BP COLOR, OBRT ZA SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE, VL. BRUNO POLJAK

Zagreb
Adaptacija stana, Elektroinstalacije, Keramičarski radovi, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019
5,0
14 ocjena

14 ocjena za tvrtku BP COLOR, OBRT ZA SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE, VL. BRUNO POLJAK

Ocjene

5,0
Martina G. , prije 2 godine

Bruno se držao svega što smo se dogovorili. Roka, cijene, pomogao savjetima. Izvrstan i profesionalac u svom poslu. Preporučila sam ga svim svojim poznanicima.

5,0
Silvije D. , prije 4 godine

Izvodac je obavio kvalitetno zadatak u zadanom vremenu, pomogao u savjetima o bojama. Dodatne radove nevezane uz bojanje izveo brzo i kvalitetno.

5,0
Mario P. , prije 5 godina

Jako pristojan, pedantan, profesionalan i kvalitetan. U svakom slučaju za preporučiti. I da - ocjena 5/5.

5,0
Božica P. , prije 5 godina

Krajnje je korektan. Drži se rokova te je poslije obavljenog posla sve ostavio čisto. Sve je kvalitetno obavljeno i dajem najveću ocjenu!

5,0
Radojka S. , prije 5 godina

Mislim da je stvarno sve OK. Poštovao je dogovor. Sam je premještao namještaj, jer nas nije bilo. Ostavio je sve čisto i lijepo pokrečeno. Cijena solidna. Radovi su bili gotovi prije dogovorenog roka.

5,0
Ankica K. , prije 5 godina

Bilo mi je potrebno skidanje tapeta i bojanje unutarnjih zidova. Majstoru sve pohvale, točan, pedantan, predan poslu. Kvaliteta iznad svega! Moja topla preporuka! Ocjena je čista petica!

5,0
Stjepan F. , prije 5 godina

Prezadovoljan sam odrađenim poslom. Majstor je pedantan, točan, pristojan, prilagodljiv. Koristit ću njegove usluge i ubuduće.

5,0
Tomislav B. , prije 5 godina

Vrlo pristojan dečko, kako je bilo dogovoreno, tako je i napravljeno. Sve je brzo i kvalitetno odrađeno.

5,0
Meri S. , prije 6 godina

Vrlo je pedantan izvođač. Bio je to pedantno i kvalitetno obavljen rad. Ništa nije radio brzinski. Kvaliteta mu je bila iznad svega. Nemam riječi!

4,7
Kristina K. , prije 4 godine

Gospodin je bio profesionalan i sve odradio u roku.

Prikaži više

Usluge: Bojanje fasade, Ličilački radovi, Bojanje zidova, Ličilac, Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića, Soboslikari

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 550
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Krečenje stubišta manje zgrade u naselju Špansko u bijelom tonu sa toniranjem manje katne zidne plohe u postojećem tonu (žuta, crvena) sa krpanjem mjestimičnih oštećenja zidova iz knaufa . Uz dodatak izrade revizije knauf na spuštenom stropu dim. 60x60cm. U slučaju potrebe dostaviti ćemo fotografije sadašnjeg stanja.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 198
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je obojati zidove i plafon dvosobnog stana u Zagrebu, Avenija Marina Držića, površine 66m2, visina stropa cca 2,5 m. Postojeće stanje je dosta uredno, ali radi promjene vlasništva, želim osvježiti sve novom bojom. Boja klasična, bijela... Stan je bez stvari, bez namještaja (osim kuhinje ...). Na podu su parketi koje je potrebno dobro zaštititi prilikom rada. Također, očekujem da se na kraju sve dobro očisti kako ne bi ostalo tragova boje i tragova rada. Početak je moguć u kratkom roku, za 7-10 dana. Svakako navesti procijenjeno vrijeme trajanja radova. Unaprijed zahvaljujem na Vašoj ponudi, Lp Jerončić

