FRANDOLO GROUP d.o.o.

Zagreb
Adaptacija stana, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf), Završni građevinski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
5,0
16 ocjena

16 ocjena za tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o.

Ocjene

5,0
Alen L. , prije 9 mjeseci

Bilo je sve u redu.. Preporučam tvrtku FRANDOLO GROUP d.o.o. Sve na vrijeme, sve uredno odrađeno, bez prigovora.

5,0
Dario R. , prije 1 godinu

Ocjena 5. Izuzetno zadovoljan sa FRANDOLO GROUP d.o.o. Cijena je bila povoljna, odrađeno je vrlo brzo i u roku. Djelatnici su vrlo ljubazni. Svakako za peporučiti.

5,0
Vesna K. , prije 1 godinu

Trebala sam uslugu bojanja stana. Odabrala sam FRANDOLO GROUP d.o.o. Zadovoljna sam s obavljenim poslom i sve u roku i po dogovoru.

5,0
Buga B. , prije 1 godinu

Odabrala sam FRANDOLO GROUP d.o.o. za bojanje zidova i jako sam zadovoljna. Komunikacija ako i sve ostalo bilo je super. Točni i uredni.

5,0
Gudelj L. , prije 1 godinu

Izvođač je bio točan, sve je odrađeno točno kako smo dogovorili, profesionalan pristup i odnos sa klijentom. Za preporučiti u svakom slučaju i opet bih odabrala tu ekipu!

4,7
Darko I. , prije 1 godinu

Odličan izbor. Komunikacijom i pristupom definitovno nadoknađuju malu nesavršenost. Tako da sve skupa - sjajni.

5,0
Filip P. , prije 1 godinu

Oduševljen sam kako je sve odrađeno. Odmah su izašli na teren, dali ponudu. Rekli su mi rok od 5 dana za soboslikarske radove, bilo je i ranije gotovo. Prezdovoljan sam.

5,0
ROBERT M. , prije 1 godinu

Apsolutno preporučam! Radili mi na sanaciji oštećenih zidova uslijed potresa. Prethodni majstor (stan sam renovirao par dana prije potresa) je tražio točno 6 (šest) puta veću cijenu. Momci iz Frangola došli su na izvid radova isti dan kada sam zatražio ponude na Trebam.hr a nakon dva dana počeli sa radovima. Angažirao sam ih i na bojenju nekog namještaja, a na osnovu te cijene i cijene sanacije zidova zaključujem da su im cijene abnormalno i neuobičajeno poštene i realne (u usporedbi s prethodnim ponudama). Svi radovi izvedeni su besprijekorno i u dogovorenom (kratkom) roku. Razmišljao sam i o bojanju još jednog starog stola ali mi je ta cijena ipak bila neisplativa. Kada sam drugi dan došao u stan i taj stol je bio ofarban (besplatno). Kažu dečki: „Pa ostalo nam je boje pa smo i njega“. Nevjerovatno. Iz mog iskustva sa majstorima, ovo je rijedak primjer gdje se ja kao naručitelj radova na kraju ne osjećam prevaren i 'izmuljan'. Apsolutno ih preporučam.

5,0
Branko B. , prije 1 godinu

Sve je napravljeno kvalitetno, na vrijeme i po prihvatljivoj cijeni. Bilo je i dodatnih radova koje nisu htjeli naplatiti.

5,0
Anka P. , prije 2 godine

Vrlo smo zadovoljni obavljenim poslom. Brz dogovor, odgovornost, poštivanje rokova, brzo i kvalitetno urađen posao, razumna cijena i simpatična ekipa. Po završetku radova sve ostaje uredno i čisto!

Prikaži više

Usluge: Knauf, Knauf radovi, Bojanje zidova, Ličilački radovi, Soboslikarski radovi, Postavljanje knaufa, Bojanje škole ili vrtića, Knauf pregradni zidovi, Knauf majstor, Bojanje fasade, Soboslikari, Ličilac, Spušteni stropovi

