Usluge

Primjeri upita

Ograde, Žičane ograde
Zagreb-Susedgrad
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 20
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Odmah
Ograda je zamisljena od strane stanara, na nacin da lijeva i desna strana ograde bude zatvorena u ogradu (onu koju cesto vidamo oko skola i vrtica), a ulazni prostor za vozila da bude klizna sa daljinskim i mala vrata radi ulaza postara i sl. 1.Izrada dvorišnih kliznih velikih vrata u kosini x 2.Izrada malih vrata x od materijala Vrata da imaju bravu cilindar.     3.Izrada dvorišne ograde ukupne dužine okvirno 15 m i visine oko cm. 4.Motor za ogradu. Radi estetskog izgleda, kvalitete, lakseg izvodenja radova ili bilo kojeg drugog razloga ljubazno vas molim preporuku koju vrstu ograde bih ste nam preporucili. Za kovanu unaprijed napominjem da nemamo dovoljno sredstava. Takodjer ukoliko vrsite sistem kljuc u ruke, tj. da uz izradu i montazu ograde vrisite i gradevinske radove, ljubazno molim uvrstite i taj dio u ponudu.
Pula
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 68
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Odmah
Potrebna mi je panelna ograda sa kapijom za auto i dvije ulazne kapije. Visina cca 1,5 m Betonirala bi samo stubove, u ostalom djelu bi bila ograda do trave, odnosno zemlje. dimenizije su 1. strana 4 m vrata (2 puta po dva metra) 1 m ulazna vrata i 15,60 m ograde 2. strana 15 m ograde 3. strana 1 m ulazna vrata i 16,25 m ograde 4. strana 4,45 m ograde onda prelom (kut) sa stubom i dalje 10,80 m ograde. Molim vas, da mi pošaljete ponudu, gdje bi mogli preuzeti robu, kako je sa prijevozom i kakva je cijena prijevoza za takvu težinu robe. Koji je rok dobave. Ako trebate još koje podatke, pišite mi ili nazovite na broj telefona. Pozdrav
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 3
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih ponudu za izradu male nadstrešnice nad ulaznim vratima na terasu. Držači već postoje te bi trebalo na njih postaviti nadstrešnicu. Što se tiče materijala, može biti od pleksiglasa ili nešto slično, proziran ili lagano zatamnjen. U prilogu je slika na kojoj se vide nosači. Znam da je ovo mali zahvat, ali meni predstavlja veliki problem! Hvala unaprijed!
Split
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zanima me nadstresnica drvena, slobodnostojeća ili sa zgradom konstruktivno povezana , tlocrtne površine do 20 m². Stan jos uvijek u izgradnji i biti ce useljiv kroz 2 do 3 mjeseca pa vec sada tražim izvodjaca za ovo. Znaci, terasa je ukupne velicine 60m2 i zelim dio od 20m 2 natkriti ili slobodnostojećom ili sa zgradom konstruktivno povezanom (izglednija opcija) nadstresnicom. Dimenzije 5x4 ili 5.5x3.6. Hvala!
Gospić
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): ALU ograda
Dužina ograde (u metrima): 26
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Želio bih napraviti dvorišnu ogradu od letvi smeđe boje. letvama bih ispunio prostor, horizontalnim postavljanjem, između već napravljenih betonskih stupova. Razmak između betonskih stupova je 2,80 metara i visina 2,10 metara, i tako devet ispuna. Deseti razmak između stupova je 3,95 metara, isto s visinom od 2,10 metara.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Nin
Površina nadstrešnice (u m2): 30
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća je u Ninskim vodicama kraj Sabunika. Nadstrešnica ima dvije vode. Veća treba zamijeniti postojeću tendu na katu kuće, iznad sjeverne terase, veličine cca 5*5 m, a manja treba natkriti stubište koje se penje na tu terasu, veličine 5*1.2m. Obje vode treba spojiti u sljeme 1.2m. Ako može, htio bih stupove i krevet od pocinčanih cijevi 3/4 inča, tako da se postojeći uzidani nosači tende iskoriste (ali malo povise). Pokrov bi trebao biti od polikarbonata ili slično, neproziran, mat, ako može žut... Istočna strana treba imati kišni oluk duljine 5m, a zapadna, 1.2 m. Detalj tende i prostora iznad stubišta u prilogu.
Karlovac
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 50
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: Više od 3 mjeseca
Ogradio bih kuću sa donje strane žičanom ogradom( za pse- možda pocinčana 1,25x2,50m sa pripadajućim stupovima, 6 stupova po 3 za pojačanje i to odmah),, a sa gornje strane oko 50 m panela 1,25x2,50m i 4kom po 3 stupa za pojačanje, može i na proljeće. Znači m žičana i 50 m panela Zahvaljujem i pozdravljam vas.
Zagreb
Tip ograde: Balkonska ograda
Vrsta ograde (material): Druga metalna ograda
Dužina ograde (u metrima): 4
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: Odmah
Tražimo ponudu za popravak metalne ograde sa staklenom ispunom (žičano staklo). Radi se o ogradama lođa na stambenom objektu koji je trenutno u izvođenju energetske obnove: Remetinečki gaj 27, Zagreb (kod Arene). Ukupno cca 64 ograda. Metalni dio ograde, rukohvat i okomiti stupići-nosači bi se trebali pobrusiti, antikorozivno premazati i prefarbati bojom, dok ispuna od žičanog stakla sa okvirom, izradila bi se nova (uključeno demontaža stare i montaža nove). Radit će se sa skele, a isplata bi bila u gotovini,prema dogovoru sa stanarima. Daljnji dogovor preko mail-a:
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Vrbanj
Broj parkirnih mjesta: 3
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Metalna konstrukcija pokrivena mrežom, jer je jedina svrha nadstrešnica zaštita od sunca. Kasnije će možda umjesto mreže biti vinova loza. Treba takodjer napraviti i metalnu ogradu sa jedne strane nadstrešnice. Postoji trenutno zid prema cesti (od blokova) koji treba srušiti tako da može više auta ući. Dva auta normalne veličine bi trebala stati i možda jedan još manji. Uslikao sam iz zraka prostor. Okvirno sam stavio mjere (slika 1), a na drugoj slici se vidi i prostorj od susjeda koji je isto zainteresovan za gradnju nadstrešnice, tako da su u opciji dva posla na istoj lokaciji. Adresa je Svirče 32, otok Hvar. Realizacija projekta bi trebala biti do polovine 10. mjeseca ili iduće godine na proljeće.
Ograde, Panel ograde
Nedelišće
Tip ograde: Balkonska ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 25
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Odmah
Interesira me panel ograda ili zicana ograda panel ograda visine oko 2 metra. Žicana ograda ista dimenzija sa vratima i takvim da ne moze izaci odrasla macka (manja) po mogucnosti da je na ogradi napravljen nastavak od 30 cm ukoso prema dvoristu da mace ne mogu izaci . Na panel isto takav nastavak pi cijeloj duzini ograda .


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu