Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Velika Gorica
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, duljina zida je cca 6m, trebali bi 4 prozora smjestit na toj duljini , na visini cca 1,30m. Može i vaša preporuka. Bijela boja, kvalitetnije proizvodnje u tri staklena sloja. Po mogućnosti Gealan. Komarnice na jednom prozoru, rolete na svim. Slika sadašnjih prozora u prilogu. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Rogoznica
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebaju mi balkonska vrata koja imaju luk. Dimenzije su: Visina luka 45 cm Visina do luka cm Širina vrata 89 cm Vanjska i unutrašnja vrata su u dva dijela otvaranje po sredini. Svaka škura ima griljete podijeljene na dva dijela. Također unutrašnja vrata imaju staklo podijeljeno na dva dijela. Boja škura treba biti smeđa a unutrašnja vrata bijela. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Građevinska stolarija - prozori
Rijeka
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, uređujem mali tavanski prostor u stambenoj zgradi, kao priručni i radni prostor. Želio bih ugraditi krovni prozor radi svjetla i prozračivanja prostora, veličine cca širina od 50 - 60 cm -, visina 70 - cm s mogućnošću otvaranja. Nije nužno da bude visoke kvalitete tipa Velux, može biti i polovni, bitno da je pouzdan i vodonepropustan. Tavan je na 6 katu, lako pristupačan izlaz na krovište i zgrada ima lift. Radovi su osobne prirode, nevezano za stanare i pričuvu. Molim za ponudu. Hvala.
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Novi Zagreb
Broj komarnika: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas ponudu za komarnike na već postojeću PVC stolariju. Naime, zanimaju na rolo komarnici za 5 prozora i jedna vrata. Šaljem Vam dimenzije prozora –širinacm, visina cm, a visina do kutije roleta je cm. Širina vrata cm, visina ,5cm a visina do kutije cm. Hvala,
Građevinska stolarija - prozori, Alu stolarija - Zadar
Zadar
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 14
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Alu stolarija sivo crna boja dimenzija (š*v): x 6 kom; x 2 kom; x 1 kom; 80x 2 kom; x 2 kom; 80x 1 kom Molim varijantu s rolatama i griljama, ukoliko je moguće pošaljite mi sliku prozora. Ukoliko bude sve ok, planiram još jednu investiciju na drugoj etaži. Hvala.
Adaptacija kupaonice, Adaptacija kupaonice
Sesvete
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kupaona xxcm s vratima x70cm i prozorom x70cm Kompletna adaptacija: -izmjena keramičkih pločica podnih i zidnih -Izmjena wc školjke, kade ,, bidea i umivaonika Želimo -ugradbeni umivaonik u ormarič širine 60 cm, a iznad ogledalo s ormarićem iste širine. -akrilnu kadu do cm dužine + slavina s tušem -WC školjka s kotlićem u komplatu (monoblok izvedba) trebat će prilagoditi instalacije jer će se miujenjati mjesta sanitarija. Za bide i umivaonik imamo nove slavine s grijačem. Lijep pozdrav
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potrebna je instalacija centralnog grijanja u poslovni prostor na Knežiji veličine 22 kvadratna metra. U prostoru se trenutno nalazi plinski bojler koji služi isključivo za grijanje tople vode, a sada bi trebalo ugraditi i priključiti novi kombi bojler, te dva radijatora. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Drveni prozori
Motovun (Montona)
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Na staroj kući u centru Motovuna trebam zamjenu prozora i ulaznih vrata slijedećih dimenzija: - 8 prozora dimenzija * dvokrilni s drvenim griljama (obavezno). - Ulazna vrata drvena dimenzija 2m*1,20m. Radi se o kući koja je pod konzervatorskom zaštitom pa treba biti drvena stolarija. Izmjere su otprilike pa trebam nekog da mi dođe pogledati i izmjeriti. Molim ponudu. Hvala.
Klima uređaji, Klima uređaj
Sesvete
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 35
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Planiram kupnju klima uređaja za hlađenje/grijanje stana u obiteljskoj kući sa naglaskom na grijanju kao važnijoj funkciji. Zanimaju me samo modeli uređaja proizvođača Fujitsu, Toshiba, Daikin i Mitsubishi. Preferiram ponudu s montažom uređaja. Mjesto montaže je u Sesvetama. Duljina instalacije (razmak između vanjske i unutarnje jedinice) je cca 7 m. Vanjska jedinica bila bi na visini od 6 m (ali pored balkona). Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zadar
Zadar
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: Prozor za Toalet velicine 56x56 cm,sa komarnikom i roletnom. Prozor sobni velicine x cm ,sa komarnikom i roletnom Balkonska vrata velicine x cm,sa kkomarnikom i roletnom.Na prozoru 56x56cm komarnik treba da bude fixni (nepokretni) a na drugom prozoru i vratima komarnik treba biti pokretni. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu