Cijene usluga
Nadstrešnice
Drvene nadstrešnice

Koliko košta drvena nadstrešnica?

 • 1.0006.000 HRK
  Drvena nadstrešnica
Zatraži ponude

Cijene drvenih nadstrešnica ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.


Drvena nadstrešnica

 • 1.0006.000 HRK

Drvene nadstrešnice lijepo izgledaju u, jednostavne su za ugradnju i najpristupačnije. Nedostatak drvene nadstrešnice je to što s godinama može izblijedjeti i što je mogu oštetiti razne vremenske neprilike. To možete izbjeći čestim obnavljanjem i zaštitom drva koje toplo preporučujemo. Cijena ovisi o složenosti gradnje, vrsti drva i veličini nadstrešnice. Raspon cijena za drvenu nadstrešnicu je od 1.000 HRK do 6.000 HRK. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 3.500 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za drvene nadstrešnice

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 3
 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bih ponudu za izradu male nadstrešnice nad ulaznim vratima na terasu. Držači već postoje te bi trebalo na njih postaviti nadstrešnicu. Što se tiče materijala, može biti od pleksiglasa ili nešto slično, proziran ili lagano zatamnjen. U prilogu je slika na kojoj se vide nosači. Znam da je ovo mali zahvat, ali meni predstavlja veliki problem! Hvala unaprijed!

Nadstrešnice za auto

 • Broj parkirnih mjesta: 1
 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Želim konstrukciju od profiliranog pocinčanog metala , stupovi x mm kom 4 . Glavni nosivi profili 2x6 m te 2 x 3m također x mm . Ostali poprečni profili između 50 x 50 mm ( razmak oko 1m ). Da podnesu trapezni sendvič lim od 30 mm debljine. Izgled kao u privitku. Ali sa odvodnom gurlom i limenim opšavom. Hvala.

Pergole

 • Površina pergole (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
 • Materijal: Drvena pergola

https://www.mizarstvo-kos.si/img/gallery/nadstreski-na-terasah/nadstreski0-12.jpg Poštovani , poslao sam Vam link od nadstrešnice kakvu bi želio. Dimenzije su cca 6x4 metra. Nadstrešnica će jednim djelom biti prislonjena uz kuću , što znaći da na toj strani neće biti vertikala nikakvih već će se horizontalna greda fuksirati na zid kuće. Nadstrešnica koja Vam je poslana u linku ima stakleno krovište. Pošto se radi o velikoj kvadraturi pretpostavljam da kaljeno staklo sa nekakvim premazima koji spriječavaju prolazak sunčevih zraka je jako skupo. Slobodno predložite ako imate kakve ideje koje su alternativa takvom staklu. U slučaju da je to van mog buđeta odabrat ću standardnu drvenu nadtrešnicu sa krovištem na tri vode prekriveno crijepom i četvrtastim stupovima gradama (dimenzije 12x12 - ako postoje takve dimenzije). Volio bih da mi pošaljete ponudu za jednu i drugu varijantu. Hvala i pijep pozdrav

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 19
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Poštovana, dimenzije nadstresnice: x cm, ili 20m2. materijal konstrukcije: metal, aluminij, antracit - tamno siva pokrov: fiksni, čvrsti pokrov, puni lexan, boja: siva, dim, antracit - led efekt nadstresnica je za terasu od 35m2. Napomena: - nadstrešnicu potrebno posebno prilagoditi postojećem dimovodu iz plinskog dimnjaka na fasadu (ili naći drugo rješenje) - Žlijebovi, oluk i sl. za odvod vode se nalaze unutar konstrukcije - na horizontalnim "gredama" priprema za strujna trošila, fi: 3-5 cm prema odabiru konkretnog potrošača. - alu otvori za staklene stijenke i alu dvostruka klizna vrata Sve navedeno je u dogovoru sa izvođačem podložno promjenama. Trebam ponudu po pojedinim stavkama.

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Potrebna mi je nadstrešnica za dva automobila u veličini od cca.19.5m2. Temelji za nosive stupove (6 komada) su napravljeni. Jedan dio nadstrešnice bi se trebao malo "izvući" da pokrije ulaz prema stanu. Krovište bi se pokrivalo smeđim trapez? limom, kao i bočne vanjske strane nadstrešnice. Molim cijenu za: konstrukciju sa postavljanjem- pocinčano i bojano konstrukciju sa postavljanjem - bojano konstrukciju sa postavljenjem i pokrivanjem/zatvaranjem limom U privitku je gruba skica. Hvala.

