FRANDOLO GROUP d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf), Završni građevinski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
5,0
16 ocjena

16 ocjena za tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o.

Ocjene

5,0
Alen L. , prije 1 godinu

Bilo je sve u redu.. Preporučam tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o. Sve na vrijeme, sve uredno odrađeno, bez prigovora.

5,0
Dario R. , prije 1 godinu

Ocjena 5. Izuzetno zadovoljan sa FRANDOLO GROUP d.o.o. Cijena je bila povoljna, odrađeno je vrlo brzo i u roku. Djelatnici su vrlo ljubazni. Svakako za peporučiti.

5,0
Vesna K. , prije 1 godinu

Trebala sam uslugu bojanja stana. Odabrala sam FRANDOLO GROUP d.o.o. Zadovoljna sam s obavljenim poslom i sve u roku i po dogovoru.

5,0
Buga B. , prije 1 godinu

Odabrala sam FRANDOLO GROUP d.o.o. za bojanje zidova i jako sam zadovoljna. Komunikacija ako i sve ostalo bilo je super. Točni i uredni.

5,0
Gudelj L. , prije 2 godine

Izvođač je bio točan, sve je odrađeno točno kako smo dogovorili, profesionalan pristup i odnos sa klijentom. Za preporučiti u svakom slučaju i opet bih odabrala tu ekipu!

4,7
Darko I. , prije 2 godine

Odličan izbor. Komunikacijom i pristupom definitovno nadoknađuju malu nesavršenost. Tako da sve skupa - sjajni.

5,0
Filip P. , prije 2 godine

Oduševljen sam kako je sve odrađeno. Odmah su izašli na teren, dali ponudu. Rekli su mi rok od 5 dana za soboslikarske radove, bilo je i ranije gotovo. Prezdovoljan sam.

5,0
ROBERT M. , prije 2 godine

Apsolutno preporučam! Radili mi na sanaciji oštećenih zidova uslijed potresa. Prethodni majstor (stan sam renovirao par dana prije potresa) je tražio točno 6 (šest) puta veću cijenu. Momci iz Frangola došli su na izvid radova isti dan kada sam zatražio ponude na Trebam.hr a nakon dva dana počeli sa radovima. Angažirao sam ih i na bojenju nekog namještaja, a na osnovu te cijene i cijene sanacije zidova zaključujem da su im cijene abnormalno i neuobičajeno poštene i realne (u usporedbi s prethodnim ponudama). Svi radovi izvedeni su besprijekorno i u dogovorenom (kratkom) roku. Razmišljao sam i o bojanju još jednog starog stola ali mi je ta cijena ipak bila neisplativa. Kada sam drugi dan došao u stan i taj stol je bio ofarban (besplatno). Kažu dečki: „Pa ostalo nam je boje pa smo i njega“. Nevjerovatno. Iz mog iskustva sa majstorima, ovo je rijedak primjer gdje se ja kao naručitelj radova na kraju ne osjećam prevaren i 'izmuljan'. Apsolutno ih preporučam.

5,0
Branko B. , prije 2 godine

Sve je napravljeno kvalitetno, na vrijeme i po prihvatljivoj cijeni. Bilo je i dodatnih radova koje nisu htjeli naplatiti.

5,0
Anka P. , prije 2 godine

Vrlo smo zadovoljni obavljenim poslom. Brz dogovor, odgovornost, poštivanje rokova, brzo i kvalitetno urađen posao, razumna cijena i simpatična ekipa. Po završetku radova sve ostaje uredno i čisto!

Prikaži više

Usluge: Knauf, Knauf majstor, Soboslikari, Ličilački radovi, Soboslikarski radovi, Postavljanje knaufa, Bojanje škole ili vrtića, Knauf pregradni zidovi, Knauf radovi, Bojanje zidova, Bojanje fasade, Ličilac, Spušteni stropovi

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje drugih dijelova građevina

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 13
 • Koje dijelove želite obojati: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav. Trazim uslugu kitanja/ šmirglanja radijatorskih cijevi te bojanja, lakiranja istih (u bijelo), cca 13 metara duzine u totalu (kupaona 6m spavaca 6m i djecja soba 1m te dnevni boravak 0,5m). Radi se o starijoj zgradi (Savica), cijevi su u ok stanju (u kupaini dodana nova cijev jer se montirao novi lojtrica radijator), trebaju osvjezenje. Slike svih cijevi u privitku. Hvala!

