Hoće li vam uskoro trebati nadstrešnica za terasu? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Nadstrešnica - pokrov crijepom
Prosječna cijena 400 kn/m2
Raspon cijena 350450 kn/m2

Nadstrešnice iznad ulaza i terase najčešće se pokrivaju crijepom. Pečeni crijep je jedan od najstarijih i najprovjerenijih pokrova. Zahvaljujući tehnologiji, danas se proizvodi u raznim oblicima i bojama. Cijena ovisi o dimenzijama nadstrešnice, modelu nadstrešnice i slično. Cijene nadstrešnica - pokrov crijepom kreće se od 350 kn/m2 pa do 450 kn/m2.

Zatraži ponude!
Pergola
Prosječna cijena 250 kn/m2
Raspon cijena 200300 kn/m2

Pergola istovremeno nudi hladovinu i krov te je pogodna za sve terase, balkone i dvorišta. Montaža pergole je jednostavna i brza (postavlja se u jednom danu), a svjetlost se može regulirati naginjanjem letvica. Kad vam pergola više ne treba, jednostavno spremite krov. Cijena pergole ovisi o materijalima (na primjer drvu, aluminiju), dimenzijama i modelu pergole. Pergolu bit će potrebno platiti između 200 kn/m2 i 300 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za nadstrešnice za terasu

Vodice
Površina pergole (u m2): 30
Materijal: Drvena pergola
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam izradu pergole u apartamanskom naselju. Pergola bi trebala biti smještena negdje oko bazena, dimenzija cca 10m*3m, pokrov od nekog prirodnog materijala, visina cca 3m. Na dijelu do se nalazi kameni šank postoji mogućnost da bi nešto slično trebalo napraviti i za šank, sve ovisi o tome da li će se šank rušiti ili ne. Ukoliko i to bude trebalo nadstrešnica bi bila dimenzija cca 5*5 i visine oko 2,20m. Rdovi bi trebali biti gotovi najkasnije do sredine trećeg mjeseca. Molim ponudu, Hvala.
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Kraljevica
Površina pergole (u m2): 32
Materijal: Drvena pergola
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, 1. Eksterijer: - Drvena pergola na terasi površine kao na projektu u prilogu br. 13- ne znam koji material je pogodan za ovo (odnos cijena/kvaliteta) s obzirom da je to vani ali mi je dizajner preporučio Sibirski Ariš bajcan u tamno smeđe. Što drugi stavljaju po kućama za odmor u Istri? Koliko često to treba postrugati I premazati? - Ukrasne grede ispod terase, a iznad trijema i ljetne kuhinje 4 kom 2. Dnevni I kuhinja - tamno smeđe pregrade u dnevnom boravku Molim ponudu, Hvala.
Nadstrešnice, Pergole - Zagreb
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, želim u svojoj kući na Sljemenu u Zagrebu nadstrešnicu kao što je u Selcima na rivi kafe bar Anka. Sviđa mi se kvaliteta i izgled. Želim ispod balkona napraviti zimski vrt dužine 5m i širine 4m s kliznim vratima da se može ljeti otvoriti ali sa transparetnim krovnim prozorom 4x2m. Molim ponudu. Hvala
Pula
Broj parkirnih mjesta: 2
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Molim Vas ponudu za izradu konstrukcije, kvadratnim željeznim profilima x mm. Ukupne veličine 6 x 6 m, visine 3,2 m. Konstrukcija će se kasnije obložiti termo panelima debljine 6 ili 8 cm, što je potrebno uzeti u obzir prilikom izračuna statike. Dva zida biti će u potpunosti zatvorena, na jednom zidu vrata širine 2,5 m, na drugom zidu vrata širine 3 m. Molim Vas sa ponudom priložiti i tlocrtnu skicu sa rasporedom vertikalnih profila. Ukoliko izvodite radove i sa oblaganjem termo panelima, molim Vas i ponudu za kompletan posao. Unaprijed zahvaljujem
Velika Gorica
Broj parkirnih mjesta: 2
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Nadstrešnica dimenzije 6x5 m, visine 2.8 m za poljoprivredne strojeve na stupove za koje je potrebno betonirati stope ukoliko to radite, ukoliko ne svakako trebam drvenu konstrukciju. Izrada krova koji se pokriva limen profiliranim pločama. Zanima nas cijena usluge bez materijala. Molim ponudu, Hvala.
Crikvenica
Površina nadstrešnice (u m2): 15
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi nadstrešnica za terasu dimenzija cca 3x5 m, koja bi trebala biti stabilna zbog jačine udara bure. U svom užem dijelu bi se naslanjala na kuću a u nastavku treba napraviti stupove. Pokrov bi trebao biti od materijala koji nepravi veliku buku a štiti od sunca. Molim Vašu ponudu. Hvala.
Nadstrešnice, Pergole
Crikvenica
Površina nadstrešnice (u m2): 15
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi nadstrešnica za terasu dimenzija cca 3x5 m, koja bi trebala biti stabilna zbog jačine udara bure. U svom užem dijelu bi se naslanjala na kuću a u nastavku treba napraviti stupove. Pokrov bi trebao biti od materijala koji nepravi veliku buku a štiti od sunca. Molim Vašu ponudu.
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Posedarje
Površina nadstrešnice (u m2): 6
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam nadstrešnicu za terasu. Dimenzije nadstrešnice - 4,0 m x 1,60 m S jedne strane monitrana gredom na nadvoj koji drži postojeći balkon, a sa suprotne strane na 3 stupa koja se montiraju na postojeće armirano/betonske stupove od ograde. Izvedba nosive konstrukcije - drvene grede Pokrov - leksan 16 mm (mliječni). Molim ponudu. Hvala.
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 5
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam izradu nadstrešnice na terasi zadnjeg 3 kata zgrade. Dimenzija je 2,5x2,5m. Krov bi trebao biti limeni da se uklopi u ostatak zgrade dok nosivi stupovi mogu biti i drveni. Nosivi stupovi bi se trebali učvrstiti na zidić terase odnosno na kamenu klupčicu na kojoj je i INOX ograda. Molim ponudu. Lp
Goveđari
Površina nadstrešnice (u m2): 36
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za izradu inox odrine (za vinovu lozu). Prostor je nepravilnog oblika približnih dimenzija 6 x 6 m. Inox odrina bi trebala biti rešetkasta sa glavnim cijevima (horizontalnim i vertikalnim) npr. 40 mm, i ispunom od cijevi promjera npr. 20 mm i ako treba ispunom od šipki. S jedne strane bi se naslanjala na 4 armirano betonska stupa, a druga strana bi se pomoću stopa fiksirala u čelo balkona. Po mogućnosti konstrukcija bi bila lučnog oblika, velikog radijusa zakrivljenosti (na širinu tarace cca 0,5 m zakrivljenost). Budući se objekt nalazi na Mljetu molim u ponudu uračunati prijevoz i ugradnju. Ako treba neka fotografija ili skica javite što konkretno Vas zanima. Hvala. Lijepi pozdrav,