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah
 • Materijal: Drvena nadstrešnica

Postovani, Trazim nadstresnicu kojom bi se natkrio ulaz u objekt. Ravni krov. Da ima svoje 4 bijele noge, krov i atiku boje antracit. Krov gledajuci odispod da ima bijele grede a iznad njih brodski pod prirodne boje drva. Povezala bi se s objektom cisto da ne ulazi voda između nje i objekta. Nesto ovog tipa sa prilozene slike ali sa antracit atikom i brodskim podom boje drva. Drvenu ili kombinacija drvo metal.

Nadstrešnice za ulazna vrata

 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zanima me staklena nadstrešnica iznad ulaznih vrata (prilažem sliku radi predodžbe). Odlučila sam se za kaljeno staklo 0.8 mm, matirano. Dimenzije konstrukcije su sljedeće: širina (gledano od zida) je 1.6 m, dužina je 3m. Stako bi bilo 10 - 15 cm preko ruba metalne konstrukcije, tako da bi dimenzije stakla bile širina: 1.75m i duljina: 3.30m. Staklo bi bilo u četiri dijela (bez montaže). Molim da mi pošaljete Vašu ponudu kako bi se mogli dalje dogovoriti. U prilogu Vam šaljem slike radi lakše predodžbe.

Nadstrešnice za auto

 • Broj parkirnih mjesta: 1
 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zanima me pokrivanje parkirnog mjesta koje se nalazi uz samu zgradu, uz vanjski zid. Pokivanje bi se trebalo izvesti tako da se montira na zid zgrade te da se od zida zgrade pokrije 2 do 2 i pol metra prostora (širina auta, parkira se bočno uz sam zid zgrade). Dužina parkirnog mjesta je cca 5 metara. Na jednom dijelu parkirno mjesto je već pokriveno balkonom od stana s 1. kata, no treba pokriti cijelo parkirno mjesto. Imperativ je da se montira sam na zid zgrade te da nema drugih potpornih stupova sa strane zbog drugog parkirnog mjesta koje se nalazi odmah pored. Ploče za pokrivanje bi bile prozirne, kakav god materijal da je trajan i otporan na kišu i eventualni snijeg ako padne. Odvod se lako spusti u komad vrta iza samog parkirnog mjesta. Prilažem nekoliko fotografija da dobijete dojam kako to izgleda i što bi se moglo napraviti. Natkriva se parkirno mjesto uz crveno označen zid. Ako se postojeći balkon može ukomponirati u dizajn (da posluži kao dio nadstrešnice), slobodno. Susjedi su stavili nadrstrešnicu nad taj balkon, ali bez oluka pa kada god pada kiša udara u moj auto parkiran ispod njega. Unaprijed zahvaljujem na ponudama. Srdačan pozdrav,

Nadstrešnice za ulazna vrata

 • Materijal: Drvena nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovana, trebali bi ponudu za ˝plastičnu ˝ nadstrešnicu i drvenu sa crijepovima. Treba nam za ulaz u zgradu. Dimenzije za drvene konstrukcije je dužina cm x cm a za plasticno (sumnjam da može bez neke konstrukcije biti velika kao drvena) pa su mjere dužina cm a širina koliko može. Grad je Novigrad Istarski. Pa ako može ponude nekoga u blizini. Može ponuda na moje ime. Mogu vam kasnije poslati sliku ulaza. Zahvaljujem, Lijepi pozdrav

Pergole

 • Površina pergole (u m2): 15
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
 • Materijal: Drvena pergola

Trebala bih nadstrešnicu/pergolu u blizini Okrug Gornjeg kraj Trogira. Zemljiše je kaskadno tako da moj prizemni stan ima izlaz na terasu garaže - koja je je ograđena kao terasa i ima cca 30-tak m2. Planiram pergolu na cca 15 m2 - širine cca 3 m a duljine 5 m. Krov bi bio blago nakošen prema moru.-položajno je jugozapadna strana. Sunce je na terasi već iza 9h ujutro pa do mraka. Nisam sigurna da li da zbog težine radim drvenu ili alumiinijsku pergolu - a treba razmišljati i o jačini vjetra koji povremeno zna biti jaki. jugo, oštro i slično.