Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zelim krenuti sa gradnjom kuće nakon zime i u tom roku planiram rijesiti papirologiju. Plac za gradnju sam kupio i sada nastavljam dalje. Plac je m2, sirina placa je 14m. Kuća bi bila prizemnica sa cca m2 stambenog prostora. Kuhinja s trpezarijom i dnevnim boravkom bi bila sa zadnje strane kuće....3 spavaće sobe, jedna roditeljska sa garderobom i dvije dječje. Kupatilo u kojem bi isao i tus i kada. Veseraj sa perilicom veša, susilicom. Kombi bojler. Lp,
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta ili prostora (m2): 360
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u planu izgradnja moderno-istarske kuće sa 5-6 apartmana. Do m2 u tlocrtu (prizemlje+kat+potkrovlje ili prizemlje+2 kata). Apartmani različitih kvadratura (3 studio-apartmana oko 35-40m2 + 2 apartmana oko 50-60m2 + 1 stan oko -m2 na vrhu). Lokacija je istočna obala istre, m od mora-poželjno iskoristiti pogled na istok/jugoistok. Pad terena je prema istoksjeveroistoku. Prilažem skicu gdje bi otprilike trebala biti kuća. Zelene linije prikazuju granice čestice sa mjerama. Od okolnih čestica treba se maknuti 6m. Dalekovod je prikazan crvenom bojom (poželjno je maknuti se oko 7m). Hvala.
Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta (m2): 59
Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
Okvirni rok: 3 tjedna
Poštovani, energetski certifikat trebam zbog prodaje stana ( 59,45m2). Stambena zgrada se sastoji od 12. stanova. OPIS NEKRETNINE: Stan u prizemlju, br. 3, koji se sastoji od: 2 sobe, kuhinje, izbe, kupaonice, predsoblja, lođe, balkona, ukupno površine 59,45 m2. Stan se nalazi u Slatini, Brune Bušića 65. Zbog bolesti, odlaska na fizikalne terapije stanujem u Virovitici. Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 78
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zanima me možete li mi reći kako bi na najbolji moguć način rekonstruirali stan (tlocrt u privitku). Naime, potrebne su mi 3 sobe, 2 dječje. Dosadašnji stan mi je super, svaka prostorija dobro dođe, ali fali mi jedna sobica. Ostava mi je potrebna. Da li se može dobiti nacrt kako bi Vi to napravili da si mogu to predočiti. 2. Molim nacrt (ako je moguće) tj. 3D ili rekonstrukciju ovakva identična dva stana. Znači etažni stan. Unaprijed hvala,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam projekt za legalizaciju garaže, samo su temelji ucrtani u katastru. Radi se o 60m2 radionice i 40m2 za automobile, sa strane su stepenice koje smo napravili kako bi naknadno podigli kat na garaži. To bi bio trosoban stan sa dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom također površine m2. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 145
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, posjedujem konobu sa 50 kvadrata koja je legalizirana zajedno sa temeljima za cijelu kuću koja je zajedno sa šternom za vodu koja je van temelja. Trebao bi idejno rješenje za nadogradnju dva apartmana od kojih bi svaki imao po 50 m2 i na to bi trebalo staviti potkrovlje od 45 m2. Javite se za dodatne informacije. Unaprijed hvala.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Novogradnja na kosom zemljištu sa podzemnom garažomza dva vozila, podrumskim prostorom i kotlovnicom. Prizemlje kuhinja, dnevni boravak i blagavaona, natkrivena terasa i vanjski bazen cca, 40m2 1. kat 4 spavaće sobe , dvije sa vlastitom kupaonicom plus treća. Ravni krov sa kolektorima, grijanje podno+ radijatori u sobama, peć peleti + dizalica topline Kuća za odmor za 8 osoba. Molim ponudu za idejno riješenje, Hvala
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam uređenje apartmana, modernije uređenje unutar zgrade. Radi se o 3 apartmana: 2 veća apartmana i 1 manji površine su slijedeće: 24m2, 50m2, 65m2. Ne bih mijenjala raspored prostorija, trebam ideju za namještaj, boje i dizajn. Kuća je uz more, vanjski izgled je mediteranski a unutar bih moderno uređenje, sivo-ljubičasti tonovi, bijeli zidovi, kreveti s baldahinom i slično. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 136
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U potkrovlju površine m2 planiram napraviti dvije spavaće sobe, kupaonicu s odvojenim wc-om, kuhinju, dnevni boravak i blagavaonicu. Spavaće sobe bi bile manje ali bi da imaju zasebnu prostoriju kao walk-in ormar. Garažu bismo spojili s kućom, pa bi na njoj zatvorili blagavaonicu ili zimski vrt od 36m2. Kuća je četvrtasta. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 29
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za arhitektonski nacrt poslovnog prostora (na dvije etaže; u prizemlju bi bio ured; u suterenu bi bila učionica te mali toaletni prostor s tuš kabinom i wc školjkom, te mini kuhinja koji bi trebali zauzimati što manje prostora). U prilogu Vam šaljem slike prostora i nacrt. Unaprijed zahvaljujem.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu