Zatraži besplatne ponude za montažnu kuću u Poreču

11 izvođača u blizini

Već 1.247 korisnika iz Poreča pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača montažnih kuća Poreč (Parenzo), 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,7

JELOVAC DOM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Sanja V. , prije 10 mjeseci

Sve je bilo okej. Zadovoljni smo

10+
Godina na tržištu

Usluge: pvc vrata, pvc prozori, tende, alu vrata, sjenila, montažna kuća ključ u ruke, montažne kućice za odmor, građevinske tvrtke, alu stolarija, žaluzine, gradnja kuće, drveni prozori, male montažne kuće, grilje, rolete, vanjske žaluzine.

Zatraži ponudu
4,7
Robert L. , prije 7 mjeseci

Mlada ekipa puna ideja, za preporuku!

4,0
Vatroslav T. , prije 7 mjeseci

Zadovoljni smo. Susretljiva ekipa. Čvrsta četvorka!

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda

Usluge: dizajn interijera, montažna kuća ključ u ruke, građevinski nadzor, montažne kuće prizemnice, male montažne kuće, nacrti kuća, projektantski nadzor, montažne kuće, montažne vikendice, građevinska dozvola, uređenje interijera, montažne kućice za odmor, arhitekti, projekti kuća, niskoenergetske montažne kuće, nadzor građevinskih radova.

Zatraži ponudu

Usluge: tende, metalne nadstrešnice, klizna sobna vrata, nadstrešnice za auto, venecijaneri, izrada krovišta, staklena vrata, pvc prozori sa roletama i komarnicima, pvc vrata, alu prozori, spušteni stropovi, montažna kuća ključ u ruke, krovopokrivači, drvena stolarija, montažne kuće, montažne kućice za odmor.

Zatraži ponudu

LUXURY STYLE d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: drveni bazeni, popločavanje dvorišta, niskoenergetske montažne kuće, uređenje dvorišta, bazeni na napuhavanje, knauf majstor, moderne kupaonice, pvc podovi, linoleum, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, keramičar, ručno žbukanje, preuređenje stana, poliesterski bazeni, montažna kuća ključ u ruke.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti montažnih kuća?

  Najveća prednost montažnih kuća je brza implementacija. Klasična gradnja kuće može trajati više od godinu dana, dok je montažna kuća gotova za tri mjeseca. Montažne kuće su također jeftinije od klasično građenih kuća.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Jesu li drvene montažne kuće stabilne poput klasičnih kuća od opeke?

  Dobro izgrađene drvene montažne kuće jednako su stabilne i trajne kao i klasično izgrađene kuće. Montažne kuće također su sigurne od požara, potresa i drugih elementarnih nepogoda.

 • Koliko traje postavljanje montažne kuće?

  Postavljane montažne kuće ovisi o složenosti gradnje (veličina kuće, lokacija, korišteni materijali), ali normalna montažna kuća može se sagraditi za tri mjeseca.

 • Što znači pojam pasivna kuća?

  Pasivna kuća moderna je kuća kojoj je za funkcioniranje potrebno izuzetno malo energije, otprilike 15 kWh/m2 ili manje. To znači da troši oko 80% manje energije od klasičnih kuća. Izgradnja pasivne kuće mnogo je skuplja od klasične, ali ulaganje će se isplatiti zbog niskih mjesečnih troškova.

 • Jesu li montažne kuće ekološki prihvatljivije od klasičnih kuća od opeke?

  Montažne kuće su ekološki prihvatljivije od klasično izgrađenih kuća jer se tijekom gradnje proizvodi manje otpada. To, naravno, ne znači da ne možemo izgraditi ekološki prihvatljivu kuću od opeke. Dapače, upotrebom odgovarajućih materijala čak i klasično izgrađena kuća može biti vrlo ekološki prihvatljiva. U današnje se vrijeme teži tome da sve novoizgrađene kuće, bilo montažne ili klasične, budu niskoenergetske.

Nedavni upiti za montažne kuće, Poreč (Parenzo)

Montažna kuća Ključ u ruke

 • Okvirna površina objekta: 200 m2
 • Tip montažne kuće: Na kat
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

montažna gradnja Prizemlje 1 Ulaz 2 WC 3 Spavača sa kupaonom 4 Dnevni sa kuhinjom i blagavaonom 5 Tehnička soba 6 Stepenice za na kat 7 Terasa Bruto do m2 Kat 8 Stepenice sa hodnikom 9 Tri spavače i tri kupaone 10 Balkon Bruto 80 do m2 Sve skupa Bruto da m2 neto do m2

Montažna kuća Ključ u ruke

 • Okvirna površina objekta: 160 m2
 • Tip montažne kuće: Na kat
 • Da li već imate građevinsko zemljište?: Da
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Poštovani, ineresira me izgradnja montažne kuče. Htijela bi da ima prizemlje i prvi kat koji će služiti kao odvojeni stanovi. Isti ulaz u kucu, nešto u stilu ulaza u zgradu, pri ulasku su ulazna vrata za stan u prizemlju a po stepenicama se dolazi do ulaznih vrata u stan na prvom katu. Htjela bih da svaki kat bude otprilike jednako napravljen, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dvije spavaće sobe (jedna veća, druga manja), wc sa kadom/tusem, balkon na prvom katu, terasa u prizemlju i desni bočni zid bez otvora jer je na parceli obaveza gradnje dvojnog objekta. Parcela je m2 sa dopuštenom izgrađenosti od 30%. Dostavljam izmjere parcele koji su učinjeni za parcelizaciju ceste ucrtane po urbanističkom planu. Veličine stanova da budu približno jednaka oko 75m2-80 m2 stambene površine. Hvala