Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Na parceli se nalaze dva objekta jedan je legaliziran drugi objekt za koji trebamo arhitektonski dio za legalizaciju u papirima je evidentiran da je građen prije 68 je navedeno samo 25m2. Pošto smo dobili rješenje o legalizaciji za prvu kuću nakon savjetovanja sa referentom na Velesajmu u uredu za legalizaciju dogovoreno je da će se tražiti nadopuna legalizacije za tu česticu i da samo trebamo arhitetonski dio pošto je geodetski odrađen. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 170
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Postojeći uhodani cafe bar preurediti unutrašnji design i naći optimalni raspored šanka i wc. Terasu korak od od mora još bolje valorizirati sa novim bioclimatskim gazebom te taj dio ostakliti sa kliznim vratima , radi iskoristivosti prostora,u zimskom periodu. Te drugu malo,odvojenu terasu kvalitetnom trendom zaštiti od sunca ( suncobrani padaju zbog vjetra) . Obe terase funkcionalno opremiti prikladnim stolovima i stolicama. Lokal radi cijelu godinu. Ujutro sa kavicom tostevima, croassanima , juicevima. Popodne sladoledni kupovi i torte. Navečer aperitivni vino i cocktaili (still lounge , art deco , mediteran). Željena boja bijela sa plavim dodatcima sl. U privitku ideje. Molim ponudu. Hvala.
Površina objekta: 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o objektu od 20 kvadrata koji bih legalizirao u svrhu poslovnog objekta za fast food. Objekt je spojen na industrijsku struju i ima odvod za otpadne vode tj. sanitarni čvor i služio bi kao izdvojeni pogon vec postojećeg ugostiteljskog objetka, koji se nalazi udaljen 20 metara. Objekt se nalazi u mjestu Kali. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, planiramo gradnju montažne kuće sa stambenim protorom od nekih 85m2 i 15-16m2 terase. Prizmenica s bazenom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila (svaka soba treba imati svoje kupatilo), jedna ostava, mali hidnik, kuhinja, trpezarija i dnevni. Htjela bih imati kaskade, tj. 2- 3 stepenice koje idu od hodnka prema kuhinji, i dnevnom. Molim ponudu što prije jer bi htjeli sa suradnjom početi što prije. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 31
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, proširivali bi kupaonu koja je trenutne površine 6m2 na površinu od 9m2, probem je što su instalacije u zidu koji bi se trebalo micati pa trebam arhitekta koji će savjetovati što se može izvesti. Također bi na katu pregraduli 22m2 kako bi dobili 2 spavaće sobe. Nakon 15.1 bi mogli početi s suradnjom. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kupit cemo dva stana,jedan veci,drugi manji,zelimo ih spojiti u jedan stan pa zelim da mi svojim idejama pomognete urediti stan od kuhinje ,dnevnog boravka ,djecjih soba , spavace sobe,ustvari cijeloga stana ,a i oba balkona. Možda savjet za ugradbene oramer, zavjese, boje, gdje što smjestiti od namještaja. Pristup stanu imam i predugovorom mogu jamičiti da se mi stvarno seslimo u navedeni stan. Ukoliko se dogovorimo sa suradnjom bi krenula u prvi mjesec. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 5000
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Zanima me okvirna cijena izrade glavnog projekta za opg kamp. Postoji objekat koji je u završnoj fazi legalizacije to bi trebao biti turistički objekat. Radio joj neke objekte koji su nvezani uz to. Trebam arhitekta koji će sukladno kategorizaciji vidjeti što i kako je moguće napraviti . .com Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 93
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, htio bih imati jednu veću sobu i 2 manje, možda bi trebalo prebaciti ulaz prebaciti, trenutno su sobe male, fali mi mjesta za stvari, fali mi ormar za cipele. Uglavnom imam neke ideje, ali bi htio u suradnji s vama pronaći najbolje riješenje kako trošak na karju ne bi bio prevelik. U prilogu šaljem postojeće stanje. Molim ponudu, Hvala.
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam geodetski snimak jer planiram gradnju prizemnice s kuhinjom, blagavaonom i dnevnim boravkom u jednoj većoj prostoriji. Dodatno bi bila kupaonica + dodatni wc za goste, malena radna soba te 3 spavaće sobe. k.č. i , katastarska općina Farkaševac, katastarski ured Vrbovec. Za 7 dana putujem u Aziju, odstan sam do 10.1. tako da u tom periodu neću biti dostupan. Molim Vas da to imate na umu prilikom kontakta kako ne bi pomislili da sam nezainteresiran. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna nam je potpuna dokumentacija za ishođenje građevinske dozvole, a nakon početka gradnje i sve druge usluge (nadzor i sl.) do tehničkog pregleda i uporabne dozvole. Zemljište na kojem će se kuća nalaziti je površine cca m2, širine 20 m i dužine 45 m, pravokutnog oblika. Od površine ceste podignuto je cca 1,5 m. Iskolčenje i geodetski dio također je potreban. Ideja za kuću je moderna, sa cca m2 stambenog prostora, te dodatno i podrumske prostorije, dakle garaže za 2 automobila i dvije dodatne prostorije, a koje bi bile ukopane u zemlju (koliko bi to bilo moguće). Izgled kuće bio bi moderan, kockasti, sa različitim površinama, dakle cca 80 kvadrata prizemlja + 40 kvadrata prve etaže. Krov bi bio izveden na način da je kosi, ali da se zakamuflira sa parapetom da izgleda kao ravan sa prednje strane kuće. Kroz kuću bi išlo stepenište od podruma do gornjih etaža. Sa zadnje strane kuće planirana je nadstrešnica koja bi bila povezana sa dnevnim boravkom i blagovaonom, koji bi unutar kuće bili izvedeni kao ''open space''. Kuća bi imala 2 manje sobe u prizemnoj etaži, sa manjom kupaonicom(tuš) i wc-om za goste te ostavom koja bi bila povezana s kuhinjom. U kuhinji je planiran otok. Na gornjoj etaži bila bi spavaća soba sa walk in ormarom, jedna manja spavaća soba, kupaonica i eventualno manja terasa. U privitku šaljem izvod iz katastra. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu