Usluge

Primjeri upita

Fasade, Obnova fasada
Bol
Površina fasade (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebni radovi: -izrada fasade 5 cm debljine stiropor bez završnog sloja , prizemlje i I kat oko m2 -podrumski dio - fasada i zidovi stubišta izvani , cementna fasada sa žbukom ili ljepilo sa mrežicom pa ljepilo , bez završnog sloja , oko 45 kvadrata + sa skelom. -sami podrum iznutra sa plafonom oko 70m2 i zidovi oko m2 , gletanje sa slojem na bazi vapno-cement. lijepi pozdrav , Lokacija je Bol Brač . Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zadar
Površina fasade (u m2): 282
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući u Zadru ukupne površine GBP .83 m2. Plan nam je napraviti energetsku obnovu kuće. Bit će potrebna kompletna sanacija postojeće fasade. Stavili bismo stiropor fasadu debljine izolacije do 10 cm. Radovi su planirani od nove godine pa dalje. Molim ponudu, hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Gospić
Gospić
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o staroj zgradi u Gospiću kojoj je potrebna detaljna obnova ali bismo za početak krenuli sa farbanjem stubišta. Za sada nas znima samo stubište stambene zgrade sa predvojem, 2 kata i tavanska etaža. Tavanska etaža ima visoke stropove. Radovi su planirani za iduću godinu ali moramo imati ponude prije radi pričuve. Potrebno je napraviti detaljnu izmjeru. Molimo ponudu, hvala.
Fasade, Fasaderi
Pakoštane
Površina fasade (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Kuća je katnica. Prizemlje ima klasičnu fasadu, djelomično, dok je na katu gola cigla. Na katu bi se napravila fasada od stiropora, debljine 5 cm, te bi se debljina izjednačila sa doljnjim djelom i na to je potrebno staviti završni sloj na cijelu površinu. Staviti kamene klupčice na vanjske prozore. Na objektu nedostaje ograda na terasi na katu, planirana je izvedba u obliku zida od cigle te je potrebno i ogradu uzeti u obzir, radi se opovršini od cca 50 m2, bez stiropora. Površina za fasadu ostatka građevine je cca m2. U prizemlju, ispod terase, pročelje jugozapad, između stupova nije potrebno raditi fasasdu. U prilogu je izvadak iz dokumentacije izvedenog stanja. Molim ponudu. Hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o poslovnom prostoru u Zagrebu, Vinkovićeva ulica, zidovi su glatki i obojeni bijelom bojom, treba ih samo osvježiti jer se vide tragovi učinjeni naslonima stolica. Zadnje bojenje je bilo prije dvije godine. Prostor se sastoji od ulaznog hodnika i dvije kancelarije ukupne površine 30 m2. Lijep pozdrav
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o bojanu stana od 56m2, dvije spavaće sobe, dnevne s kuhinjom, hodnika i WC s ostavom : SS 3.5 * 3,5 m jedan zid je staklena stjenka 3,5 m SS 3.5 * 2.5 m jedan zid je staklena stjenka 3,5 m DS+Kuhinja 3,5 * 6 jedna zid staklena stjenka 3,5 m, drugi je kuhinjski elementi 3.5 m Hodnik 4m*1,5m uglavnom vrata jednako i s WC-om Stan u limenci, svi zidovi su renovirani i stavljen knauf ploče, Strop isto treba bojat, knauf ploče u stanu od većih stvari samo kuhinja, ostalo je mali namještaj, lagan. Molim ponudu. Lijep pozdrav
Fasade, Fasader
Malinska
Površina fasade (u m2): 245
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim za kompletnu ponudu (sav materijal, rad i skela) za stiropor fasadu m2 + stirodur cokl 10 m2. Dimenzije kuće: 9m x 8m, visina 7,5m - odnosno prizemlje, prvi i drugi kat) Ako je moguće, molim za cijenu po m2. 1. ponuda za 8 cm stiropor fasada, cijena po m2 je = 2. ponuda za 10 cm stiropor fasada, cijena po m2 je = Kuča se nalazi u Malinskoj na otoku Krku. Unaprijed zahvaljujem i lijepi pozdrav! .
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi ofarbati hodnik, kuhinju i dnevni boravak u obiteljskoj kući. Sve skupa ima oko 50 m2. Trenutno su zidovi bijeli i imam jedan crveni zid kojeg bi htjela maknuti. Ofarbala bi opet sve u bijelo i možda jedan zid u svijetlo plavu boju. Bit će potrebni manji popravci na zidovima. Molim ponudu, hvala.
Fasade, Fasade
Opatija
Površina fasade (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o staroj vili u Opatiji čiju fasadu treba sanirati. Vila spada u kulturno dobro i moramo ju napraviti onakvom kakva je bila. Ima ukrasne štukature. Vila ima 3 stana i 3 vlasnika. Radove smo planirali iza blagdana ako to vrijeme dozvoli ako ne onda na proljeće. Molim ponudu, hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je 64m2.Sastoji se od spavaće sobe 1(13m2) ,spavaće sobe 2 ( 7m2) ,hodnika (7m2),kupaone ( 8m2),kuhinje,dnevnog boravka i blagovaone koji su jedan prostor od 28m2.U blagovaoni i dnevnom boravku ima jedan zid koji izgleda da je sep na bi trebalo obraditi i pregletati (cca. 20m2). Na sve ostale zidove potrebno pripremiti za krečenje i prije nanjeti zidovibi trebali biti nekih djelova gdje bi trebalo pokrpati rupe od šarafa. Molim ponudu. Hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu