je da nije u neposrednoj blizini ceste ili na drugi način izložen pretjeranoj buci jer je u ovom slučaju potrebno je dodatno zvučno izolacijsko staklo. Moramo uzeti u obzir i unutarnji raspored prostorija: zimski vrtovi najbolje odgovaraju prostorijama u kojima provodimo veći dio dana: u dnevnom boravku i kuhinji, a manje uz spavaću i dječju sobu.

 • Trebam li građevinsku dozvolu za izgradnju zimskog vrta?

  Poljoprivredni tunel s pokrovom koji nije krut, najveće visine 2,5 m i širine 6 m možete graditi bez građevinske dozvole i glavnog projekta. Za veće projekte potrebna vam je građevinska dozvola.

Nedavni upiti za zimski vrtovi, Poreč (Parenzo)

Zatvaranje balkona ili terase

 • Površina balkona/terase: 6 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Htjeli bismo zastakljenje balkona (kvalitetno staklo sa dobrom zvočnom izolacijom, jer je balkon uz prometnu cestu). Stan je u Poreču. Zastaklili bi dio iznad ograde od opeke, koja je visoka 1 metar - do stropa (jer je iznad nas još jedan balkon istih dimenzija). Dimenzije za zastekljenje su: duljina glavnog dijela: 3,40 m, duljina bočnih stranica (koje su malo diagonalno na glavni dio): svaka po 1 metar. visina: 1,9 metara - (od ograde do stropa). Molim za ponude. Hvala. Lijepi pozdrav,