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 28
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o spuštanju stropova na način da se strop spušta 10-15 cm u 3 spavaće sobe, hodniku, dnevnom boravku i kuhinji na način da u svakoj prostoriji ostane po pola metra prema svim rubovima dijela koji se ne spušta. 28 m2 i 56 metara dužnih je okvirni izračun za sve jedinice. Izolacija neka bude 5 cm. Kuća se nalazi u Posedarju - 22 km od Zadra.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 7
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Uređujem hodnik u stanu. Na pod je postavljan kamen, te je prilikom postavljanja uoceno da su zidovi s jedne strane hodnika lijepljeni zidnom tapetom preko kojih je onda stavljanja boja(nekoliko slojeva). Također postoji par rupa u zidu, uglavnom se radi o rupama od struje jer su se neke stvari mijenjale te vi to trebalo pokrpati.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Soboslikarski poslovi. Gletanje i bojanje zidova (bijela boja). Dnevni boravak 51,62 m2, Kuhinja 24,74 m2. Hodnik, ulaz u ostavu 6.21 m2. Plafon hodnika 17,15 m2. Prostorije su oslobođene viška namještaja. Tapete su skinute iz prostorija gdje su se nalazile. Kolika je cijena radova po m2 sa vašim materijlom i bez vašeg materijala - samo ruke.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 8
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebam pregradni zid sa ugradbenim kliznim vratima u kuhinji dužine 2,76m i visine 2,67m. Navedenim zahvatom bi zatvorila kuhinju i dobila bi hodnik koji je ulaz u stambeni prostor. Ugradbena klizna vrata bi išla u zid i da je vratno krilo djelomično ostakljeno. Možda će biti potreban manji zahvat na električnoj instalaciji(izmještanje prekidača ili utičnice). Zahvaljujem. Lp,.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim da komuniciramo preko maila. Trebao bih osnovnu ponudu za pregradu potkrovlja, znači osnovno. Znači trebalo bi prerezati otvor na plafonu standardnih dimenzija x 60 ili 70 ili dimenzije koje su standardne za takve otvore , te napraviti suhu gradnju od kanufa cca 20 m2.Možda najjednostvanije da kažete koja je ponuda ruke plus materijal . Sa osobitim štovanjem Šimac.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Kuća se nalazi iznad Novog Vinodolskog u mjestu koje se zove Bater. Na drugom katu kuće nije napravljena ploča pa taj prostor nema plafon već samo grede. Potrebno je kanufom zatvoriti te grede kako bi se dobio stambeni prostor. Grede bi se trebale vidjeti u svim prostorijama osim u prostoru kupaonice zbog vlage. Osim knaufa potrebno je staviti izolaciju i daske kako bi se mogao prostor iznad stana koristiti za tavan. Imamo daske i tavanske stepenice.Interesira me ponuda sa pdv-om i koliki je rok da se isto napravi.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 16
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1.U dvije prostorije na dva sjeverna zida potrebno je staviti Knauf ploče (Hydra zelena), uz prethodno postavljanje pocinčane potkonstrukcije+mineralna vuna debljine 5cm, završno bandažiranje spojeva i gletanje. 2.Soboslikarski radovi u stanu (dijelovi zidova plus stropovi): dvostruko bojanje zidova i stropova, mjestimisce struganje stropova i dvostruko gletanje na jednom stropu (do 4m2). Boja poludisperzivna bijela.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 1020
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Bojanje i zastita stubista u stambeno poslovnoj zgradi od 3 kata. Postavljanje diletacijske zastite na 3 kata. Od ukupnog broja kvadrata m2 je u dvije vrste boje. Od prizemlja do 1. Kata na visinu od 1,5 m obojati zastitnom bojom koja je periva. m2 je bijela kvalitetna boja. 20 m2 u podrzmu treba kompletno urediti jer je cisti beton. Placanje je preko GSKG -a koji je upravitelj zgrade.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Adaptacija starog stana. Potrebno oblaganje zidova u knauf na profile. Profili na stropu postavljeni. Materijal imam, potreban mi je samo rad. Površina cca m2 plus izrada pregradnog zida u duplom knaufu cca 15m2. Lokacija Rijeka Banderovo. Molim nazvati radi dogovora, a ukoliko se ne javim pošaljite sms pa ću Vas povratno zvati. Radovi su potrebni čim prije.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Htjeli bi obojiti unutarnje zidove kompletne vikendice za odmor, koja se sastoji od dnevnog boravka i kuhinje, hodnika i kupatila u prizemlju, dvije spavaće sobe i kupatila na prvom katu, te dvije spavaće sobe na drugom katu, te hodnika i stubišta koje sve povezuje. Možda nešto sitno gletanja, ali jako malo. Farbanje zidova i stropova, može sve u bijelu boju. Lokacija je Jasenak, naselje Zrnići. Trebao bih izvid situacije za točnu izmjeru (m2 je cca) i savjet ako je potrebno još nešto raditi na zidovima za pripremu. Molim ponudu, Hvala.