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 54
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim vas ponudu za izradu pregradnog zida od knaufa po sljedećim točkama: 1.Izrada pregradnog zida jednostrukom oblogom od GKP-a 54m2 (dimenzija zida 3,6mx15m) 2.Izrada jednih revizijskih vrata 60cm x 60cm (vrata uključiti u ponudu) 3.Bojanje zida od GKP-a disprezivnom bojom sa svim predradnjama 54m2 4.Zaštita prostora zaštitnim potrebnim materijalom po cijeloj dužini LP

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 135
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Većinom se radi samo farbanje zidova u bijelu boju. Na nekim mjestima (cca 10 m2) je potrebno ostrugati boju. Na svih m2 je potrebno staviti impregnaciju. Osim toga potrebno je otvoriti 3 rupe za zrak (u 3 prostorije) i staviti zaštitnu rozetu. U ovu kvadraturu je uključena i površina 4 vrata i 3 prozora (ali majstori koliko sam shvatio sve to uračunavaju u površinu za farbanje). Prethodno farbanje je bilo prije 3 godine. Zadnju godinu je stan bio zatvoren pa je na nekim mjestima (tih 10 m2) povukao vlagu pa se boja oljuštila sa zidova. Zato je potrebno sve ponovo farbat i tih 10 m2 gletati. S obzirom da su prostorije pregrađene knaufom potrebno je u vrhu povući malo silikona na spojevima (cca 10 m).

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Krov je podaskan sparopropusnom folijom. Ima 18 rogova 10x12 cm. Razmak 86 cm. Dužina rogova 5 m. Potrebno je postavigi izolaciju 12 cm + preko svega 5 cm, cd profile na sidra, parnu branu, i završno rigips ploče. Nema stropa. Radi se do vrha krova. Ukupna površina m2. Osim toga treba napravifi prezide ukupno 70 m2 s 4 otvora za vrata. Radi se s profilima uw 75 i cw 75, između je izolacija i s obje strane rigips sve završno s gletanjem. Zanima me cijena samo ruku a može i s vašim materijalom. Ne smije biti staklena vuna koja je zabranjena.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 20
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Nakon propuštanja krova uslijed velikih vremenskih nepogoda došlo je do oštećenja boje na zidovima (vlaga) te ružnih fleka na stropu i zidovima. Kako prije toga treba sanirati i krov, stavili smo odgodu radova za mjesec dana. U privitku vam šaljemo fotografiju oštećenog zida. Trebalo bi pogledati cijeli stan pa se dogovoriti što je najbolje napraviti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovana, U kuhinji je potrebno sastrugati staru boju,a površina koju je potrebno sastrugati i obojati iznosi oko 3 kvadrata. U kupaonici je potrebno sastrugati,obojati i pošpricati sredstvom protiv plijesni strop koji iznosi oko 2 kvadrata. Također je potrebno zatvoriti rupu u fasadi kod prozora. Za početak radova bi bilo najidealnije kad je prvi majstor dostupan. S poštovanjem,

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Rušenje jednog knauf zida 4x2.6m. Izvedba dva knauf zida, jedan 4x2.6m i drugi 3.6x2.6m. U jednom zidu otvor za vrata 70\cm, u drugom otvor za prozor 80\40cm. Može sa ugradnjom prozora i vrata. Svi zidovi su dvije ploče sa svake strane. Radovi koje ne ukljucivati u cijenu su postavljanje struje i odvoz šute. Sav materijal ja dobavljam.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pad žbuke sa strupova u 2 kupaonice i dnevnom boravku. Zidovi u od vlage (koju smo na terasama i krovu svojevremeno dijelom sanirali urušeni na pojedinim mjestima...(dnevni boravak, spavaća soba, kupaonice...). nakon svega potrebno i farbanje zidova. Stan je na vrhu zgrade. Zagreb, 2 gajnički vidikovac 48, 2 kat, vrh. Molim da nam se javite od srijede jer nećemo biti u Zagrebu.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 240
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

krečenje stana u prizemlju u Kutini .stan ima 80m2. sve u bijeloj boji osim jednog zida oko 10m2 u plavo i jednog oko 10m2 u crveno. Gletanja i kitanja ima na par manjih mjesta. Po mojoj procjeni ima oko m2 sa plafonima. Zaokružio sam početak radova odmah ali može i ponuda za 1-3 mj. Molio bi i okvirnu ponudu i koliko bi otprilike trajali radovi radi planiranja godišnjeg u to vrijeme. Unaprijed hvala.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ličenje unutarnjih zidova i stropova u bijelu boju u stanu od cca 47m2 tlocrtne površine. U stanu se nalazi mali predprostor, kupaonica, dnevni boravak, kuhinja i blagovanje povezani u jedan prostor, te spavaća soba. Stan nije prazan, na zidovima ima namještaja i na mjestima ugradbenih ormara. U stanu je trenutno lila boja zida pa bi možda bile potrebne dvije ruke, ovisno o kvaliteti bijele boje. Tražim majstora koji bi mogao odraditi posao između 20.06.-25.06.