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Bojanje zidova u stanu, zadnje bojanje i obnavljanje svih zidova pred 5g, tako da treba samo osvježiti boju. Jedan zid je svijetlo zeleni i boja se u sivi. 1 je svijetlo plavi i ostaje takav. 2 su taupe boje i ostaju takva. Ostali bijeli. Osim bojanja, očekuje se zaštita svog namještaja, tepiha i parketa i ostalog potrebnog.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 490
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Uređenje ispred ulaza u zgradu Ivane Brlić Mažuranić 10 Zagreb (fasadeks bjeli). Uređenje oko ulaznih vrata (gletanje. ličenje stubišta površine od oko m2. bojanje cokli uz zid stuba. Ima malo struganja i gletanjaalo struganje i gletanje Imamo dvije ideje i zavisi od cijene koju ćemo prihvatiti. Plaćamo iz pričuve odmah po završetku. Obrazac u prilogu. Uvažavamo sugestije.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 25
 • Dodatne usluge: Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim majstora za bojanje zidova u hodniku veličine 3 m x 2 m i visine 2,30 m u bijelu boju. U hodniku je potrebno bojanje i stolarije i to četvera sobna vrata sa dovratnicima veličine 2 m x 0,80 m. koja je potrebno obojati u bijelu boju. Dvoja vrata su ostakljena dok su dvoja u cijelosti drvena. Interesira me kolika je cijena bojanja zidova sa saniranjem manjeg dijela zida gdje je došlo do ljuštenja boje zbog curenja vode te koliko košta bojanje stolarije. Zanima me kada bi se najranije moglo započeti sa radovima i koliko bi trajali, posebno zbog bojanja vrata. U očekivanju Vaših ponuda srdačno Vas pozdravljam

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, Trazim majstora za farbati kucu koja se sastoji od 3 sobe + hodnik - Dnevni boravak 5x5m2, - soba 5x5 m2, - kuhinja 3x3m2, - hodnik 6x1,5m2 Dnevni boravak i soba 1 imaju tamnu boju koje hocu okreciti do bijele boje Kuhinja i hodnik su trenutno u bijeloj boji U dnevnom boravku ima malo vlage koju treba ostrugati i popraviti. Kuca je u Delnicama, u subotu bi mogao pokazati stanje. Lijep pozdrav, .

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 245
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam gletanje kvadrati zidova i 67 kvadrati plafona. Zidovi su obnovljeni mrežicom i ljepilom te impregnirani. Visina zidova iznosi 2,5 metara. Na plafonu su postavljene gips ploće s zagipsanim spojevima. Potrebno je glijetanje bez bojenja. Kuća se nalazi u Lipovljanima (između Kutine i Novske). Mogućnost noćenja za 4 osobe, ima hladnu vodu, a grijanje samo s grijalicom. Početak rada kada Vama odgovara, iako je ispod naznačeno odmah. Zanima me ponuda gletanja po kvadratu s Vašim materijalom i kada ste u mogućnosti izvršiti radove. Unaprijed hvala! Lijep pozdrav,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 210
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani. Potrebna mi je informacija koliko bi iznosilo bojanje unutrašnjeg zida. 1 kat iznosi oko 55 m2. Posto je kuca renorvirana i postavljeni su nove gips ploče. Prvi premaz sa Bijelom bojom, Drugi put sa malo smeckastom , i 3 put sa zavrsnom zutom bojom. Potrebno je 3 puta nanositi boju kako su mi savjetovali. Koliko bi cijena iznosila,sa mojim materijalom a koliko bez. Mjesto rada je Zagreb (Dubrava).. Zahvaljujem se na svakoj pruzenoj informaciji. S postovanjem. .

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 540
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Udruga roditelja Put u život PUŽ djeluje u samostojećoj kučici od oko kvadrata površine. Nakon desetak godina potrebno je osvježiti zidove koji nisu jako prljavi. Na par mjesta je probila vlaga pa se ta mjesta trebaju sanirati, ostalo su bijeli čisti zidovi. Molim ponudu za ukupnu kvadraturu, nakon čega ćemo procijeniti možemo li osvježiti cijelu kuću ili samo dio. Udruga se nalazi u Đakovačkoj 11, Trešnjevka, Zagreb

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 222
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Stan se nalazi na 18. katu nebodera, Rastočine, tipski od 74m2. Potrebno okrečiti u bijelu boju, stan je tek kupljen, i potrebno prije useljenja ga oličiti. Vrijeme početka bi trebalo biti što prije. Stan je prazan od namještaja. Zidovi su suhi, s mjestičinim rupicama od slika. Nigdje ne odpada žbuka ni boja.